ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ-Απεγνωσμένες προσπάθειες των Ισλαμιστών να σπάσουν τον κλοιό ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016


H αντεπίθεση των ισλαμιστών γίνεται σε πολλούς άξονες σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες κινούνται να κόψουν στο νότο του Χαλεπίου
τον οδικό αξοναKhanassirAleppo που είναι ο δρόμος ανεφοδιασμού του στρατού και των δυτικών συνοικιών που ελέγχει ο στρατός.Προέλαση έκαναν στο Ramouseh στο Νότο Χαλεπίου όπου ξέσπασαν σφοδρές μάχες. Παράλληλα οι τζιχαντιστές κινήθηκαν και προς το βόρειο Χαλέπι όπου σφοδρε΄ς μάχες διεξάγονται σε ύπαιθρο αλ Mallah και στον οδικό άξονα του Castello.

Οι τζιχαντιστές οδήγησαν την Κυριακή αντεπιθέσεις στο Νότο και στα ΝΔ του Χαλεπίου για να σπάσουν την πολιορκία.
Ισλαμιστικές οργανώσεις με πρωτοστατούσες την Ahrar al-Cham και την al-Nosra που πλέον μετονομάστηκε Jabhat Fateh al-Cham ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν μια επιχείρηση για ν΄αποπειραθούν ν΄ανοίξουν νεό δρόμο ανεφοδιασμού στο νότο του Χαλεπίου. ‘Η Αλ Νούσρα δηλ. η Fateh al-Cham πραγματοποίησε 2 επιθέσεις με παγιδευμένα οχήματα κατά θεσεων του στρατού και των συμμάχων του στο προάστιο Rachidine στη ΝΔ περιφέρεια του Χαλεπίου. και μάχες ξέσπασαν το βρράδυ της Κυριακής.

Άλλες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στο νότο της πόλης με σκοπό να προελάσουν προς το νότιο προάστιο Ramoussa που ελέγχει ο στρατός.Ο στρατός υποστηρίζεται από μεγάλο αριθμό ιρανών και μαχητών της Hezbollah, συν τη ρωσική αεροπορική υποστήριξη.

Όπως μεταφέρουν μέσα αντιπολιτευόμενα Οι ισλαμιστές τρομοκράτες κατέλαβαν την Κυριακή την Σχολή al-Hikmah School στα νότια του Χαλεπίου και κάποια στρατηγικά υψώματα στη γύρω περιοχή σύμφωνα με κάποιους « ακτιβιστές » της αντιπολίτευσης.Η Jaysh al-Fatth στόχευσε το σύνολο των θέσεων του στρατού και των συμμάχων του πλησίον του υψίπεδου Mo’tah με δύο παγιδευμένα οχήματα.Επίσης αναφέρουν ότι εισέβαλαν σε Ηamdaniya στο μπλοκ των 1070 κατοικιών.

20 km μήκος έχει η γραμμή του μετώπου σε μάχες που διεξάγονται ήδη 8 ώρες.Οι Συριακές ένοπλες δυνάμεις κατάφεραν να αποκρούσουν με επιτυχία μια μαζική επίθεση των τρομοκρατών.Μια σκληρή μάχη πυροδοτήθηκε σήμερα στα νότια και νοτιοδυτικά περίχωρα του Χαλεπίου, στα 223 μίλια (360 χιλιόμετρα) από τη Δαμασκό, καθώς οι τρομοκρατικές οργανώσεις προσπάθησαν να επιτεθούν σε σημεία της πόλης που είναι υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης. Η ρωσική και η συριακή αεροπορία επιχειρεί μέσα στη νύχτα στα περίχωρα του Χαλεπίου.H Sham Légion επιτέθηκε στην Στρατιωτική Ακαδημία πάντα στο Χαλέπι.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες περί τους 3000 τζιχαντιστές ήρθαν ως ενισχύσεις για να σπάσουν την πολιορκία.600 ήδη σκοτώθηκαν αναφέρουν φιλοκυβερνητικές πηγές.

31/07/2016


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template