Γκέλα της Μπάγερν,Εντυπωσιάζουν Κολωνία- Χόφενχαϊμ,2 πέναλτι έχασε η Γκλάντμπαχ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν δυο φορές αλλά η Άιντραχτ αν και με δέκα παίκτες τους πήρε το βαθμό – Έτσι δεν εκμεταλλευτηκε την απώλεια
της Ντόρτμουντ (1-1 την Παρασκευή με την Χέρτα) ενώ η Κολωνία που νίκησε με 2-1 την Ίνγκολστατ πλησίασε στους 2 βαθμούς

Η Μπάγερν προηγήθηκε δύο φορές, όμως δεν κατάφερε να φύγει με νίκη από τη Φρανκφούρτη με αντίπαλο την μαχητική Άιντραχτ. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Βαυαρούς, όταν στο 10’ ο Ρόμπεν με υπέροχη ντρίμπλα και τελείωμα από δύσκολη γωνία έκανε το 0-1.

Στο 15’ οι Αετοί έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, όμως ο Τσάντλερ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, με τους παίκτες του Κόβατς να έχουν ένα καλό διάστημα, όμως να μην φτάνουν στην ισοφάριση. Ο ρυθμός ήταν καλός, ο Μάιερ έψαχνε το γκολ για τους γηπεδούχους και στο τέλος το βρήκε ο Χούζτι, που είδε την μπάλα να του στρώνεται στο 43’ και δεν αστόχησε για το 1-1.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν, τον Κομάν να έχει δοκάρι στο 54’ και τον Κίμιχ να πετυχαίνει ακόμη ένα γκολ για το 1-2 στο 62’! Στο 65’ η Άιντραχτ έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Χούζτι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και όλα έδειξαν να τελειώνουν. Οι Βαυαροί, όμως, υποτίμησαν τους αντιπάλους τους και στο 78’ ο Φάμπιαν έκανε το 2-2! Στο 87’ ο Λεβαντόφσκι έφτασε μία ανάσα από το 2-3, όμως είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ και η Μπάγερν έμεινε για τρίτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη.

Αήττητες Κολωνία και Χόφενχαϊμ
Με τον εκπληκτικό Μοντέστ να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα η Κολωνία επιβλήθηκε με 2-1 της Ίνγκολσταντ και ανέβηκε στη 2η θέση! Οι Τράγοι έκαναν εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 28’ με τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος στο 39’ έκανε και το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι Βαυαροί βγήκαν από το καβούκι τους στην επανάληψη, έψαξαν το γκολ, έχασαν ευκαιρίες, όμως όταν το βρήκαν ήταν πολύ αργά. Στο 90’ ο Χίντερζεερ μείωσε στο τελικό 2-1 με πέναλτι, με την Ίνγκολσταντ να μένει στον πάτο.

Γκέλα της Μπάγερν,Εντυπωσιάζουν Κολωνία- Χόφενχαϊμ,2 πέναλτι έχασε η Γκλάντμπαχ στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

Η Χόφεχναϊμ επιβλήθηκε με 2-1 της Φράιμπουργκ με γκολ του Κράμαριτς στο τέλος και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Οι γηπεδούχοι έψαχναν το κεφάλι του Βάγκνερ χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το 34’, όταν ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 1-0. Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο επιθετικά, όμως χωρίς να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Τελικά, το ρίσκο τους απέδωσε στο 77’, όταν ο Νίντερλεχνερ με το πρώτο του γκολ στην Bundesliga έκανε το 1-1, όμως 4’ αργότερα ο Κράμαριτς με πέναλτι έκανε το τελικό 2-1.

Δύο χαμένα πέναλτι η Γκλάντμπαχ
Η Γκλάντμπαχ έχασε δύο πέναλτι και το Αμβρούργο πήρε παλικαρίσια ισοπαλία στο Μενχενγκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα και κέρδισαν το πρώτο πέναλτι στο 24’, σε φάση που αποβλήθηκε ο Κλέμπερ και οι Δεινόσαυροι έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες. Ο Άντλερ, όμως, απέκρουσε την εκτέλεση του Χαν, κρατώντας το 0-0.

Οι παίκτες του Σούμπερτ ήταν πιο επιθετικοί, όμως δεν έπαιξαν με την συνηθισμένη τους ένταση. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν λυσσασμένα, ο Άντλερ ήταν σε πολύ καλή μέρα, όμως στο 61’ ήρθε και νέο πέναλτι για την Γκλάντμπαχ. Αυτή τη φορά ο Στιντλ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Ο Βάιντσιρλ αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, όμως δεν κατάφερε να την κερδίσει. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, με τους Βαυαρούς, πάντως, να παρουσιάζονται βελτιωμένοι. Το γκολ για την Σάλκε ήρθε στο 65’ με πανέμορφο σουτ του Μπενταλέμπ και στα επόμενα λεπτά οι βασιλικοί μπλε πίεσαν, όμως δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς και το πλήρωσαν στο τέλος. Στο 77’ ο Μπάιερ έκανε το τελικό 1-1 και έδωσε τον βαθμό στην Άουγκσμπουργκ.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Παρασκευή
Ντόρτμουντ - Χέρτα 1-1 (82' Ομπαμεγιάνγκ / 51' Στόκερ)

Σάββατο
Γκλάντμπαχ - Αμβούργο 0-0
Κολωνία - Ίνγκολστατ 2-1 (28' και 39' πέν. Μοντέστ / 90' πέν. Χίντερσερ)
Άουγκσμπουργκ - Σάλκε 1-1 (77' Μπάιερ / 65' Μπενταλέμπ)
Χόφενχαϊμ - Φράιμπουργκ 2-1 (34' Βάγκνερ, 81' Κράμαριτς / 77' Νίντερλεχνερ)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν 2-2 (43' Χούστι, 78' Φαμπιάν / 10' Ρόμπεν, 62' Κίμιχ)
Βέρντερ - Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή
Μάιντς - Ντάρμστατ (16:30)
Βόλφσμπουργκ - Λειψία (18:30)

Η βαθμολογία
1. Μπάγερν 17
2. Κολωνία 15
3. Χέρτα 14
4. Ντόρτμουντ 13
5. Χόφενχαϊμ 13
6. Λειψία 12
7. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 11
8. Γκλάντμπαχ 11
9. Λεβερκούζεν 10
10. Φράιμπουργκ 9
11. Μάιντς 8
12. Άουγκσμπουργκ 8
13. Βόλφσμπουργκ 6
14. Ντάρμστατ 5
15. Βέρντερ 4
16. Σάλκε 4
17. Αμβούργο 2
18. Ίνγκολστατ 1
.gazzetta.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template