ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-Κλυδωνισμοί στην δυναστεία,και αυτή στο Μονακό με την Ωνάση

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Τι και αν ο κόσμος χάνεται κάτω απο τα πόδια τους -(που λέει ο λόγος,γιατί τα λεφτά είναι πολλά όπως και τα εργοστάσια ανά την
Ευρώπη)-,η κ Ιωάννα Μαρινοπούλου ζεί τον δικό της κόσμο.Αυτόν του γκλάμουρ ,της χλιδής και της καλοπέρασης.Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το mononews.gr,οι ημέρες της κυλούν συναρπαστικά με συναντήσεις όπως αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω....
Γράφει λοιπόν το mononews.gr,και ο Διονύσης Θανάσουλας...
Τα νερά στην πολυσύχναστη αυτές τις ημέρες μαρίνα του Μονακό, αντανακλούσαν τις αχτίδες του ήλιου, οι οποίες καθρεφτίζονταν σε επιβλητικά σκάφη πολλαπλών διαστάσεων. Το φετινό Monaco Yacht Show συγκέντρωσε ως είθισται χιλιάδες επισκέπτες και εκατοντάδες ισχυρούς του χρήματος, που θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά-και κάποιοι να παραγγείλουν-τα νέα μοντέλα γνωστών ναυπηγείων.

Η εντυπωσιακή καλλίγραμμη ξανθιά γυναίκα, που διατηρούσε το δικό της corner σαν interior designer και αποσπούσε ενίοτε βλέμματα θαυμασμού δεν μπόρεσε να αντισταθεί, όταν αντίκρισε την ψηλόλιγνη σιλουέτα της Αθηνάς Ωνάση.

Την πλησίασε, της είπε ότι είναι Ελληνίδα και αυτό ήταν. Η κ. Ιωάννα Μαρινοπούλου κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της βαθύπλουτης κληρονόμου για λίγα λεπτά, να έχει μαζί της μια ανάλαφρη κουβέντα και φυσικά να ποζάρει μαζί της για το απαραίτητο φωτογραφικό ενσταντανέ.Ιωάννα Μαρινοπούλου-Αθηνά Ωνάση

Γι’΄αυτούς που την ξέρουν καλά, η κ. Μαρινοπούλου ζει εκτός της ελληνικής πραγματικότητας, μαζί με τον πρώην σύζυγό της κ. Πάνο Μαρινόπουλο, με τον οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις.

Τέτοιες, που πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορεί και να μην έχουν χωρίσει, αφού και φέτος το καλοκαίρι, πέρασαν αρκετό χρόνο από τις διακοπές τους μαζί.
Η κατάρρευση της οικογενειακής αλυσίδας σούπερ μάρκετ την είχε βρει στη Μύκονο και όπως φάνηκε δεν επηρέασε την καθημερινότητά της, που περιελάμβανε θαλάσσιες εκδρομές στα Ρήνεια και δείπνα μες τις φίλες της στο Linq-Linq.

Στο ετήσιο σόου σκαφών του Μονακό που πραγματοποιείται στα τέλη Σεπτεμβρίου δίνει ανελλιπώς το παρόν, επιδιώκοντας να κλείσει δουλειές για την διακόσμηση πολυτελών θαλαμηγών, σαν αυτή που είχε κάνει για το «Doubleshot II», η οποία της χάρισε φήμη και βραβεία.

Κινούμενη μακριά ενίοτε από την ελληνική πραγματικότητα βρέθηκε στο πριγκιπάτο εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων για τους Μαρινόπουλους και τη περίφημη συμφωνία με τον Σκλαβενίτη.

Μόνο που αυτά φαίνεται να μην απασχολούν καθόλου την εντυπωσιακή ξανθιά, που εξακολουθεί να ζει στον δικό της κόσμο, γεμάτο από την glam λάμψη της ανθρώπινης ματαιοδοξίας.

Αυτής που αποτύπωσε μοναδικά ο Tom Wolf στο μυθιστόρημά του «Bonfire of the Vanities»
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template