ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ-«Πέθανε μόνη αφού τη βασάνισα και τη βί@σα και λύγισα το πνεύμα της

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Το φως της δημοσιότητας είδαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του βίντεο στο οποίο ο σαδιστής τραπεζίτης υπερηφανεύεται για
τα βασανιστήρια και τη στυγερή δολοφονία μιας νεαρής ιερόδουλης, την οποία αφού βασάνιζε για τρεις ολόκληρες ημέρες, της πριόνισε το λαιμό, ενώ την είχε αναγκάσει να γλύφει τη λεκάνη της τουαλέτας!

«Πέθανε μόνη αφού τη βασάνισα και τη βίασα και λύγισα το πνεύμα της με απειλές θανάτου και ακρωτηριασμού», εκμυστηρεύεται στο βίντεο ντοκουμέντο το 31χρονο κτήνος, επιτείνοντας την αίσθηση του φρικιαστικού, καθώς σε άλλο βίντεο απαθανατίζεται να λέει: «Δέχτηκε να φάει κόπρανα μέσα από την τουαλέτα και μετά να μου χαμογελάσει. Τόσο φοβισμένη ήταν»!
Ο Rurik Jutting κατέγραψε με το κινητό του την ανατριχιαστική ομολογία για τη δολοφονία δύο ιεροδούλων στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Χονγκ Κονγκ το 2014, αφού τις πλήρωσε για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του.



Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, ο Βρετανός τραπεζίτης υπέβαλε, για τρεις ημέρες, σε βασανιστήρια που αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους, το πρώτο του θύμα, μια 23χρονη ιερόδουλη και μητέρα ενός παιδιού, προτού τη σφάξει.
sadistis
Ακολούθως, και πριν ακόμα βρει το επόμενο θύμα του, μια 26χρονη επίσης ιερόδουλη, τη Seneg Mujiasih, ο Jutting κατέγραψε με το κινητό του διάφορα βίντεο όπου περιέγραφε με ακρίβεια τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ στο φόντο διακρινόταν το άψυχο σώμα της άτυχης Sumarti.
Όχι μάλιστα αναγνωρίζει και φαίνεται να συνειδητοποιεί την πρωτοφανή φρικαλεότητα των πράξεών του, αλλά δεν δείχνει την παραμικρή μετάνοια, δηλώνοντας «απλώς πεινασμένος και κ@υλ...νος».



«Ονομάζομαι Rurik Jutting. Πριν από πέντε λεπτά, σκότωσα, δολοφόνησα αυτήν εδώ τη γυναίκα. Πέθανε εδώ ολομόναχη. Πέθανε αφού τη βασάνισα, τη βίασα και κακοποίησα το πνεύμα της με απειλές θανάτου και ακρωτηριασμού. Δεν έχω ξαναδεί κανέναν άνθρωπο τόσο φοβισμένο. Δέχτηκε να φάει κόπρανα μέσα από την τουαλέτα και μετά να μου χαμογελάσει. Τόσο φοβισμένη ήταν. Θα έκανε τα πάντα», ακούγεται σε ένα από τα επίμαχα βίντεο που σόκαραν το δικαστήριο.

Οδηγούμενος, δε, σε αυτό, με τη συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης, ο Jutting «συνελήφθη» από το φακό να χαμογελά καθισμένος σε ένα κάθισμα του λεωφορείου, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερο την οργή της κοινής γνώμης.
Αποτέλεσμα εικόνας για Rurik Jutting MURDER

«Αυτές δεν είναι οι πράξεις ενός λογικού ανθρώπου», ακούγεται να παραδέχεται επίσης ο 31χρονος σε μια άλλη καταγραφή, συμπληρώνοντας: «Αυτές δεν είναι πράξεις κάποιου που πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να νιώθω αηδιασμένος για τον εαυτό μου, θα έπρεπε να νιώθω τύψεις αλλά αισθάνομαι μόνο πείνα και είμαι κ@υ...νος. Αρχικά ένιωθα κάπως άσχημα αλλά τα συναισθήματά μου τώρα είναι περισσότερο θετικά. Όταν παίρνω ναρκωτικά έχω την τάση να κάνω ανοησίες».
Αποτέλεσμα εικόνας για Rurik Jutting MURDER
«Αν και πολλοί μπορεί να θεωρήσουν αυτές τις καταγραφές το ναρκισσιστικό παραλήρημα ενός βασανιστή και δολοφόνου, ελπίζω κάποιος να τις βρει χρήσιμες για την κατανόηση ενός μη φυσιολογικού μυαλού», καταλήγει ο δράστης σε αυτά τα βίντεό του, τα οποία πάντως δεν δημοσιεύτηκαν.



Υπενθυμίζεται ότι τον απόλυτο εφιάλτη, μέχρι που τελικά ξεψύχησαν, έζησαν στα χέρια ενός Βρετανού τραπεζίτη οι δύο ιερόδουλες.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από δυο αποτρόπαια εγκλήματα πρωτοφανούς σκαιότητας, τα οποία συνέβησαν στις 25 Οκτωβρίου του 2014, συγκλονίζουν και σοκάρουν την κοινή γνώμη, προκαλώντας ανατριχίλα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Rurik Jutting MURDER
Οι δύο νεαρές γυναίκες, ηλικίας 23 και 26 ετών, δεν είχαν φανταστεί το μαρτύριο και τα βασανιστήρια στα οποία θα υποβάλλονταν όταν περνούσαν την πόρτα του πολυτελούς διαμερίσματος του Rurik Jutting στο Χονγκ Κονγκ, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ορέξεις του επί πληρωμή.

Όπως δεν φαντάζονταν πόσο διεστραμμένος θα αποδεικνύονταν ο 31χρονος τραπεζίτης, ο οποίος εργαζόταν στη Merrill Lynch. Επί τρεις ολόκληρες ημέρες βασάνιζε, υπό την επήρεια κοκαΐνης, μία από αυτές με sex-toys, τανάλιες, τη ζώνη του, αλλά και με τα ίδια του τα χέρια, πριν τη σφάξει με ένα μαχαίρι.             newsbomb.gr



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template