ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τ ζώδια σημερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....


ΚΡΙΟΣΣήμερα η Σελήνη περνάει στο δικό σου ζώδιο και φέρνει στην επιφάνεια δικά σου προσωπικά θέματα και βγαίνεις ενισχυμένος υλικά και συναισθηματικά μέσω τρίτων ανθρώπων, ενώ δεν αποκλείεται κάποιος φίλος να σε ενισχύσει οικονομικά. Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως περνάς σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βλέπεις τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας ως προκλήσεις και όχι ως αγγαρεία, στοιχείο που μπορεί να αναδειχτεί ουσιαστικό για τις σχέσεις σου στο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και να ενισχύσει το πορτοφόλι, ενώ ταυτόχρονα η καριέρα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η παραμονή της Σελήνης στο Σκορπιό σήμερα για σένα ενδεχομένως δείχνει πως θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος με τις σκέψεις σου και να βάλεις σε τάξη τις επιθυμίες σου, όμως φρόντισε να ανταποκριθείς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, μην αμελείς να είσαι διακριτικός και ευγνώμων με τους ανθρώπους που προτίθενται να σου σταθούν και να σε βοηθήσουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η τύχη μπορεί να φέρει δυνατότητες για τα σχέδιά σου, ακόμη κι αν νιώθεις πως αυτό συμβαίνει ετεροχρονισμένα. Επίσης, οι συνεργασίες σου είναι τεταμένες, ωστόσο καταφέρνεις να δικαιώνεσαι από το αποτέλεσμα του κάθε εγχειρήματος.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα κρατά την προσοχή σου στραμμένη σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τη συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες ή στους στόχους και τα όνειρά σου. Αν μάλιστα ανάμεσα σε σένα και στους φίλους σου υπάρχουν ξεκάθαρες γραμμές κι όχι παρανοήσεις, μπορείτε να δράσετε ομαδικά προς ένα σκοπό με επιτυχία, περισσότερο σε επίπεδο επικοινωνίας όμως, παρά πρακτικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να έρχεσαι σε επαφή με κάποιες εμμονές ή συναισθηματικές εξαρτήσεις που είχες «σπρώξει» στο υποσυνείδητο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στον Αιγόκερω φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα το ενδιαφέρον σου μονοπωλεί η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου, και η προσοχή σου είναι κυρίως επικεντρωμένη εκεί. Κυνήγησε λοιπόν τους στόχους σου με μεθοδικότητα, συνέπεια και επιμονή, ενώ παράλληλα μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου. Άλλωστε, σημαντικοί φίλοι συνεχίζουν να σε υποστηρίζουν στις επιδιώξεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορείς να βρεις τις λύσεις που αναζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι σήμερα έχεις να δώσεις λόγο για τις πράξεις σου σε κάποια μορφή εξουσίας. Επιπλέον, ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ζητήματα.
ΛΕΩΝ
Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό σήμερα είναι ευνοϊκή για σένα, ωστόσο επειδή φέρνει έντονα το στοιχείο του παρορμητισμού, ενδεχομένως να μην έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα ειδικά αν θέλεις να ασχοληθείς με νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών. Παρόλα αυτά, αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μπορείς να διασκεδάσεις σήμερα με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να ζητήσεις τη βοήθεια ενός προσώπου, η μέρα σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις, ενώ παράλληλα αυτές τις ημέρες παρατηρείς ότι υπάρχουν ευκαιρίες στα προσωπικά, οι άλλοι όμως έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι περίοδος που μπορείς να «χτίσεις» πιο σταθερές βάσεις, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους, χάρη στη νέα θέση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να δείχνει ότι αξιοποιώντας τα ταλέντα σου θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσω άλλων ατόμων. Μπορείς λοιπόν να προωθήσεις σημαντικά δημιουργικά σου σχέδια, προσέχοντας όμως κάθε λεπτομέρειά τους για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς πρόκειται για μέρα που το στοιχείο της υπερβολής "φουσκώνει" τις καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα δημιουργικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν χάρη στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, αρκεί να μην σε απομακρύνουν από την ουσία των στόχων σου. Παράλληλα όμως πιέζεσαι από τις απαιτήσεις προσώπων κύρους.
 
ΖΥΓΟΣΑυτή την περίοδο νιώθεις μια βαθιά επιθυμία να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν και μπορείς σήμερα με τις δικές σου ενέργειες να προωθήσεις ζητήματα που σε αφορούν, χωρίς να ξεχνάς ωστόσο το γεγονός ότι σήμερα κάποιοι συνεργάτες σου μπορεί να μην συμμερίζονται τις απόψεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, ενώ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άσε στην άκρη τα ρίσκα και προετοίμασε τα επόμενα βήματά σου, χωρίς όμως να βιάζεσαι, καθώς οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν. Θα πρέπει όμως να είσαι τυπικός σε όσα έχεις αναλάβει και φειδωλός με τα έξοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή είναι μια αρκετά καλή μέρα για να προωθήσεις σημαντικές αλλαγές πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παράλληλα φιλτράρεις ό,τι συμβαίνει γύρω σου, για να δεις πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις στον βέλτιστο βαθμό. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς σε ζητήματα σπιτιού-οικογένειας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα ένα οικονομικό θέμα, μια υποχρέωση δική σου ή μια οφειλή γενικότερα, ενώ η τύχη μοιάζει να ευνοεί τα σχέδιά σου, κυρίως σε στόχους και σε σχέδια που έχεις καταστρώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣΑρκετά καλή η σημερινή μέρα για σένα, αφού η Σελήνη παραμένει χωρίς δυσμενείς όψεις στον τομέα των ερωτικών, της χαράς και της δημιουργίας. Ωστόσο κάποια δημιουργικά σου σχέδια δεν ευδοκιμούν, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θα ήθελες. Ακόμη, αν είσαι γονιός, κάποιο θέμα παιδιού έρχεται πάλι στο προσκήνιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η μέρα είναι αρκετά καλή για φλερτ, για να βγεις να διασκεδάσεις και γενικότερα να περάσεις όμορφα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, είσαι γενναιόδωρος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορείς να κυνηγήσετε από κοινού στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη, περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις όμως είναι το θολό τοπίο στις οφειλές σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά στηρίζεσαι στους δικούς σου χειρισμούς, ενώ γενικότερα σήμερα ασχολείσαι κυρίως με τα πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συνεργάζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαφές και συνδιαλλαγές, ωστόσο, προτού ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες, άκουσε την φωνή της διαίσθησής σου. Επίσης μπορεί να ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στον εαυτό σου, προσπάθησε όμως να μην είσαι καταπιεστικός με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι οι μυστικές επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πορτοφόλι σου μπορεί να ενισχυθεί από υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα κι εσένα, ενώ από το απόγευμα και μετά η παραγωγικότητά σου είναι αυξημένη και αυτό λειτουργεί υπέρ σου.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι αρκετά παραγωγική. Άλλωστε έχεις μάθει από λάθη του παρελθόντος και αξιοποιείς τις εμπειρίες και τις γνώσεις για να εμφανίσεις μια καλύτερη εικόνα στις συναλλαγές σου. Ταυτόχρονα, φίλοι σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά, ενώ κάνεις εποικοδομητικές επαφές με το περιβάλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Σελήνη περνάει στον τομέα των οικονομικών σου, στρέφοντας την προσοχή σου εκεί, πρόσεξε όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λόγω ανασφαλειών. Επίσης, διανύεις μια πιο απαιτητική περίοδο στα οικονομικά και η σημερινή μέρα δεν ευνοεί υλοποίηση σχεδίων σε οικονομικό επίπεδο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template