Η «εμμονή» τού Σκίμπε με τον Μανιάτη και γιατί τον τελείωσαν μέσα σε μία νύχτα από τον Ολυμπιακό!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Πολλοί αναρωτήθηκαν βλέποντας και το ματς με τη Βοσνία, για τους λόγους που ο Μίκαελ Σκίμπε επιμένει στον Γιάννη Μανιάτη και τον
χρησιμοποιεί ως βασικό στην Εθνική Ελλάδος, παρότι ουσιαστικά βρίσκεται χωρίς ομάδα, αφού στον Ολυμπιακό κάνει μόνο προπονήσεις.

Ψάχνοντας, λοιπόν, το θέμα λίγο παραπάνω, μάθαμε πως ο Γερμανός κόουτς δεν έχει κάποια …εμμονή με τον έμπειρο χαφ, απλά θεωρεί πως μόνο από αυτόν μπορεί να πάρει τα τρεξίματα που θέλει μέσα στο παιχνίδι. Εκτιμά ότι δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του Μανιάτη οι άλλοι μέσοι, όπως ο Ταχτσίδης και ο Κονέ και γι’ αυτό επιμένει να τον χρησιμοποιεί, παρότι και ο ίδιος γνωρίζει πως δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Όσον αφορά, όμως, τον Ολυμπιακό, είναι πλέον δεδομένο ότι από τον τραυματισμό του και μετά δεν επανήλθε ποτέ. Μάλιστα, παρότι ο ίδιος πίεσε πολύ το καλοκαίρι επί Βίκτορ για να πάρει μία ακόμα ευκαιρία, τελικά αυτό του γύρισε μπούμερανγκ.


Ο διεθνής χαφ ήξερε πως μόνο με τον Ισπανό μπορούσε να ελπίζει ότι θα επιστρέψει στην 11άδα, καθώς με τον Μάρκο Σίλβα ήταν …τελειωμένος. Ο Πορτογάλος δεν τον υπολόγιζε και δεν τον ήθελε ούτε στην προετοιμασία. Άλλωστε, η απόφαση της διοίκησης να πάνε στην αποστολή τόσο ο Μανιάτης όσο και Γιαννιώτας, ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον Σίβλα στην πόρτα της εξόδου.

Όσον αφορά τον Μανιάτη λοιπόν, μόλις ενημερώθηκε για την άφιξη Βίκτορ, όπως ήταν λογικό αναθάρρησε, καθώς πίστεψε ότι θα μπορούσε και πάλι να κερδίσει μία μόνιμη θέση στην 11άδα. Βέβαια, από τον τραυματισμό του και μετά δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό παίκτη που γνωρίσαμε και γι’ αυτό για να χωρέσει στο αρχικό σχήμα τού Ολυμπιακού, έπρεπε ο Ισπανός κόουτς να κάνει διάφορες αλχημείες. Κάπως έτσι προέκυψε και το 4-3-3, αφού μόνο σε αυτό το σύστημα μπορεί να βοηθήσει, παρότι με αυτόν τον τρόπο παραλίγο να …χαθεί το καλοκαίρι ο Φορτούνης!

Μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο όμως και τη βαριά ήττα με 3-1, ο Βίκτορ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το 4-3-3 και να το γυρίσει στο κλασικό 4-2-3-1, λίγες ημέρες πριν τον …τελικό την Μπερ Σεβά. Ωστόσο, εκείνο το διάστημα έγιναν διάφορα περίεργα πράγματα, τα οποία έκαναν έξαλλο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αρχικά, στο δίτερμα της Κυριακής ο Μανιάτης ήταν αναπληρωματικός και στα μέσα της προπόνησης επικαλέστηκε ενοχλήσεις και έφυγε, τη Δευτέρα δεν προπονήθηκε καθόλου, ενώ την Τρίτη είχε χαλάρωμα και έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος. Ωστόσο, την Τετάρτη εμφανίστηκε βασικότατος, εξέλιξη που δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση και σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό και την τραγική εμφάνιση, του είπαν αμέσως να βρει ομάδα!
Βέβαια, ρόλο σε αυτό έπαιξε και το μεγάλο συμβόλαιο που έχει, 900.000 ευρώ, το οποίο τον… εμπόδισε στη συνέχεια να βρει σύλλογο για μεταγραφή. Από τον Ολυμπιακό του πρότειναν να μείνει με τα μισά, αυτός δε δέχθηκε και κάπως έτσι μπήκε σε «καραντίνα». Η συνέχεια είναι γνωστή, με τον Σκίμπε να …παρακαλάει τον Μπέντο να τον πάρει στις προπονήσεις για να είναι σε καλή κατάσταση για τα ματς Εθνικης…  sportdog.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template