ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ: Από 19/12 έως 25/12/2016

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣΕστιάζεις περισσότερο στην καριέρα, προετοιμάσου όμως για καθυστερήσεις.
Τη Δευτέραο κυβερνήτης σου Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Παράλληλα, ο Ήλιος από την Τετάρτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται πλέον για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Περνάς τις σχέσεις με τα αγαπημένα σου άτομα από τεστ, ενώ μέχρι την Παρασκευή το κλίμα είναι βοηθητικό για τα αισθηματικά σου, καθώς από τότε και μετά οι προτεραιότητές σου αλλάζουν κι εσύ εστιάζεις περισσότερο στις κοινωνικές σου επαφές. παρότι η νέα θέση του Άρη φέρνει το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά. Ανήμερα τα Χριστούγεννα επιδιώκεις να έχεις εσύ τον έλεγχο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επίσης από την Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας πολλές αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις στον τομέα της καριέρας, έχεις όμως μια δεύτερη ευκαιρία, αν στο παρελθόν έγιναν λάθη ή κάτι έμεινε μισό. Από την άλλη όμως δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, καθώς υπάρχουν αναβολές.
ΤΑΥΡΟΣ
Επανεξετάζεις τις θέσεις σου, με πιο αισιόδοξη διάθεση.
Από τη Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου δεύτερες ευκαιρίες, ενώ βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου, ενώ την ίδια μέραο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Από την Τετάρτη ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, ωθώντας σε σε νέους ορίζοντες, πιο αισιόδοξους, ενώ κι εσύ αλλάζεις προς το καλύτερο την κοσμοθεωρία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση όμως του Άρης ίσως φέρει προβληματισμούς στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ την παραμονή και ανήμερα την ημέρα των Χριστουγέννων είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή προειδοποιεί όμως και για καθυστερήσεις ή αναβολές σε νομικά και διαδικαστικά ζητήματα, γενικότερα όμως οι βιαστικές κινήσεις είναι απαγορευτικές γι’ αυτό το διάστημα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έσοδα μέσω τρίτων, ενώ παλιές οφειλές επιστρέφουν.
Από τη Δευτέρα εγκαινιάζεται μια περίοδος με περισσότερες προκλήσεις καθώς ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και να υπερνικήσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν.Παράλληλα, την Τετάρτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση κι εξέταση των βαθύτερων θέλω σου και γενικότερα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τη Δευτέρα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στον Αιγόκερω, γεγονός που σε κάνει να αναθεωρήσεις τις πραγματικές ανάγκες σου, αλλά και κάποιες εμμονές που σε κατατρέχουν μέχρι τώρα, δεν ευνοούνται όμως κινήσεις που ξεκινούν από το μηδέν. Πρόσεξε όμως τη γκρίνια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τα Χριστούγεννα! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η αναδρομή του Ερμή στον τομέα των οικονομικών σου υποχρεώσεων, φέρνει αναθεωρήσεις και στον τρόπο που λειτουργείς με τις οφειλές σου.Επίσης, νέα θέση του Ήλιου προλογίζει και περισσότερηκινητικότητα στο πορτοφόλι σου, ενώ σε απασχολούν δάνεια, τράπεζες, κάρτες, ασφάλειες κι επιχορηγήσεις, ωστόσο η νέα θέση του Άρη πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΣχέσεις και πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από τη Δευτέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου επαναπροσδιορίζεις τις επαφές σου με τους άλλους, σε μια περίοδο που περισσότερο ακολουθείς τις εξελίξεις, παρά τις ορίζεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προετοιμάσου για επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν, θυμήσου όμως ότι οι νέες γνωριμίες που γίνονται τώρα, δεν θα προχωρήσουν τελικά.Επίσης, ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Τετάρτη δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων. Την παραμονή και ανήμερα την ημέρα των Χριστουγέννων όμως είναι εξαιρετικές ημέρες για να τις μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επιπρόσθετα, τη Δευτέρα ο Άρης, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις.
 
ΛΕΩΝ
Διόρθωσε τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητά σου.
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τη Δευτέραστον Αιγόκερω, τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου και την υγεία σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσεις προσοχή και στη φροντίδα του οργανισμού σου. Την Τετάρτη ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνώντας στον ίδιο τομέα, τονίζει ακόμη περισσότερο την έμφαση που δίνεις σε όλες αυτές τις υποθέσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Μέχρι και την Τετάρτη κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους, ενώ το σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να ασχοληθείς με το σπίτι και να έχεις θετικά αποτελέσματα, προσεγγίζοντας τα οικεία σου πρόσωπα
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου είναι θετική για τα επαγγελματικά σου, πρόσεξε όμως με τον ανάδρομο Ερμή, καθώς προμηνύονται μπερδεμένες καταστάσεις στα επαγγελματικά.Επίσης, από τη Δευτέρα ο Άρης περνά στους Ιχθύς, που για σένα δηλώνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή οφειλές που θα κληθείς να τακτοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξαναβλέπεις δημιουργικά σχέδια, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα.
Από τη Δευτέραο Ερμής αναδρομεί σε μια ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση λόγω συνθηκών στο παρελθόν, ενώ παράλληλα μπορείς να διορθώσεις καταστάσεις που σχετίζονται με τα παιδιά σου, αν είσαι γονιός. Πρόσεξε όμως γιατί την ίδια μέρα ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου και φέρνει φλερτ, ερωτισμό, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα. Επίσης, με τον ανάδρομο Ερμή συναντιέσαι ξανά με αγαπημένα πρόσωπα που είχες καιρό να δεις. Πρόσεξε όμως, καθώς στο εξής το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του με τον Άρη στους Ιχθύς. Το Χριστουγεννιάτικο σαββατοκύριακο όμως, κάνεις επαφές!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Τετάρτη ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις, μην βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις στα οικονομικά την Πέμπτη.
ΖΥΓΟΣ
Έχεις ευκαιρία να διορθώσεις μια κατάσταση στο σπίτι.
Από τη Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δίνοντας πρόσφορο έδαφος για επιδιορθώσεις και «επιδιορθώσεις», δεν ευνοούνται όμως τα νέα ξεκινήματα, ενώ την ίδια μέρα ο Άρης περνά στους Ιχθύς, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη ο Ήλιος περνώντας στον Αιγόκερω, τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Γενικότερα άλλωστε τα αισθηματικά σου προχωρούν, ενώ τα Χριστούγεννα επιδιώκεις τη σιγουριά του γνώριμου, χωρίς εκπλήξεις, πρόσεξε όμως τις υπερβολές στο φαγητό!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει και πολλές αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις, όμως θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.Ταυτόχρονα, νέα θέση του Άρη σχετίζεται άμεσα και με τα επαγγελματικά σου, έτσι λοιπόν είναι πιθανό στο επόμενο διάστημα να υπάρχει πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣΠερισσότερες επαφές, προσοχή όμως σε συμβόλαια και μεταφορές.
Τη Δευτέρα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα να μην υπογράψεις συμβόλαια, και δώσε βάση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου.Την ίδια μέρα ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης μετά από μια μακρά περίοδο σε θέση κόντρα, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω την Τετάρτη φέρνει για σένα μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές κι εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Η νέα θέση όμως του Άρη ενδεχομένως να φέρει πίεση σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή σε παιδιά, αν είσαι γονιός κι εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο. Το κλίμα πάντως στο σπίτι και την οικογένεια φτιάχνει και τα Χριστούγεννα πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με τον Άρη σε θετική θέση, έχεις όση ενέργεια χρειάζεσαι, τα οικονομικά όμως παραμένουν ένα αγκάθι καθώς τα έσοδα δεν είναι αρκετά, σύμφωνα με τις παρούσες ανάγκες σου.
ΤΟΞΟΤΗΣΕυκαιρίες για περισσότερα έσοδα, αλλά και πολλές καθυστερήσεις.
Από την Τετάρτη ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές. Ενώ φιλικότερες μέρες για τις επιδιώξεις σου είναι οι Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από μια φιλική θέση συνεχίζει να σταθεροποιεί τα ζητήματα καρδιάς και πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον σε βοηθούν σε αυτό, το σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων όμως βρίσκεις ευκαιρία για μια «απόδραση», μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τη Δευτέρα ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας αναθεωρήσεις στον τρόπο που λειτουργείς με τα χρήματα, ενώ ο Ήλιος την Τετάρτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά επίσης στον Αιγόκερω, τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, μαρτυρώντας πως στο επίκεντρο της προσοχής σου πλέον είναι το πορτοφόλι σου, το οποίο είναι πιεσμένο, παρά τα έσοδα, θα πρέπει λοιπόν να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου λεπτομερώς, βήμα προς βήμα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η γοητεία σου στα ύψη, αρχίζεις όμως να έχεις δεύτερες σκέψεις.
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από τη Δευτέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις, επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου, ωστόσο τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής, δεν υπόσχονται μακροημέρευση. Παράλληλα, από την Τετάρτη ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τώρα προετοίμαζες πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία τώρα φέρνεις στο φως.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βγαίνεις από μια περίοδο εσωστρέφειας στα προσωπικά, ενώ σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, ίσως «επιστρέψεις» σε παλιές υποθέσεις και πρόσωπα. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα κινούνται σε γνώριμα πλαίσια, και τα Χριστούγεννα το κλίμα είναι ιδιαίτερα φιλικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και φέρνει περισσότερη κινητικότητα κι όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής! Τα οικονομικά σου πάντως ευνοούνται.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνεις απολογισμό, εν μέσω μπερδεμένου κλίματος στα προσωπικά.
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τη Δευτέρα σε μια μυστική θέση για το ωροσκόπιό σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα. Θα πρέπει όμως να αποφύγεις με κάθε τρόπο και τις παρασκηνιακές κινήσεις.Την ίδια μέρα όμως ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μεταφράζεται σε κινητικότητα στα προσωπικά, αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο. Πρόσεξε όμως να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια από αυτή την εβδομάδα κι έπειτα. Επιπλέον, το γιορτινό σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων σε βρίσκει με πολλές κοινωνικές επαφές
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από τη Δευτέρα ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας περισσότερα έξοδα από εκείνα που είχες προγραμματίσει, θα πρέπει λοιπόν να κάνεις πιο φειδωλή διαχείριση, ενώ από την Τετάρτη ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα, παραμένοντας πιο εσωστρεφής.
ΙΧΘΥΕΣ
Ανάσα στα προσωπικά, ενώ επανεξετάζεις στόχους.
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από τη Δευτέρα ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια μακρά περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής αναδρομεί σε μια βοηθητική θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν, ενώ παράλληλα μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Πρόσεξε όμως να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μυστικές επαφές αυτή την εβδομάδα. Επίσης, με τον ανάδρομο Ερμή συναντιέσαι ξανά με φίλους που είχες καιρό να δεις. θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις με τον Άρη στο ζώδιό σου. Τα Χριστούγεννα πάντως σε βρίσκουν με μια πιο ανέμελη διάθεση! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου την Τετάρτη, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου, ενώ εσύ εστιάζεις σε στόχους που θέτεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template