ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....

ΚΡΙΟΣΚαι σήμερα το ενδιαφέρον σου μονοπωλεί η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου, και η προσοχή σου είναι κυρίως επικεντρωμένη εκεί. Κυνήγησε λοιπόν τους στόχους σου με μεθοδικότητα, συνέπεια και επιμονή, ενώ παράλληλα μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου. Άλλωστε, σημαντικοί φίλοι συνεχίζουν να σε υποστηρίζουν στις επιδιώξεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο με πιέσεις στα προσωπικά και ακόμη δεν έχεις ξεμπερδέψει οριστικά μέσα σου με κάποιες καταστάσεις. Είναι λοιπόν μια καλή στιγμή να σκεφτείς αν είσαι αρκετά δοτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν έχεις κάτι σημαντικό να κάνεις αυτές τις μέρες σε σχέση με την δουλειά σου είναι καλύτερα να το μεταθέσεις, αφού η Σελήνη κενή πορείας σήμερα στην καριέρα δεν ευνοεί τα απτά αποτελέσματα. Παράλληλα, το επόμενο διάστημα προβλέπεται σαφώς πιο ευνοϊκό για το πορτοφόλι σου σε σχέση με την τωρινή πίεση.
ΤΑΥΡΟΣ
Η παραμονή της Σελήνης στον Αιγόκερω σήμερα είναι ευνοϊκή για σένα, ωστόσο επειδή βρίσκεται σε κενή πορεία μέχρι το βράδυ, ενδεχομένως να μην έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα ειδικά αν θέλεις να ασχοληθείς με νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών. Παρόλα αυτά, αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μπορείς να διασκεδάσεις σήμερα με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά και οι φιλίες συμπορεύονται αυτό το διάστημα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις τα συναισθηματικά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να φέρεις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Άρης στον τομέα της καριέρας σου δοκιμάζει πολλές φορές την υπομονή σου με εμπόδια, καθυστερήσεις ή προκλήσεις, αργότερα όμως καταλαβαίνεις ότι απλώς δεν ήταν έτοιμα τα πράγματα. Γενικότερα όμως έχεις πολλές ευκαιρίες, παρά το τρέξιμο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα μπορεί να δείχνει ότι αξιοποιώντας τα ταλέντα σου θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσω άλλων ατόμων. Μπορείς λοιπόν να προωθήσεις σημαντικά δημιουργικά σου σχέδια, προσέχοντας όμως κάθε λεπτομέρειά τους για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις λόγω της Σελήνης που βρίσκεται σε κενή πορεία σήμερα μέχρι το βράδυ.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προετοιμάζεις πολύ σημαντικά βήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, από τις ερωτικές, τις επαφές με τους συνεργάτες, μέχρι τις φιλίες σου. Επίσης έχεις δυναμισμό και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, πρόσεξε όμως μήπως κάνεις βιαστικές κινήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά τρίτων, εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες, δάνεια, κάρτες σε απασχολούν σήμερα, όμως οι καρποί των προσπαθειών σου μπορεί να απέχουν από αυτό που είχες υπολογίσει. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μια κίνηση πάνω σε αυτούς τους τομείς και επείγει, είναι προτιμότερο να επιλέξεις καλύτερα το επόμενο διάστημα. Μπορείς όμως να δημιουργήσεις θετικές εντυπώσεις για σένα στον χώρο της δουλειάς
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την περίοδο νιώθεις μια βαθιά επιθυμία να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν και μπορείς σήμερα με τις δικές σου ενέργειες να προωθήσεις ζητήματα που σε αφορούν, χωρίς να ξεχνάς ωστόσο το γεγονός ότι σήμερα κάποιοι συνεργάτες σου μπορεί να μην συμμερίζονται τις απόψεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Σελήνη παραμένει στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη να συνυπάρχεις, αλλά και πώς την διαχειρίζεσαι. Θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά των ερωτικών σου σχέσεων πριν πάρεις ρίσκα ή παρορμητικές αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θέλεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου και προσανατολίζεσαι σε αυτή την επιθυμία, δρομολογείς πολύ σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Παράλληλα, θα μπορούσες να βγεις κερδισμένος σε οικονομικά θέματα τρίτων αρκεί να καταβάλλεις εστιασμένη προσπάθεια. Μην ξεχνάς όμως ότι όσο διαρκεί η κενή πορεία της Σελήνης, τα νέα ξεκινήματα δεν θα έχουν διάρκεια τελικά.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή είναι μια αρκετά καλή μέρα για να προωθήσεις σημαντικές αλλαγές πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παράλληλα φιλτράρεις ό,τι συμβαίνει γύρω σου, για να δεις πώς μπορείς να το αξιοποιήσεις στον βέλτιστο βαθμό. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς σε υποχρεώσεις ή πρακτικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ωριμάζεις όλο αυτό το διάστημα σε συναισθηματικό επίπεδο και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την θέση του/της συντρόφου και γενικότερα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, στη ζωή σου. Η περίοδος, παρά τις δυσκολίες, ευνοεί αλλαγές στην ερωτική ζωή σου, ακόμη κι αν είναι επίπονη η μετάβαση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
H Σελήνη κενή πορείας σήμερα στον τομέα της εργασίας σου και πιθανότατα πρόσωπα ή γεγονότα που συνδέονται με την δουλειά να σου τραβούν το ενδιαφέρον, αλλά να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την άλλη, τα οικονομικά σου ακόμη δείχνουν να υφίστανται πιέσεις, παρά την βοήθεια που έχεις από τρίτους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά καλή η σημερινή μέρα για σένα, αφού η Σελήνη παραμένει χωρίς δυσμενείς όψεις στον τομέα των ερωτικών, της χαράς και της δημιουργίας. Ωστόσο κάποια δημιουργικά σου σχέδια δεν ευδοκιμούν, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θα ήθελες. Ακόμη, αν είσαι γονιός, κάποιο θέμα παιδιού έρχεται πάλι στο προσκήνιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η μέρα είναι αρκετά καλή για φλερτ, για να βγεις να διασκεδάσεις και γενικότερα να περάσεις όμορφα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, είσαι γενναιόδωρος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορείς να κυνηγήσετε από κοινού στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρησιμοποιείς γνώσεις και τεχνικές προκειμένου να αξιοποιήσεις ταλέντα σου και να έχεις θετικό αποτέλεσμα στην δουλειά και αυτές σου οι προσπάθειες δίνουν ανάσα στα οικονομικά σου. Επίσης, κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου παίζουν ρόλο στην εργασία, ενώ από συλλογική προσπάθεια για οικονομικά τρίτων, μπορείς να βγεις κερδισμένος.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα συνεχίζεις να ασχολείσαι με υποθέσεις του σπιτιού ή με πρόσωπα της οικογένειάς σου, όμως το αποτέλεσμα απέχει αρκετά από το επιθυμητό. Παράλληλα, μέσα από τις δραστηριότητες της καθημερινότητας βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και κάνεις επαφές με ανθρώπους που θα αποδειχτούν αργότερα σημαντικοί. Ωστόσο, πρόσεξε βιαστικές κινήσεις που μπορεί υπό άλλες συνθήκες να μην τις έκανες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στις ερωτικές σου σχέσεις δείχνει να είναι ευνοϊκό με το Δία στο ζώδιό σου, ενώ στα συναισθηματικά νιώθεις πως δεν καλύπτεσαι αρκετά, αν δεν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις σου. Παρόλα αυτά σήμερα ίσως θέλεις να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δεν αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά στηρίζεσαι στους δικούς σου χειρισμούς, ενώ γενικότερα τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια βελτίωσης μέσα από την δουλειά σου. Βάλε όμως ασφαλιστικές δικλείδες, όπου το ένστικτό σου στο υπαγορεύει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαφές και συνδιαλλαγές, ωστόσο, προτού ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες, άκουσε την φωνή της διαίσθησής σου. Επίσης μπορεί να ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι στον εαυτό σου, προσπάθησε όμως να μην είσαι καταπιεστικός με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι αυτή την περίοδο έχεις πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσεις, υπάρχουν και κάποιες αχτίδες φωτός από τα συναισθηματικά σου. Επίσης υπάρχουν ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις ή να περάσεις καλά με την σχέση σου, ανάλογα αν έχεις ή όχι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι πολύ θετική μέρα για να προετοιμάσεις αλλαγές σε ό,τι αφορά οικονομικά και εργασιακά, ωστόσο, με τη Σελήνη κενή πορείας στο τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με συμφωνίες και έγγραφα, είναι καλύτερα να μεταθέσεις τα σημαντικότερα για άλλη στιγμή.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι αρκετά παραγωγική καθώς έχεις μάθει από λάθη του παρελθόντος και αξιοποιείς τις εμπειρίες και τις γνώσεις για να εμφανίσεις μια καλύτερη εικόνα στις συναλλαγές σου. Ταυτόχρονα, φίλοι σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά, ενώ κάνεις εποικοδομητικές επαφές με το περιβάλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να αποδεσμευτείς από όσα δεν σε αφήνουν να εκφραστείς ελεύθερα και πράττεις ανάλογα. Ωστόσο, αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, ζεις μια μπερδεμένη κατάσταση στα ερωτικά σου και προτίμησε να είσαι πιο ρεαλιστής, καθώς καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Σελήνη παραμένει στον τομέα των οικονομικών σου, στρέφοντας την προσοχή σου εκεί, πρόσεξε όμως να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λόγω ανασφαλειών. Επίσης, διανύεις μια πιο απαιτητική περίοδο στα οικονομικά
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και φέρνει στην επιφάνεια δικά σου προσωπικά θέματα, ωστόσο ούσα κενή πορείας από το μεσημέρι και μετά, ενδεχομένως να «ρίχνει στο κενό» σημαντικά βήματα που θέλεις να κάνεις. Παρόλα αυτά βγαίνεις ενισχυμένος υλικά και συναισθηματικά μέσω τρίτων ανθρώπων, ενώ δεν αποκλείεται κάποιος φίλος να σε ενισχύσει οικονομικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα ακόμη κι αν πιέζεσαι αυτή την περίοδο και μην αφήσεις σήμερα ανασφάλειες να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητά σου που θα μπορούσε να σου στερήσει ευκαιρίες και προτίμησε την διπλωματική οδό. Παράλληλα, είσαι αποφασισμένος να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και τα αποτελέσματα της προσπάθειας θα τα δεις μέσα στο επόμενο διάστημα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παραμονή της Σελήνης στον Αιγόκερω σήμερα για σένα ενδεχομένως δείχνει πως θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος με τις σκέψεις σου και να βάλεις σε τάξη τις επιθυμίες σου, όμως η διαίσθησή σου και οι τωρινές σου ανάγκες σε βοηθούν σε αυτό. Παράλληλα, μην αμελείς να είσαι διακριτικός και ευγνώμων με τους ανθρώπους που προτίθενται να σου σταθούν και να σε βοηθήσουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά σου τα αισθηματικά αυτές τις μέρες, μπορείς μόνος σου να διαμορφώσεις τα πράγματα, σιγουρέψου όμως ότι έγινες πλήρως κατανοητός στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πως δεν έγιναν παρανοήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σημαντικοί άνθρωποι υποστηρίζουν τα σχέδιά σου, οπότε φρόντισε να ανταποκριθείς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις σου, αλλά και να παραμείνεις ευέλικτος. Επιπρόσθετα, τα οικονομικά σου συνδέονται άμεσα με την καθημερινότητα στη δουλειά.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή μέρα κρατά την προσοχή σου στραμμένη σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τη συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες ή στους στόχους και τα όνειρά σου. Αν μάλιστα ανάμεσα σε σένα και στους φίλους σου υπάρχουν ξεκάθαρες γραμμές κι όχι παρανοήσεις, μπορείτε να δράσετε ομαδικά προς ένα σκοπό με επιτυχία, περισσότερο σε επίπεδο επικοινωνίας όμως, παρά πρακτικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα το δυνατό σου σημείο στον έρωτα είναι μέσα από την συμμετοχή σου σε ομάδες, παρέες και γενικότερα στον κοινωνικό σου κύκλο. Θα πρέπει όμως να είσαι πιο διαλλακτικός, αλλά και υπομονετικός, καθώς τα πράγματα γίνονται όταν είναι οι συνθήκες έτοιμες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα είναι αρκετά αυτό το διάστημα και καλείσαι να κάνεις μια ορθότερη διαχείριση, όπως υπαγορεύει η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Ουρανού στον τομέα των οικονομικών σου. Ωστόσο αυτές τις μέρες, παρά το τρέξιμο, μπορείς να δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές σε ό,τι αφορά εργασία και οικονομικά, που θα σε ωφελήσουν.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template