ΤΑ ΖΏΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ-Από 5/12 έως 11/12/2016

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα
διαβάσεις εδώ....


ΚΡΙΟΣ
Οι φίλοι στο πλευρό σου, καθώς υλοποιείς πολλά.
Η περίοδος αυτή σε καλεί να αποδεσμευτείς από φοβίες, ενοχές κι ανασφάλειες και το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής έρχεται να σου το θυμίσει αυτό, κυρίως μέχρι την Τετάρτη, που προετοιμάζεις τα βήματά σου. Γενικότερα όμως ο κυβερνήτης σου Άρης σε μια βοηθητική όψη με τον ευεργετικό Δία, δε βοηθά να υλοποιήσεις τους στόχους σου χάρη σε άλλους. Φρόντισε όμως να είσαι και συνεπής με τις υποχρεώσεις σου σε διαδικαστικά ζητήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη η Αφροδίτη έχει περάσει σε μια βοηθητικότερη θέση για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται από τη συμμετοχή σου σε φιλικές ομάδες ή παρέες,ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, αλλά και νέα ξεκινήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου για την ώρα κυλούν ανεμπόδιστα, τηρουμένων των αναλογιών, παράλληλα όμως και το σαββατοκύριακο έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για τα ζητήματα που σχετίζονται με την τσέπη.
ΤΑΥΡΟΣ
Εντονότερη κοινωνική ζωή και νέοι στόχοι.
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να κινηθείς ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα υλοποιώντας στόχους, ακόμη κι αν μέχρι την Τετάρτη καλείσαι να φανείς πιο ευέλικτος στον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Επίσης, Πέμπτη και Παρασκευή κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Τετάρτη δείχνει πως αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς για λίγο στην άκρη, φέρνει περισσότερες κοινωνικές επαφές και εστιάζεις και σε ελλείψεις, πρόσεξε όμως τις εντάσεις αν έχεις γεννηθεί το Μάιο. Επιπλέον. το σαββατοκύριακο η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να δείξεις τα ταλέντα σου και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης όμως φέρνει εξαιρετικά νέα για την επαγγελματική σου ζωή, ενώ ακόμη κι αν τα έσοδα είναι λίγο περιορισμένα, έχεις στο πλευρό σου και πρόσωπα κύρους που σε στηρίζουν. Γενικότερα όμως αυτή την εβδομάδα βάζεις σε τάξη τις οφειλές σου και τις οικονομικές υποχρεώσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙΕστιάζεις στην καριέρα με περισσότερη αισιοδοξία.
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά κουραστική καθώς καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο Πέμπτη και Παρασκευή τα σχέδιά σου προχωρούν, ενώ το σαββατοκύριακο απομακρύνεσαι από την πολυκοσμία και προτιμάς να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση σου και τις ανάγκες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής παρακολουθείς τις εξελίξεις, ενώ ειδικότερα από την Τετάρτη το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο κι αισιόδοξο για τη διάθεσή σου κι αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Συνεχίζεις όμως παράλληλα την αυτοκριτική σου και κάποιες γκρίνιες δεν λείπουν, το σημαντικότερο είναι πως αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο απέναντί σου, στοιχείο που μαρτυρά πως εισπράττεις τα αποτελέσματα των κινήσεών στις διαπροσωπικές σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Γενικότερα η περίοδος αυτή δεν είναι κακή για τα οικονομικά σου, αν περιορίσεις τα έξοδα, ωστόσο μέχρι την Τετάρτη είναι πιο πιεστικό το κλίμα στον τομέα της καριέρας κι εσύ είναι προτιμότερο να μην έρχεσαι σε ρήξη με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τακτοποιείς οφειλές και ανοίγεσαι σε νέα δεδομένα.
Η εβδομάδα αυτή κυλά πιο ήρεμα σε σχέση με τις προηγούμενες και σταδιακά αποκαθιστά το κλίμα, θα πρέπει όμως κι εσύ από την πλευρά σου να περιορίσεις τις βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε μπλέξουν σε μπελάδες, κυρίως μέχρι την Τετάρτη. Σε γενικές γραμμές όμως η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα, αλλά και τη δουλειά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη ξεκινά ένα διάστημα όπου εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικότερα στα ζητήματα καρδιάς, ενώ συνεχίζονται οι πολλές απαιτήσεις προς το άτομό σου από αγαπημένα σου πρόσωπα.Το σαββατοκύριακο άλλωστε σε φέρνει κοντά σε φίλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Πέμπτη και την Παρασκευή δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε ζητήματα καριέρας και η προσπάθειά σου φαίνεται, ωστόσο τα οικονομικά σου ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί.
ΛΕΩΝ
Τα αισθηματικά είναι και πάλι σε τροχιά κίνησης, ενώ κάνεις ενδοσκόπηση.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με μια πιο εσωστρεφή διάθεση και για την ώρα επιλέγεις να δράσεις μυστικά χωρίς να αποκαλύπτεις τις προθέσεις σου, κυρίως μέχρι την Τετάρτη. Από την Πέμπτη όμως η διάθεσή σου ανεβαίνει και η αισιοδοξία είναι σύμμαχός σου για όσα σε απασχολούν. Την εβδομάδα αυτή όμως ο κυβερνήτης σου Ήλιος συναντά τον αυστηρό Κρόνο, πράγμα που μπορεί να φέρει μειωμένη ζωτικότητα, αλλά εστιάζεις με περισσότερη μεθοδικότητα σε όσα θες να καταφέρεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνώντας απέναντί σου ανοίγει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τα ζητήματα καρδιάς, δίνοντας πιο θετικές εξελίξεις αλλά και αφορμές που σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σημείο πίεσης για αυτή την εβδομάδα είναι οι οφειλές που υπάρχουν και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά γενικότερα, το σαββατοκύριακο όμως είναι εξαιρετικό για να δείξεις προς τα έξω τα ταλέντα σου και να δεις σημαντικά πρόσωπα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι διαπροσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο, ενώ η καθημερινότητα «γλυκαίνει».
Μολονότι η εβδομάδα αυτή δεν είναι δύσκολη και έχει ευκαιρίες, έχει και κάποια σημεία που πρέπει να προσέξεις. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ το σαββατοκύριακο μοιάζει ιδανικότερο για όλα εκείνα τα σχέδια που θες να προχωρήσουν. Μην αμελήσεις όμως να βάλεις σε τάξη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, τους τομείς που αγγίζει για σένα η συνάντηση Ήλιου-Κρόνου που γίνεται μια φορά το χρόνο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις έχουν οι άλλοι μέχρι την Τετάρτη ενώ γενικότερα έχεις περάσει σε μια περίοδο που από τη μια βλέπεις ότι υπάρχουν πολλές απαιτήσεις στο πρόσωπό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας μπορείς να προωθήσεις ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, ενώ η Αφροδίτη περνώντας την Τετάρτη στον τομέα των επαγγελματικών σου φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα, αλλά και υλικές απολαβές από τις δικές σου προσπάθειες.
ΖΥΓΟΣ
Με το βλέμμα στις υποχρεώσεις, ενώ έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας το πρόγραμμα μοιάζει πιο κουραστικό καθώς καλείσαι να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσης που εκκρεμούν μέσα στην καθημερινότητά σου, εσύ όμως το αντιμετωπίζεις σαν αγγαρεία, κυρίως μέχρι την Τετάρτη. Από την Πέμπτη και μετά έχεις δίπλα σου σημαντικά πρόσωπα που ενισχύουν τις δικές σου προσπάθειες, γενικότερα όμως ο Δίας από το ζώδιό σου σε θετική όψη με τον Άρη δείχνει πως έχεις την εύνοια της τύχης, αλλά και τον δυναμισμό που χρειάζεσαι για να πας παρακάτω τις υποθέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στον τομέα των προσωπικών σου, φέρνοντας λόγους για περισσότερα χαμόγελα, ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής σε θέση κόντρα φέρνει σίγουρα κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου, ωστόσο το σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για να διαχειριστείς οφειλές και υποχρεώσεις οικονομικής φύσης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προωθείς δημιουργικά σχέδια, έχεις όμως ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια.
Εβδομάδα σημαντικών ευκαιριών αυτή, καθώς είσαι σε μια περίοδο που έχεις την απαιτούμενη ενέργεια για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται, μέχρι την Τετάρτη όμως ενδεχομένως να κληθείς να ενισχύσεις τις προσπάθειές σου. Μετά, την Πέμπτη και την Παρασκευή βάζεις σε τάξη πρακτικές υποθέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου. Γενικότερα είναι μια περίοδος που κλείνεις κεφάλαια, μαζί με κάποιες «πληγές» του παρελθόντος, προσοχή όμως στη βιασύνη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο, μαρτυρώντας για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ασφάλεια και η σιγουριά, πολλοί Σκορπιοί όμως θα εστιάσουν σε όσα λείπουν. Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος όμως είναι δίπλα σου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζει και τον τομέα των οικονομικών, δείχνοντας μια περίοδο με πιο περιορισμένες ευκαιρίες για έσοδα, είναι λοιπόν προτιμότερο να κάνεις μια φειδωλότερη διαχείριση στο πορτοφόλι σου, όπως μαρτυρά η συνάντηση Ήλιου-Κρόνου στον τομέα των οικονομικών σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φλερτ και γνωριμίες, παράλληλα με εντονότερη ενασχόληση με τα του οίκου.
Ακόμη κι αν τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, η εβδομάδα αυτή φέρνει κάποιους προβληματισμούς σε σχέση με υποχρεώσεις, προς τον εαυτό σου, προς τα όνειρά σου και προς τους άλλους, καθώς ο Ήλιος συναντά τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιό σου. Από την Πέμπτη όμως μπορείς πιο άνετα να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν και θυμήσου πως μπορείς να στηριχτείς σε σημαντικούς φίλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις κι επικοινωνία. οι Πέμπτη και Παρασκευή σε φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και δίνουν ευκαιρίες διασκέδασης, ενώ του Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχουν βιαστικές αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με έναν παράδοξο τρόπο οι άλλοι φροντίζουν για το πορτοφόλι σου και κάνεις συζητήσεις πάνω σε οφειλές, ενώ το σαββατοκύριακο μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με την καθημερινότητα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανάσα για το πορτοφόλι, αλλά και εξωστρέφεια.
Μέχρι την Τετάρτη προσπαθείς συζητώντας και κάνοντας επαφές να βρεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν, ενώ τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή είσαι πιο εσωστρεφής και ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και τις ανάγκες του ή με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Γενικότερα όμως είναι μια εβδομάδα που «φωτίζει» σκοτεινά σημεία που υπήρχαν μέχρι τώρα, εσύ αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και προχωράς, ελεύθερος πια από ενοχές ή φοβίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από πράξεις κι όχι αερολογίες, όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από την επικοινωνία, ενώ το σαββατοκύριακο μειώνει τις αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, φέρνοντας ευκαιρίες για ψυχαγωγία.Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη την Τετάρτη αφήνει πίσω το ζώδιό σου και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται περισσότερο με το πορτοφόλι σου, έτσι λοιπόν στο προσεχές διάστημα έρχονται έσοδα, ενώ εσύ ήδη μπορείς να επωφεληθείς από σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα, τα αισθηματικά όμως κινούνται ξανά!
Η εβδομάδα αυτή δίνει διεξόδους, περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν, καθώς τακτοποιείς πολλά, επιδιορθώνεις καταστάσεις ή αποδεσμεύεσαι από πράγματα που δεν λειτουργούν, χάρη στην ευνοϊκή όψη του Δία με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Μέχρι την Τετάρτη όμως έχεις ερωτηματικά για την αξία που δίνεις στις καταστάσεις. Αντίθετα, Πέμπτη και Παρασκευή είναι εξαιρετικές ημέρες για τις υποθέσεις σου και οι επαφές σου αποδίδουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήδη είσαι πιο επικοινωνιακός, ενώ από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, αυξάνοντας κατακόρυφα τη γοητεία σου και δίνοντας ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Παράλληλα, το σαββατοκύριακο έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ενώ για κάποια εγχειρήματά σου καλείσαι να επενδύσεις χρήματα, ώστε να έχεις αποτέλεσμα στο μέλλον. Το σίγουρο είναι όμως ότι θα κληθείς να υλοποιήσεις κάποιους στόχους που έχεις.
ΙΧΘΥΕΣ

Αποφασιστικότητα αλλά και περισσότερη εσωστρέφεια στα προσωπικά.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με εσένα να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, ωστόσο έχεις πολλά να διαχειριστείς και οι βιαστικές κινήσεις δεν αποδίδουν. Μέχρι την Τετάρτη λοιπόν θα πρέπει να δεις τις καταστάσεις πιο ώριμα, αφού υπάρχουν δυνατότητες για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως περνάς από τεστ για τα πεπραγμένα σου, κυρίως από σημαντικά πρόσωπα, κι ανταμείβεσαι αναλόγως με τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει, κυρίως στην καριέρα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήδη μέχρι τα μισά της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους σου, από την Τετάρτη η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, προλογίζοντας ένα διάστημα εσωστρέφειας στα προσωπικά, όπου κάτι ετοιμάζεται, αλλά ακόμη οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες για να βγει στην επιφάνεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στο προηγούμενο ζώδιο από την εβδομάδα αυτή και μετά, ίσως είναι προτιμότερο πλέον να είσαι περισσότερο εγκρατής, παράλληλα όμως το σαββατοκύριακο έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για τα ζητήματα που σχετίζονται με την τσέπη. Επίσης, η τύχη σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις κι οφειλές.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template