ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΟΜΑΔΑΣ-Από 23/1 έως 29/1/2017

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και Ερωτικά θα τα διαβάσεις ΕΔΩ.

ΚΡΙΟΣΝέοι στόχοι και εσύ παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου.
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική καθώς η νέα σελήνη σε βοηθητική θέση τα ξημερώματα του Σαββάτου μιλά για νέους στόχους και βγαίνεις κερδισμένος μέσα από ομαδικές προσπάθειες. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αφήσει ένα βήμα πίσω τα προσωπικά σου, ή είσαι σε περίοδο που οι καταστάσεις είναι μπερδεμένες, αλλά δεν είναι έτοιμα ακόμα τα πράγματα. Από την Παρασκευή και μετά όμως μπορείς να στηριχτείς σε φίλους, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις με τον Άρη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη πάντως μπορείς με άνεση να τακτοποιήσεις νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα, θέματα σπουδών ή εξωτερικού. Επίσης, τις Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι με τις φιλοδοξίες και την καριέρα σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Ξεκινά περίοδος παρασκηνίου, ενώ έχεις μια σημαντική ευκαιρία στα επαγγελματικά.
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από το Σάββατο ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Γενικότερα όμως είναι μια εβδομάδα που σε βοηθά να βάλεις σε τάξη όσα βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέσα στην καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ οι Τετάρτη και Πέμπτη είναι βοηθητικές ημέρες για σένα. Παράλληλα όμως, η νέα θέση του Άρη φέρνει το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έσοδά σου κινούνται ικανοποιητικά, τηρουμένων των αναλογιών και η νέα σελήνη στον τομέα της καριέρας σου τα ξημερώματα του Σαββάτου φέρνει θετικές προοπτικές, αλλά και πρόσωπα κύρους που στηρίζουν τις προσπάθειές σου. Γενικότερα πρόκειται για μια εβδομάδα με ευκαιρίες καριέρας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις ευκαιρίες σχετικά με οφειλές σου, ενώ ετοιμάζεις πολλά νέα πράγματα.
Στο ξεκίνημα αυτής της βοηθητικής εβδομάδας οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, όμως η νέα σελήνη στον Υδροχόο τα ξημερώματα του Σαββάτου φέρνει αισιόδοξες προοπτικές, επαφές με το εξωτερικό ή ώθηση σε θέματα σπουδών. Την ίδια μέρα, ο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Ιουνίου η τύχη μπορεί να σου χαμογελάσει, παρότι έχεις αφήσει τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω λόγω συνθηκών. Δευτέρα και Τρίτη πάντως δίνουν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η νέα θέση όμως του Άρη ίσως φέρει προβληματισμούς στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επωμίζεσαι ευθύνες άλλων αυτό το διάστημα κι αυτό σε κουράζει στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν καθώς τα έσοδα είναι σημαντικά πιο περιορισμένα από όσο θα ήθελες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιο χαλαρές οι καταστάσεις, υπάρχουν όμως εξελίξεις στα προσωπικά.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με διάθεση από μέρος σου να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν, όμως από το Σάββατο εγκαινιάζεται μια περίοδος με περισσότερες προκλήσεις καθώς ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και να υπερνικήσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πιο αισιόδοξο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Γενικότερα όμως, τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος οικονομικά μέσω άλλων, ωστόσο η νέα θέση του Άρη πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες κι αυτό μπορεί να σε προβληματίσει, ενώ η νέα σελήνη τα ξημερώματα του Σαββάτου φέρνει νέα ευχάριστα δεδομένα πάνω σε οικονομικές οφειλές, πρόσεξε όμως τις υπερβολές.
ΛΕΩΝ
Κουράζεσαι περισσότερο για την καριέρα, αλλά και περισσότερη ενέργεια.
Αυτή η εβδομάδα, ξεκινά ευνοϊκά για τα δημιουργικά σου σχέδια κι από το Σάββατο ο Άρης, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις. Γενικότερα όμως, μπορείς να χτίσεις κάτι πιο σταθερό, χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Διανύεις ένα διάστημα που εξετάζεις σε βάθος κατά πόσο έχετε τις ίδιες ανάγκες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η νέα σελήνη τα ξημερώματα του Σαββάτου απέναντί σου είναι δείκτης μιας νέας ευκαιρίας που έρχεται. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος οικονομικά μέσω άλλων, μετά από μια μακρά περίοδο με πολλές οφειλές, καθώς σταδιακά το κλίμα τακτοποιείται. Τετάρτη και Πέμπτη πάντως ασχολείσαι με υποχρεώσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κινητικότητα στα επαγγελματικά, πρόσεχε όμως στο εξής τα έξοδα.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ γενικότερα είναι μια εβδομάδα που σου δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις το κλίμα στο οικείο σου περιβάλλον, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους μέσα Σεπτεμβρίου και μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες αποστάσεις, φυσικές ή συναισθηματικές. Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ από την Παρασκευή και μετά προσπαθείς να φανείς χρήσιμος στους δικούς σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα σελήνη τα ξημερώματα του Σαββάτου στα επαγγελματικά δείχνει εύνοια, σε μια εβδομάδα που γενικότερα είναι τυχερή για τη δουλειά σου. Αν λοιπόν αναζητάς εργασία, είναι καλές μέρες για να στείλεις βιογραφικά. ενώ την ίδια μέρα ο Άρης περνά στον Κριό, που για σένα δηλώνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή οφειλές που θα κληθείς να τακτοποιήσεις.
ΖΥΓΟΣ
Καινούρια δημιουργικά σχέδια, αλλά και περισσότερες προστριβές με τους άλλους.
Μια ευνοϊκή εβδομάδα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Οκτώβρη, καθώς έχεις ευκαιρίες, αλλά και την τύχη με το μέρος σου, ενώ η νέα σελήνη σε ευνοϊκή θέση τα ξημερώματα του Σαββάτου μιλά για νέα δημιουργικά σχέδια και γενικότερα για πιο ευχάριστη κινητικότητα. Από την Παρασκευή λοιπόν και μετά μπορείς να θέσεις τα θέλω σου σε εφαρμογή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη οι φίλοι σου σε βγάζουν από αδιέξοδα, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Ωστόσο, από το Σάββατο ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα, φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς σε βιαστικά βήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τομέας των επαγγελματικών σου έχει ευκαιρίες, ακόμη και στα δύσκολα, χάρη στα σημαντικά πρόσωπα που είναι δίπλα σου, πρόσεχε όμως πλέον, καθώς θα πρέπει να φανείς ειρηνοποιός στις συνεργασίες σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια, αλλά και κούραση στην καθημερινότητα.
Αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της κινείται σε γνώριμα πλαίσια, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη πάντως είναι βοηθητικές για να βρεις λύσεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Το Σάββατο ο Άρης περνά στον Κριό, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια θετική εβδομάδα για τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, εύνοια που κορυφώνεται η νέα σελήνη στο Ζυγό τα ξημερώματα του Σαββάτου που φέρνει νέα δεδομένα αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο, ενώ αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Νοέμβρη, είναι εξαιρετικές μέρες για τα προσωπικά, παρά τα πρακτικά εμπόδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Άρη σχετίζεται άμεσα και με τα επαγγελματικά σου, έτσι λοιπόν είναι πιθανό στο επόμενο διάστημα να υπάρχει πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά σου χρειάζονται μια πιο ορθή διαχείριση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σημαντικές επαφές και η πίεση στο σπίτι αποκαθίσταται.
Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη από το ζώδιό σου σε ωθεί να δείξεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, ενώ από την Παρασκευή όμως έχεις τη στήριξη των γύρω σου. Από το Σάββατο ο Άρης μετά από μια μακρά περίοδο σε θέση κόντρα, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά κι αποζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά, γενικότερα όμως είναι τυχερές ημέρες αν έχεις γεννηθεί το Δεκέμβρη, παρά την πίεση, ενώ η νέα σελήνη τα ξημερώματα του Σαββάτου φέρνει νέα πρόσωπα, επαφές ή συμφωνίες στο κοντινό σου περιβάλλον. Το κλίμα πάντως στο σπίτι και την οικογένεια φτιάχνει με τη νέα θέση του Άρη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη σε θέση κόντρα για σένα, σε δυσμενή όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου δείχνει «στέγνωμα» σε οικονομικό επίπεδο, είναι λοιπόν προφανές πώς πρέπει να περιορίσεις αρκετά οποιαδήποτε σπατάλη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κινητικότητα στα οικονομικά, ξεκινούν όμως και καταστάσεις στο σπίτι που σε πιέζουν.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά τη Δευτέρα προσπαθώντας να προετοιμάσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σου, Παράλληλα όμως, από το Σάββατο ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Τετάρτη και την Πέμπτη η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει την ανάγκη για μια νέα αρχή, υπάρχουν όμως και ζητήματα που σε προβληματίζουν, γενικότερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πιο θετικό χάρη στο κοντινό σου περιβάλλον. Επίσης, η νέα θέση όμως του Άρη ενδεχομένως να φέρει πίεση στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος κι εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας πρόκειται για τυχερές ημέρες στα οικονομικά σου, ενώ η νέα σελήνη τα ξημερώματα του Σαββάτου στον ίδιο τομέα φέρνει νέα ευχάριστα δεδομένα πάνω σε θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέα δεδομένα, ενώ παίρνεις ανάσα στα οικονομικά.
Αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα βοηθητικές, αν ανήκεις σε εκείνους που έχουν γενέθλια, ενώ η νέα σελήνη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ζώδιό σου μιλά για μια νέα αρχή ή μια νέα σελίδα σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Παράλληλα όμως, την ίδια μέρα ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα κι όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή ευνοεί κυρίως όσους ήδη είναι σε σχέση, δίνοντας την αίσθηση της σταθερότητας, όμως από την Παρασκευή και μετά η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο προσκήνιο και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου, παρότι έχουν σημαντικές ευκαιρίες σταθεροποίησης, έχεις θέσει πολύ υψηλές προσδοκίες και αυτό κοστίζει ακριβά στο πορτοφόλι σου. Επίσης, Τετάρτη και Πέμπτη προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου.
ΙΧΘΥΕΣ

Προετοιμάζεις νέα πράγματα, ωστόσο στο εξής θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο στα οικονομικά.
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική καθώς από το Σάββατο ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν, ενώ η τύχη είναι με το μέρος σου κυρίως αν έχεις γεννηθεί το Φεβρουάριο. Άλλωστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής ασχολείσαι με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και κάνεις κοινωνικές επαφές, ενώ τα μέσα της εβδομάδας είναι πιο βοηθητική στιγμή για να πετύχεις στόχους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο και η γοητεία σου αυξάνεται κατακόρυφα, παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσεις, λόγω του Κρόνου σε θέση κόντρα, αρκεί να είσαι ρεαλιστής. Τετάρτη και Πέμπτη οι φίλοι είναι κοντά σου, ενώ από την Παρασκευή και μετά προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου και ξεκουράζεσαι. Γενικότερα πάντως είσαι σε μια περίοδο ευκαιριών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου παίρνουν ανάσα από την Τρίτη, παρότι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είσαι πιο σπάταλος! Επίσης, η νέα σελήνη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο προηγούμενο ζώδιο δείχνει πως κάτι σημαντικό ετοιμάζεις για το επόμενο διάστημα, σε πιο μυστικό επίπεδο.         astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template