ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-Από 30/1 έως 5/2/2017

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.Καριέρα ,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣΗ γοητεία σου αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ εισπράττεις βοήθεια.
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει πιο εσωστρεφή στο ξεκίνημά της, καθώς προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, παρά να αναλωθείς σε κοσμικές επαφές που σε κουράζουν. Αντίθετα όμως, η Τετάρτη σε βρίσκει πιο εξωστρεφή με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Πρόσεξε όμως βιαστικές κινήσεις με τον Άρη στο ζώδιό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη είσαι σε περίοδο που κάτι εγκυμονείται, αλλά δεν είναι έτοιμο ακόμα. Από την Παρασκευή και μετά όμως η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και αλλάζει το τοπίο, αυξάνοντας τη γοητεία σου και φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στα προσωπικά! Επίσης, η Κυριακή έχει ευκαιρίες διασκέδασης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμα, ενώ με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου έχεις πιο έντονη την αγοραστική μανία! Το τέλος της εβδομάδας όμως μπορείς να πάρεις ανταμοιβή για κάτι, περισσότερο ηθική, παρά υλική.
ΤΑΥΡΟΣ
Στόχοι υλοποιούνται, αλλά το κλίμα στα προσωπικά γίνεται πιο μπερδεμένο.
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε βοηθητικό πλαίσιο, καθώς Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι πιο εντατικά με τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη κάνεις ένα βήμα πίσω, μακριά από την πολυκοσμία, για να αφουγκραστείς τις καταστάσεις. Παρασκευή και Σάββατο μπορείς με περισσότερη άνεση να υλοποιήσεις τα θέλω σου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Συνεχίζεις να έχεις σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος μέχρι την Πέμπτη, θα πρέπει όμως στο εξής να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις με τον Άρη στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου. Επίσης, από την Παρασκευή περνάς σε μια πιο εσωστρεφή φάση στα προσωπικά που κάτι ετοιμάζεται αλλά θέλει ακόμη χρόνο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά σου, αρκεί να μην προσπερνάς τις λεπτομέρειες στις οφειλές σου καθώς ο Κρόνος συνεχίζει να πιέζει φέρνοντας έξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευκαιρίες καριέρας, με σημαντικά πρόσωπα να σε στηρίζουν.
Ο κυβερνήτης σου Ερμής αυτή την εβδομάδα σχηματίζει μια δυσμενή όψη με τον Ουρανό, που για σένα μεταφράζεται σαν μια υπερπροσπάθεια που κάνεις, ώστε να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο, αυτό ωστόσο μπορεί να προκαλέσει και νευρική εξάντληση. Επίσης, οι μέρες Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές για να δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη κάνεις περισσότερο απρόσωπες κοινωνικές επαφές, ενώ από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά σε μια πιο βοηθητική θέση, φέρνοντας στο εξής σημαντική εύνοια στα προσωπικά μέσω προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος. Την Κυριακή όμως έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργάτες σου έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή τις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εγχειρήματα προχωρούν με σύμμαχο την τύχη.
Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα αυτή, καθώς μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου. Δευτέρα και Τρίτη όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη έχεις μια πιο αισιόδοξη ματιά στα πράγματα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιουλίου, καθώς η ελευθερία σου είναι σημαντική αλλά υπάρχουν και ευχάριστες στιγμές, ενώ από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου δείχνει πως αφήνεις τα αισθηματικά ένα βήμα πίσω λόγω υποχρεώσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, θα πρέπει να δείξεις όμως περισσότερες αντοχές στα επαγγελματικά και κυρίως στο πρόγραμμα της δουλειάς σου, χωρίς να αμελείς την υγεία σου. Η Παρασκευή και το Σάββατο πάντως είναι εξαιρετικές μέρες για να δείξεις τα ταλέντα σου.
ΛΕΩΝ
Ωφελείσαι από οικονομικά άλλων, με περισσότερη αισιοδοξία.
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στα μέσα της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Από τα μέσα της εβδομάδας γενικότερα, το κλίμα είναι πιο βοηθητικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε μια περίοδο που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές, πλέον δίνεις περισσότερη έμφαση στο τώρα, ενώ και η Αφροδίτη περνώντας από την Παρασκευή στον Κριό, φέρνει περισσότερη αισιοδοξία στα προσωπικά σου, μετά από μια μακρά περίοδο ενδοσκόπησης. Επίσης, την Κυριακή βλέπεις φίλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Παρασκευή και το Σάββατο φέρνουν ευκαιρίες για τον τομέα της καριέρας σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο. Θα πρέπει όμως να έχεις οργανώσει καλά τα έγγραφα που σχετίζονται με επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα, για να προλάβεις δυσμενείς εκπλήξεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντικές ευκαιρίες, αλλά κι έσοδα μέσω τρίτων.
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το οικείο περιβάλλον σου, η δυσαρμονική του Ερμή σε ευνοϊκή θέση με τον Ουρανό φέρνει απρόσμενες πληροφορίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Ταυτόχρονα, Παρασκευή και Σάββατο έχεις την τύχη με το μέρος σου για όλες τις υποθέσεις που έχεις στα σκαριά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη για λίγο ακόμα απέναντι από το ζώδιό σου αγγίζει άμεσα τους γεννημένους από τα μέσα Ιουνίου και μετά, και μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, το σαββατοκύριακο κάνεις κοινωνικές επαφές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για έσοδα που θα σου παρουσιαστούν την Τετάρτη, ενώ μπορείς και πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, καθώς βρίσκεσαι πλέον σε ένα διάστημα που φέρνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Τέλος, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους.
ΖΥΓΟΣ
Εύνοια της τύχης στα επαγγελματικά, και κινητικότητα στα αισθηματικά.
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική για σένα και κινείται σε πιο ήρεμους ρυθμούς, παρότι έχεις πολλά ερωτηματικά για πρόσωπα και καταστάσεις. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο».

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη οι φίλοι σου σε βρίσκουν αρκετά κτητικό με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο βοηθητικές μέρες για τα προσωπικά σου. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι πως ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη περνά απέναντί σου την Παρασκευή και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για το επόμενο διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει για σένα μια σημαντική ανάσα, ειδικά αν τα οικονομικά σου είχαν ταλαιπωρηθεί, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το Σεπτέμβριο θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τους συνεργάτες σου, οι οποίοι έχουν πολλές απαιτήσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικές επαφές, αλλά και κούραση στην καθημερινότητα.
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες, γενικότερα όμως θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι θετικές ημέρες μέχρι την Πέμπτη που η Αφροδίτη παραμένει σε θετική θέση για τα ζητήματα καρδιάς, αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Νοεμβρίου, ενώ οι του Οκτωβρίου δυσκολεύονται, καθώς στο εξής το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει μοιάζει να μην βάζει νερό στο κρασί του. Επίσης, κάποια ξαφνική είδηση από κοντινό σου πρόσωπο μπορεί να σε αναστατώσει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά την Παρασκευή στον τομέα των επαγγελματικών σου και φέρνει ευχάριστες καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, τα μέσα της εβδομάδας είναι βοηθητικά για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες πρακτικής φύσης, στη δουλειά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητά σου.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν και γενικότερα έχεις ισχυρούς υποστηρικτές στο πλευρό σου που σε βοηθούν να υλοποιήσεις σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη είσαι πιο εσωστρεφής, ενώ από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη στην προσεχή περίοδο! Παράλληλα το σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό για να βρεις λύσεις σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή που σε πλήγωσαν παλιότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται και έσοδα, ενώ το σαββατοκύριακο αποβάλλοντας το στοιχείο της υπερβολής, μπορείς να προβάλλεις τα ταλέντα και τη δουλειά σου, κάνοντας μια νέα αρχή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επικερδείς επαφές, εσωστρέφεια στα προσωπικά. Από τις πιο ευχάριστες εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς ακόμη κι αν υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ο Ερμής όμως από το ζώδιό σου σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό δείχνει πως κάποιες πληροφορίες μπορεί να ανατρέψουν το σχεδιασμό που είχες κάνει, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιανουαρίου, καθώς η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο στα αισθηματικά, ενώ από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνώντας σε μια θέση κόντρα σε σένα, δείχνει πως εστιάζεις περισσότερο σε εκείνα που λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βρίσκεις υποστηρικτές στα δύσκολα και δεν ξεμένεις εντελώς από χρήματα, όμως η νέα θέση της Αφροδίτης δεν είναι αρκετά ελπιδοφόρα ως προς τα έσοδα που περιμένεις. Έχεις θέσει όμως ασφαλιστικές δικλείδες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες, με τους ρυθμούς να επανέρχονται στο κανονικό.
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από την Παρασκευή στον Κριό, μια θέση που για σένα φέρνει περισσότερα φλερτ, γνωριμίες και κινητικότητα αν είσαι μόνος, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση μπορείς να αναζωπυρώσεις τη φλόγα ανάμεσά σας στο προσεχές διάστημα. Επίσης, το σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιόρισε όσο μπορείς τα έξοδα αυτό το διάστημα, καθώς η στρόφιγγα των εσόδων είναι πιο κλειστή, και μπορεί να ξεμείνεις χωρίς να το είχες υπολογίσει. Τέλος, το ξεκίνημα της εβδομάδας κάνεις κινήσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου, ωστόσο φρόντισε να μην κάνεις ανοίγματα.
ΙΧΘΥΕΣ
Προετοιμάζεις νέα πράγματα, ενώ παίρνεις ανάσα στα οικονομικά.
Εν μέσω μιας απαιτητικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Στο ξεκίνημά της όμως θα πρέπει να δείξεις περισσότερο ρεαλισμό κι αντικειμενικότητα, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη παραμένει για λίγο ακόμη στο ζώδιό σου και για τους γεννημένους μετά τα μέσα Μαρτίου, μέχρι την Πέμπτη μπορούν να προσεγγίσουν με άνεση το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, ή να έχουν τις κεραίες ανοιχτές για κάτι νέο στον ορίζοντα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι Τετάρτη και Πέμπτη σε βρίσκουν να ασχολείσαι εντονότερα με τα θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης στον Κριό από την Παρασκευή φέρνει άμεσα έσοδα στο πορτοφόλι την προσεχή περίοδο. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template