ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-Από 9/1 έως 15/1/2017

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για ολα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και Ερωτικά θα τα διαβάσεις ΕΔΩ....

ΚΡΙΟΣ
Το σπίτι και η οικογένεια παίζουν ρόλο, ενώ έχεις εξαιρετικές ιδέες!
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με θετικούς οιωνούς καθώς ο Ερμής, έχει ορθοδρομήσει πλέον και θέτει σε κίνηση όσα είχαν μείνει στάσιμα, ενώη πανσέληνος της Πέμπτης εγείρει ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Απριλίου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γενικότερα έχεις περάσει σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο για τα προσωπικά, όχι τόσο ως προς κάποια άτομα, όσο για το πώς εσύ βλέπεις τις καταστάσεις πλέον. Παράλληλα, οι Παρασκευή και Σάββατο σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επίσης την Πέμπτη ο Ερμής περνά ξανά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες συζητήσεις και κινητικότητα με πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου.Υπάρχει όμως έντονο παρασκήνιο αυτή την περίοδο, έχεις όμως και ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Καταβάλλεις προσπάθεια για να επικοινωνήσεις τα θέλω σου.
Από τη Δευτέρα βρίσκεις πιο εύκολα τις απαντήσεις μέσα σου, ενώ η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον, μπορείς όμως και να κλείσεις συμφωνίες. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνώντας και πάλι στον Αιγόκερω φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια ιδιαίτερα βοηθητική περίοδο στα προσωπικά, χάρη στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ προχωρώντας την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς με άνεση να ρυθμίσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη κι αν έχεις ταλαιπωρηθεί στα οικονομικά, έχεις δίπλα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν έμπρακτα ενισχύοντας το πορτοφόλι σου, ενώ θα πρέπει να θυμάσαι πως η συνέπεια, αλλά και η τήρηση χρονοδιαγραμμάτων είναι ζωτικής σημασίας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά έχουν εξελίξεις, ενώ οι άλλοι έχουν απαντήσεις.
Η πανσέληνος της Πέμπτης φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις, σε γενικές γραμμές όμως έχεις σημαντικές ευκαιρίες, φρόντισε όμως να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο κυβερνήτης σου είναι και πάλι ορθόδρομος από τη Δευτέρα στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων κι εσύ μπορείς να κάνεις τις κινήσεις που ήθελες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείς να κάνεις τις επαφές που σκέφτεσαι, γενικότερα όμως έχεις αφήσει τα προσωπικά σου λόγω συνθηκών σε δεύτερη μοίρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή φέρνει επίσης κάποια ερωτηματικά για τα οικονομικά σου, καθώς αγχώνεσαι αρκετά προσπαθώντας να ευοδωθούν τα βήματα που ετοιμάζεις, τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζεις!Την ίδια μέρα Ερμής περνά και πάλι στον Αιγόκερω, μια θέση που δείχνει για σένα πως είσαι πιο φειδωλός στις δηλώσεις σου, ενώ κάνεις συζητήσεις σχετικά με οφειλές κι οικονομικές υποχρεώσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μείωσε τις αποστάσεις ανάμεσα σε σένα και στους άλλους.
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου την Πέμπτη, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Ιουλίου, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, αυξάνοντας έτσι και τις αποστάσεις με τους άλλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, τα οποία έχουν δυνατότητες, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς. Την ίδια ο Ερμής περνά και πάλι απέναντί σου και φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από τη Δευτέρα προχωρούν όλες εκείνες οι επαγγελματικές υποθέσεις που είχαν μείνει στάσιμες ή είχαν καθυστερήσει, ενώ αν ασχολείσαι με το εμπόριο, μπορείς να δεις τα έσοδα να αυξάνονται, χάρη στις δικές σου προσπάθειες.
ΛΕΩΝ
Αγχώνεσαι με υποχρεώσεις, τα δημιουργικά σου σχέδια όμως προχωρούν.
Τη Δευτέρα μπορείς να προετοιμάσεις τα βήματά σου, ενώ η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στο προηγούμενο ζώδιο δείχνει μια κορύφωση στις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν, είναι λοιπόν προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με δυο πολύ σημαντικούς άσσους στο μανίκι σου, τοΔίααπό φιλική θέση και τον Κρόνο στον τομέα των ερωτικών σου, μπορείς να κάνεις σταθερά βήματα προς τα εμπρός, ενώ ειδικότερα την Παρασκευή και το Σάββατο έχεις τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και καταφέρνεις πολλά μένοντας μακριά από απερισκεψίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η επανείσοδος του Ερμή στον τομέα των επαγγελματικών σου δείχνει πως υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά.Επίσης, τα δημιουργικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν, όμως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η περίοδος που μέχρι τώρα φέρνει έξοδα. Το πιο βοηθητικό διάστημα πάντως για το πορτοφόλι σου μέσα στην εβδομάδα είναι το σαββατοκύριακο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εντείνεις τους κόπους για να πετύχεις στόχους.
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει με περισσότερη κινητικότητα στο σπίτι και την οικογένεια, τομείς που μέχρι τώρα είχαν μείνει στάσιμοι, ενώ την Πέμπτηπραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους σου, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά ξανά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, ωθώντας σε νέα σχέδια, ενώ δίνει ώθηση και στα προσωπικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε μια πιο ενδιαφέρουσα περίοδο για τα προσωπικά σου όπως αυτή, μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος, τις μέρες Παρασκευή και Σάββατο προτιμάς την απομόνωση. Το σίγουρο είναι πάντως ότι η συνάντηση Αφροδίτης-Ποσειδώνα απέναντί σου φέρνει κάτι ονειρικό στα αισθηματικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Μαρτίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι χειρισμοί που κάνεις στα οικονομικά έχουν ερωτηματικά και είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μετά. Ακόμη και τα δύσκολα όμως, προχωράς!

ΖΥΓΟΣ
Οι υπερβολές σε εκθέτουν προς τα έξω.
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι τονισμένη από τη Δευτέρα, όπως μαρτυρά κι ο ορθόδρομος πλέον Ερμής σε φιλική θέση, ενώ την Πέμπτη μετην πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου (που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στα μέσα Οκτωβρίου)έχεις την τάση για υπερβολές στον τρόπο που βγάζεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, αλλά και την εικόνα σου γενικότερα. Προτίμησε λοιπόν πιο ήπιους τόνους, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της εβδομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πιο συγκρατημένος αυτό το διάστημα ενώ τις μέρες Παρασκευή και Σάββατο επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Επίσης, την Πέμπτη ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας ή τους οικείους σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου και τονίζει τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, ειδικά στις σχέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα, εργοδότες ή προϊστάμενους και θα πρέπει να θυμάσαι πως ακόμη υπάρχει έντονο παρασκήνιο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δώσε περισσότερη προσοχή σε διαδικαστικά ζητήματα.
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη κι αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσηλωμένος σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες συμπεριφορές που σε βάζουν σε μπελάδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο με πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά, ακόμη κι αν έχεις κάποια παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο αποδέξου προσκλήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από τη Δευτέρα ο Ερμής είναι και πάλι ορθόδρομος στον τομέα των οικονομικών σου, δείχνοντας περισσότερη κινητικότητα, ενώ την Πέμπτη περνώντας ξανά στον Αιγόκερω δείχνει για σένα πως γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός και πετυχαίνεις πολλά χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Προβληματίζεσαι με οφειλές, το δυνατό σημείο σου όμως είναι το μυαλό!
Η εβδομάδα ξεκινά με τον ορθόδρομο πλέον Ερμή στο ζώδιό σου, να δίνει ώθηση σε κάθε νέο σου ξεκίνημα, βάζοντας τέλος σε παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Την Πέμπτη έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου φέρνει μπερδεμένες συνθήκες, γενικότερα όμως οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο δίνουν ένα πιο ανέμελο τόνο, σε μια περίοδο που σε έχουν απασχολήσει αρκετά τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή φέρνει και ζητήματα οφειλών ή οικονομικών υποθέσεων, ενώ θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο να μην παρασυρθείς σε σπατάλες,ενώ την ίδια ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά και πάλι στον τομέα των οικονομικών σου, δείχνοντας πως κάνεις συμφωνίες κι επαφές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, ολοκληρώνοντας πράγματα που άρχισαν τον προηγούμενο μήνα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι άλλοι μοιάζουν να αυξάνουν τις απαιτήσεις που έχουν από σένα.
Μολονότι την εβδομάδα αυτή οι άλλοι μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη των καταστάσεων, προτίμησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτές τις μέρες, καθώς είναι ένα βοηθητικό διάστημα που δίνει λύσεις. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι το πέρασμα του Ερμή ξανά στο ζώδιό σου την Πέμπτη, το οποίο βγάζει προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου, ενώ ολοκληρώνεις πράγματα που ξεκίνησαν στις αρχές Δεκέμβρη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Πέμπτη επίσης πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, η περίοδος αυτή όμως δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς, χάρη στην Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα σε ευνοϊκή θέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι περισσότερο με οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ γενικότερα, μπορείς να καταφέρεις πολλά αν προτιμήσεις να μην κοινολογήσεις τα σχέδιά σου και όσα ετοιμάζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτηματικά στη δουλειά, οι φίλοι όμως δίνουν λύσεις.
Η Δευτέρα σε βρίσκει με ορθόδρομο πλέον Ερμή σε μια θέση που δίνει ώθηση στους στόχους σου, έτσι λοιπόν σχέδια που καθυστερούσαν τώρα αρχίζουν να κινούνται.Επίσης, η πανσέληνος της Πέμπτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ ταυτόχρονα την ίδια μέρα ο Ερμής περνά και πάλι στο προηγούμενο ζώδιο, προειδοποιώντας σε να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια το προσεχές διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποδέξου προσκλήσεις και προτάσεις για να βγεις και να διασκεδάσεις, καθώς μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Άλλωστε, Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι πιο εντατικά με τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου κι ενδεχομένως να υπάρχει μια αναστάτωση καθώς είναι πιθανό να επωμιστείς ευθύνες τρίτων, μαζί με τις δικές σου. Το σαββατοκύριακο όμως είναι πιο βοηθητικό για να βρεις λύσεις πάνω σε οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Κορυφώνονται εξελίξεις σε προσωπικά.
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, φρόντισε όμως οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε η πανσέληνος την Πέμπτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ το σημαντικότερο νέο είναι η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, φέρνοντας κάτι ονειρικό στα αισθηματικά σου, ή κάτι ουτοπικό, ανάλογα με το βαθμό αυτοεπίγνωσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από τη Δευτέρα μπορείς να κινήσεις υποθέσεις στην καριέρα σου και να δεις πράγματα που είχαν μείνει στάσιμα μέχρι τώρα να προχωρούν, ενώ την Πέμπτη ο Ερμής περνά ξανά σε μια πιο φιλική θέση για σένα και τους στόχους που θέτεις, κάνοντάς σε πιο επικοινωνιακό. Επίσης, κλείνεις ευκολότερα συμφωνίες με προϊστάμενους κι εργοδότες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template