ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΜΕ-Ο γιος του Τραμπ ειναι..αυτιστικός!! ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Οι αμήχανες κινήσεις του, το περίεργο ύφος του και η εμφανής βαρεμάρα του έκαναν τον Μπάρον Τραμπ το μεγαλύτερο θύμα της οικογένειας και μόνιμο
στόχο των social media.
Οι πρώτες ημέρες του Μπαρόν Τραμπ ξεκινούν κάτω από το άπλετο φως των μίντια. Ο δυστυχής 10χρονος έγινε στόχος απίστευτης κοροϊδίας στο ίντερνετ, μεταμορφώθηκε σε εκατοντάδες gifs και memes πιο ταπεινωτικά το ένα από το άλλο. Το τελευταίο παιδί της δυναστείας Τραμπ δέχεται βροχή τις επικρίσεις. Σε σημείο που ο Λευκός Οίκος αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση και να ζητήσει σεβασμό στη ζωή του παιδιού, όπως παραδοσιακά γίνεται στις ΗΠΑ. «Μια παράδοση σύμφωνα με την οποία τα παιδιά των προέδρων μπορούν να μεγαλώσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» έγραψε ο Λευκός Οίκος.



Το βασικό σχόλιο που γίνεται εναντίον του Μπαρόν Τραμπ είναι ότι είναι αυτιστικός: οι κινήσεις του, οι χειρονομίες του, το γέλιο του, το ύφος του όλα πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν το ίντερνετ καταλήξει ότι το παιδί πάσχει από αυτισμό, πράγμα που είναι εντελώς αναληθές. Κάποιοι συγκεντρώνουν φωτογραφίες του, από παλιά, για να αποδείξουν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το παιδί.

Μεγάλα αμερικανικά σάιτ και εφημερίδες ανέβασαν άρθρα για να τον διασώσουν λέγοντας ότι δεν ευσταθούν τα σχόλια περί αυτισμού.
Τι πέρασαν τα προηγούμενα παιδιά
Αλλά πριν από αυτόν, τα ίδια τράβηξαν και η Τσέλσι Κλίντον, και οι δίδυμες Μπους και οι αδελφές Ομπάμα που πέρασαν από το παλάτι του Λευκού Οίκου σε δύσκολη ηλικία.
«Εμείς ξέραμε ότι δεν ήταν πάντα εύκολο», έγραψαν πρόσφατα οι δίδυμες Μπάρμπαρα και Τζένα Μπους σε μια ανοιχτή επιστολή στις αδελφές Ομπάμα, η οποία δημοσιεύτηκε στο Time.
«Επιβιώσατε στην απίστευτη πίεση του Λευκού Οίκου. Ακούσατε σκληρή κριτική για τους γονείς σας, η οποία προερχόταν από ανθρώπους που δεν τους είχαν συναντήσει ποτέ. Κρατήσατε το κεφάλι ψηλά ενώ οι αγαπημένοι σας γονείς ήταν στους πρώτους τίτλους», έγραψαν, λίγες ημέρες πριν η Μαλία και η Σάσα αποχωρήσουν από το προεδρικό μέγαρο.

Τσέλσι, αιώνιο θύμα


Η πρώτη που υπερασπίστηκε τον Μπαρόν ήταν η Τσέλσι. Αφήστε τον να ζήσει σαν παιδί, έγραψε στο Twitter.
Η Τσέλσι ήταν 12 ετών όταν την πήραν τα πρώτα σκάγια. Τον Νοέμβριο του 1992, λίγες μόνο μέρες μετά την εκλογή του Μπιλ Κλίντον, ο υπερσυντηρητικός ραδιοφωνικός παραγωγός Rush Limbaugh την παρομοίωσε δημοσίως με το σκυλί των Μπους.


Σε ηλικία 18 ετών δέχτηκε μια νέα ψυχρολουσία. Ενώ μαινόταν το σκάνδαλο Μόνικα, ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζον ΜακΚέην τολμάει να πει κάτι που δεν λέγεται. «Ξέρετε γιατί η Τσέλσι Κλίντον είναι τόσο άσχημη; Γιατί ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι είναι η Janet Reno (γυναίκα υπουργός του Κλίντον)», είπε, δημόσια, σε εκδήλωση το 1998.

Σε ένα πορτρέτο που έγραψε το Vanity Fair για την Τσέλσι το 2015, καταλαβαίνουμε τι πέρασε αυτό το κορίτσι στα φώτα της δημοσιότητας. «Ηταν ένα κορίτσι ζεστό και χαρούμενο. Εγινε τώρα σκοτεινή και παγωμένη», δήλωσε ένας πρώην συμμαθητής της στο άρθρο.
«Εμαθε σταδιακά να ελέγχει τα συναισθήματά της» έγραψε η Χίλαρι στο βιβλίο της«Χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί», 1996.
Η ίδια η Τσέλσι Κλίντον, σε μια εκδήλωση για τις γυναίκες και την πολιτική, το 2012, είχε πει: «Μεγάλωσα κάτω από τα μάτια όλων, ξέρω ότι πρέπει να είσαι σκληρός για να επιβιώσεις»
.
Μπάρμπαρα και Τζένα Μπους, κορίτσια για πάρτι
Οι δίδυμες κόρες των Μπους δεν περίμεναν τα φώτα πίσω από τις κουρτίνες του Λευκού Οίκου. Πήγαν μόνες τους να τα συναντήσουν. Το καλοκαίρι του 2001, σε ηλικία 19 ετών, και ενώ ο Μπους είναι πρόεδρος εδώ και λίγους μόνο μήνες, οι δίδυμες γίνονται ο εφιάλτης των μυστικών υπηρεσιών. Η Τζένα συλλαμβάνεται σε νυχτερινό κλαμπ στο Ωστιν του Τέξας, με μια μπύρα στο χέρι. Εμφανίζεται στο δικαστήριο με μίνι φούστα και σκουλαρίκι στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Λίγους μήνες αργότερα, οι δίδυμες συλλαμβάνονται να προσπαθούν να αγοράσουν ποτά με ψεύτικα χαρτιά.    iefimerida.gr


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template