ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ -ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Μηνιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια.Τι θα μας φέρει ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ για:Οικονομικά θέματα,Καριέρα,Υγεία,αλλά και τα αισθηματικά....

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Η ενθουσιώδης, εξωστρεφής και άμεση προσωπικότητά σου έρχεται στο προσκήνιο αυτόν το μήνα, βρίσκεσαι σε συνεχή δράση και κινείσαι με τον τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τις προσωπικές σου ανάγκες. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον εγωισμό, την αυστηρότητα και τις υπερβολικές απαιτήσεις σου καθώς το σύμπαν θα βάλει σε δοκιμασία τις σημαντικές σχέσεις σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, σου ζητά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου. Θα πρέπει να προσέξεις την αλαζονεία και τον εγωισμό σου, διαφορετικά δεν πρόκειται να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις στην αγάπη. Η ηλιακή έκλειψη στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, του τέλους και του υποσυνειδήτου, σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος και να κλείσεις ένα κεφάλαιο ζωής. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης στο δυναμικό ζώδιό σου, σου χαρίζει πάθος και τόλμη για νέα ξεκινήματα, βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και δράση, αγωνίζεσαι για τους μεγαλεπήβολους επαγγελματικούς στόχους σου. Μπορεί να διαπραγματευτείς μια αύξηση μισθού ή να αναλάβεις μια νέα ηγετική θέση στην εργασία σου ή ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα όπου βάζεις όλο το ζήλο και το πάθος σου. Αν σκόπευες να δημιουργήσεις μια νέα επιχείρηση, αυτός είναι ο κατάλληλος μήνας για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο δυναμικό ζώδιό σου προβάλεις τη φωτιά του πάθους σου και τη δύναμή σου, κάνεις τολμηρές κινήσεις και παίρνεις την πρωτοβουλία να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, η σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, σε ωθεί να αποσαφηνίσεις αν υπάρχει ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος, μπορεί να γοητευτείς από κάποιον/α που ανάβει τα πάθη σου. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ 
Αυτόν το μήνα το σύμπαν σου στέλνει σημαντικά καρμικά μηνύματα και σου ζητά να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στα γεγονότα που θα συμβούν τώρα. Σε βοηθά να δώσεις ένα τέλος στο παρελθόν και να επουλώσεις τις πληγές της ψυχής σου, συγχωρώντας όσους σε πλήγωσαν. Μόνο έτσι θα νιώσεις γαλήνη και συναισθηματική ασφάλεια, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης σου και δράσης σου και κατανοώντας ποιοι σε στηρίζουν και ποιοι όχι.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Με τη σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να νιώσεις πίεση και άγχος από κάποια μέλη της οικογένειάς σου ή ένα ζήτημα ακινήτων που αφορά το παρελθόν και τώρα έρχεται στο φως. Με την ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, κάνεις νέες φιλίες και συνεργασίες με άτομα που έχετε κοινές αξίες και ιδανικά. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με την ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της συνεργασίας και της ομαδικής δραστηριότητας, έχεις συλλογικό πνεύμα, έτσι μπορεί να ξεκινήσεις ένα ομαδικό έργο ή κάνεις νέες συνεργασίες. Μαζί με την ομάδα σου μπορεί να πετύχετε μια ομαδική νίκη ή ξεκινάς μια ομαδική συνεργασία. Το διαδίκτυο σε βοηθά να προβάλεις ένα έργο σου ή την επιχείρησή σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το σύμπαν σε βοηθά να αποσαφηνίσεις και να εξαλείψεις τους ψυχολογικούς και συναισθηματικούς παράγοντες που παρεμποδίζουν την αγάπη ή έχουν αρνητική επίδραση στη σχέση σου, κι αυτό χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, του υποσυνειδήτου. Τα αστέρια σε βοηθούν να βάλεις τέλος στη θλίψη και τον πόνο μιας παλιάς προδοσίας που έχουν προκληθεί από μια αγάπη από το παρελθόν. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΓΕΝΙΚΑ
Επεκτείνεις το κοινωνικό σου δίκτυο, γίνεσαι πιο δημοφιλής, αποκτάς κύρος και εξουσία και περιβάλλεσαι από άτομα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου. Απομακρύνεις από το μυαλό σου παρωχημένες ιδέες και απόψεις που παρεμποδίζουν την επικοινωνία με τους γύρω σου, αγωνίζεσαι για την αρμονία και την κατανόηση στις σχέσεις σου με τους άλλους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό τρίτο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ψάξεις σε βάθος τιςσκέψεις και τις αποφάσεις σου, ίσως επίσης χρειαστεί να αποβάλλεις τον παρωχημένο τρόπο σκέψης σου και να υιοθετήσεις μια πιο άμεση και ειλικρινή επικοινωνία. Η ηλιακή έκλειψη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, φέρνει μια ξαφνική αλλαγή στο επαγγελματικό τοπίο, είτε με μια ευκαιρία για μια νέα καριέρα ή μια αλλαγή στο χώρο της εργασίας σου. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, αυξάνει το κύρος σου και τη δύναμή σου, και καταφέρνεις να βγεις από την ομίχλη αποσαφηνίζοντας τα επόμενα βήματά σου που σε οδηγούν στην επιτυχία. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις ριζικά πορεία, φεύγοντας από την εργασία σου ή ξεκινώντας τη δική σου επιχείρηση ή λαμβάνεις αναγνώριση την οποία την περίμενες αρκετό καιρό.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Συναντάς τους φίλους σου, φλερτάρεις και διασκεδάζεις αυτόν το μήνα χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη που κινούνται στον φιλικό ενδέκατο ηλιακό οίκοσου. Κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που υποκινούν το μυαλό σου και το πάθος σου, έτσι κάποιος/α έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου για να την αλλάξει. Αν είσαι σε σχέση, θα έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις με το σύντροφό σου ή ίσως ενταχθείτε σε μια ομάδα. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΓΕΝΙΚΑ
Το σύμπαν αφυπνίζει την ανάγκη σου να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον καινα ακολουθήσεις το δρόμο που οδηγεί στην πνευματική σου ανάπτυξη. Επίσης μπορεί να αλλάξεις ριζικά πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής μέσα από ξαφνικές εμπειρίες που μένουν βαθιά χαραγμένες στο υποσυνείδητό σου. Η ψυχή σου νιώθει ελεύθερη να αναζητήσει ένα νέο περιβάλλον και έχεις δίπλα σου άτομα που σε στηρίζουν στα όνειρά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, σου φέρνει ξαφνικές ανατροπές στην ισορροπία της οικονομικής σου κατάστασης, ίσως παρουσιαστούν έκτακτες δαπάνες και σου δημιουργήσουν άγχος και πίεση. Η ηλιακή έκλειψη στον επεκτατικό και γνωστικό ένατο ηλιακό οίκο σου, ανοίγει νέους ορίζοντες στη ζωή σου, έχεις μια χαρούμενη και επεκτατική διάθεση, υιοθετείς έναν εντελώς νέο τρόπο θεώρησης του κόσμου. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αγωνίζεσαι για τη βελτίωση της στα διοδρομίας σου καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας. Λαμβάνεις επαίνους για τη σκληρή δουλειά σου και επαγγελματική αναγνώριση, ξεκινάς ένα νέο έργοκι αν υπήρχε στασιμότητα, ξαφνικά τα πάντα κινούνται ταχέως. Όμως ο Άρης μπορεί να προσθέσει ένταση στις επαγγελματικές σου σχέσεις, έτσι θέσε υπό έλεγχο τις παρορμήσεις σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ερωτική σου ζωή γίνεται ιδιαίτερα αγχωτική καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης στον κυριαρχικό δέκατο ηλιακό οίκο σου δημιουργούν επιπρόσθετες υποχρεώσεις και επαγγελματικές ευθύνες. Πρόσεξε τις εγωιστικές και εξουσιαστικές τάσεις σου καθώς αν προσπαθήσεις να επιβληθείς στο σύντροφό σου θα δημιουργηθούν συγκρούσεις και απόσταση. Άκουσε τη γνώμη του και δώσε του την ευκαιρία να μιλήσει για την προοπτική της σχέσης σας. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα κάνεις μια πλήρη αναθεώρησητης ζωής σου και αλλάζεις τον τρόπο που προβάλεις την προσωπική σου ταυτότητα. Κάνεις εκκαθάριση των σχέσεων σου, αποφασίζεις ποιοι θα παραμείνουν στη ζωή σου και ποιοι θα φύγουν. Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουν εδραιωθεί σημαντικές αλλαγές περνώντας από ενδιαφέροντα και απρόσμενα μονοπάτια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Μια νέα πορεία ζωής προδιαγράφεται από τη σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, καθώς τώρα αγωνίζεσαι για τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες και αλλάζεις τον τρόπο που παρουσιάζεσαι στους άλλους. Η ηλιακή έκλειψη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, σε βοηθά να βάλεις σε τάξη ζητήματα που αφορούν οικονομικά που έχεις από κοινού με τους άλλους ή μπορεί να κάνεις έναν οικονομικό διακανονισμό για τα χρέη σου.Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ξεκινά μια νέα πορεία για την επιχείρησή σου και τις συνεργασίες σου καθώς η ηλιακή έκλειψη στον μετασχηματιστικό όγδοο ηλιακό οίκο σου, αλλάζει τη δυναμική της επιχείρησής σου και τις επιχειρηματικές συνεργασίες σου. Ίσως εμφανιστεί ένας επενδυτής ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον για να σε χρηματοδοτήσει ή μπορεί να κάνεις μια κερδοφόρα νέα συνεργασία.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του πάθους, σε ωθεί να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου καθώς τώρα αποσαφηνίζεις αν υπάρχουν εμπιστοσύνη και οικειότητα. Αν είσαι μόνος, μπορεί να κάνεις μια νέα ερωτική σχέση μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, στην οποία συνυπάρχουν ο ρομαντισμός, η εγγύτητα και η οικειότητα. Αν είσαι σε διαδικασία διαζυγίου, ξεκινά η κατανομή των περιουσιακών στοιχείων σας. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα παίρνεις στα σοβαρά τις σχέσεις σου με τους άλλους και βρίσκεις τρόπους να αποκαταστήσεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Προσπαθείς να εξισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες με τις επιθυμίες των άλλων, η προσοχή σου επικεντρώνεται στη δημιουργία περισσότερης εμπιστοσύνης και σταθερότητας και στην αποσαφήνιση καταστάσεων που ήταν στην ομίχλη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, του υποσυνειδήτου, σε φέρνει σε επαφή με πληγές του παρελθόντος και δίνεις ένα τέλος. Το υποσυνείδητό σου θα είναι τώρα ιδιαίτερα ενεργοποιημένο αλλά μπορεί να νιώσεις χαμένος στην ομίχλη. Η ηλιακή έκλειψη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές στις συνεργασίες σου δημιουργεί η ηλιακή έκλειψη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των συνεργασιών. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών, σου φέρνουν απρόσμενα χρήματα ή ακόμα και επιστροφή χρημάτων. Με το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σου βρίσκεις τρόπους να διευθετήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου και τα χρέη σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, θα μπορούσε να σημάνει μια νέα αρχή στην ερωτική σου ζωή, είτε με μια νέα σχέση ή την επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του πάθους, αυξάνουν την οικειότητα και το πάθος με το σύντροφό σου και παίρνεις την πρωτοβουλία να διευθετήσεις τις διενέξεις σας. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Εκτοξεύεσαι στα ύψη, νιώθεις δυνατός και σίγουρος με τον εαυτό σου και παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου κατευθύνοντάς την στο σωστό μονοπάτι. Αυτόν το μήνα θα νιώσεις ότι έχεις περισσότερη ανάγκη τους άλλους αλλά δεν μπορείς να βρίσκεσαι με άτομα τα οποία αποστραγγίζουν την ενέργειά σου. Ίσως χρειαστεί να επαναστατήσεις εναντίον κάποιου που φαίνεται να σε σαμποτάρει και παρεμποδίζει τις ελπίδες και τα όνειρά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της ομαδικής δραστηριότητας και της φιλίας, και αποσαφηνίζεις ποιοι φίλοι και ομάδες θα παραμείνουν στη ζωή σου, κάνοντας εκκαθάριση. Η ηλιακή έκλειψη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας, σε βοηθά να θεραπευτείς από ένα πρόβλημα υγείας, αν έχεις, και αποκαθιστά τη ζωντάνια και την ευεξία σου. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, αλλάζει την πορεία της σταδιοδρομίας σου σε μια νέα κατεύθυνση. Ίσως αποφασίσεις να προσλάβεις νέο προσωπικό στην επιχείρησή σου ή απλά καταφέρνεις να διευθετήσεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Ίσως βρεις ένα νέο χώρο εργασίας το οποίο σκεφτόσουν καιρό ή νέους πελάτες και βελτιώνονται οι σχέσεις σου με τους εργαζομένους σου ή τους συναδέλφους σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Θα ζήσεις το απόλυτο πάθος αυτόν το μήνα χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου,των σοβαρών σχέσεων. Έχεις το θάρρος και την τόλμη να διεκδικήσεις μια νέα αγάπη ή να αγωνιστείς για την ισορροπία και την αρμονία της σχέσης σου. Με τον επιθετικό Άρη όμως πρόσεξε τις αντιπαλότητες, αλλά σίγουρα μπορείς να είσαι διπλωμάτης καθώς ξέρεις τον τρόπο για να χειριστείς μια δύσκολη κατάσταση. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Έχει έρθει η ώρα να αφήσεις όποιον και ό, τιδεν εξυπηρετούν την εξελικτική πορεία της ζωής σου αλλά προετοιμάσου για γρήγορα ή ακόμα και απροσδόκητα γεγονότα. Σε λίγο καιρό θα απολαύσεις μια εντελώς νέα ζωή καθώς θα ανταμειφθείς για τους αγώνες σου και την ενεργητικότητά σου.Θα νιώσεις καλύτερα από ποτέ, πνευματικά και συναισθηματικά, θα είσαι πιο ανανεωμένος και ζωντανός.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στοδέκατο ηλιακό οίκο σου, της σταδιοδρομίας, σε ωθεί να επανεκτιμήσεις τους επαγγελματικούς στόχους σουκαι αυξάνει τις φιλοδοξίες σου και την επιθυμία σου να ανέβεις ψηλά. Μια νέα αρχή στην αγάπη διαφαίνεται στον ορίζοντα υπό την επιρροή της ηλιακής έκλειψης στον πέμπτο ηλιακό οίκο σου, του έρωτα και του πάθους, και δημιουργούνται καταλυτικές αλλαγές στη σχέση σου καθώς παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, αλλάζει ξαφνικά την πορεία της καριέρας σου με ένα ταρακούνημα το οποίο μπορεί τώρα να σου δημιουργεί πίεση και άγχος αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ελπιδοφόρο για το μέλλον. Ίσως αλλάξεις επαγγελματική κατεύθυνση ή κάποιο σημαντικό στέλεχος στην εταιρεία που δουλεύεις αποχωρήσει ή απλά σου αναθέτουν επιπρόσθετες ευθύνες.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, σε ωθεί να αποσαφηνίσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά από την αγάπη και συνειδητοποιείς τα λάθη και τις παραλείψεις σου. Κάποια έντονα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και αλλάζουν την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, συναντάς την αδελφή ψυχή σου, κάποιον/α που μπορεί να σου προσφέρει ρομαντισμό, ζεστασιά και πάθος. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα ξεχωρίζεις στο πλήθος χάρη στην τόλμη και τον ενθουσιασμό που σε διακρίνουν, μαγεύεις του γύρω σου με τα δημιουργικά ταλέντα σου και εισπράττεις επευφημίες. Αφήνεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε παρεμπόδιζαν να εξελιχθείς και κάνεις επανεκτίμηση της συμβολής των αγαπημένων σου προσώπων στη ζωή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στον φιλοσοφικό ένατο ηλιακό οίκο σου, σε ωθεί να αλλάξεις ριζικά φιλοσοφία ζωής και πεποιθήσεις ή απλά ασχολείσαι με την πνευματική μελέτη και διαβάζεις βιβλία που επιδρούν θετικά στην προσωπική σου ανάπτυξη. Η λιακή έκλειψη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με την οικογένειά σου ή ζητήματα ακινήτων καθώς αποσαφηνίζεις τη σύγχυση και τις παρεξηγήσεις. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει τα κίνητρα για ένα ταξίδι το οποίο σε φέρνει σε επαφή με μελλοντικούς συνεργάτες ή αποκτάς μια νέα γνώση που θα σου φανεί χρήσιμη μακροπρόθεσμα στην καριέρα σου. Ίσωςμια πολλά υποσχόμενηεπαγγελματική ευκαιρία έρθει από μακριά ή το εξωτερικό ή αναλαμβάνεις ένα έργοπου θα αλλάξει την πορεία της σταδιοδρομίας σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Έρχεται στο προσκήνιο η εύθυμη και ενθουσιώδης πλευρά της προσωπικότητάς σου, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου καθώς τώρα τολμάς να εκδηλώσεις τη θέρμη και το πάθος σου. Εάν είσαι μόνος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες αλλά μην κάνεις επιλογές κάτω από την παρόρμηση της στιγμής. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Μην αγνοήσεις τις προειδοποιήσεις του σύμπαντος αυτόν το μήνα προκειμένου να καταφέρεις να αποσαφηνίσεις τη σύγχυση που υπήρχε από το παρελθόν. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να δεις ποιος σε συκοφαντεί και ποιος σου κρύβει κάτι, ποιος είναι ο φίλος σου και ποιος ο εχθρός σου. Αν αντιμετωπίσεις κάποια ένταση με κάποια άτομα μην παρασύρεσαι από τους διαπληκτισμούς και δες τα πράγματα με την τετράγωνη λογική σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Σημαντικές αποκαλύψεις και μυστικά που ήταν καιρό κρυμμένα έρχονται στην επιφάνεια χάρη στην σεληνιακή έκλειψη στον απόκρυφο όγδοο ηλιακό οίκο σου. Η διαίσθησή σου είναι τώρα ιδιαίτερα οξυμένη και αντιλαμβάνεσαι οτιδήποτε συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια. Με την ηλιακή έκλειψη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των ιδεών, η ευγλωττία και η πειθώ σου σε βοηθούν να μεταδώσεις τις ιδέες σου. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας, σου χαρίζει μεγάλη έμπνευση και φαντασία και φέρνει κοντά σου νέους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να διαπραγματευτείς μια νέα συνεργασία. Κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον, προδιαγράφεται μια συναρπαστική αλλαγή ιδίως αν η εργασία σου αφορά τη διδασκαλία, το εμπόριο και τη νόηση.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Νιώθεις πιο στοργικά και άνετα με το σύντροφό σου όντας οι δυο σας μόνοι στο σπίτι χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και τη φροντίδα σου, ίσως ακόμα ανακαινίσεις το σπίτι σου ή πάρεις την ξαφνική απόφαση να δημιουργήσεις οικογένεια ή να επεκτείνεις την ήδη υπάρχουσα. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Αυτόν το μήνα αλλάζουν ριζικά οι σχέσεις σου με τα προσφιλή σου πρόσωπα, τώρα θα μάθεις ποια άτομα μπορείς πραγματικά να εμπιστεύεσαι και να υπολογίζεις και ποια έχουν ιδιοτελή κίνητρα και σκοπούς. Θα έχεις τη σαφήνεια και την ειλικρίνεια που αναζητάς για το πόση εμπιστοσύνη και αγάπη υπάρχουν στις σημαντικές σχέσεις σου. Κλείνει ένα κεφάλαιο ζωής με κάποια πρόσωπα για να πορευτείς μπροστά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Αλλάζουν οι συνθήκες και οι καταστάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις καθώς η σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ίσως δώσεις ένα οριστικό τέλος στην ερωτική σχέση σου ή μια συνεργασία σου. Η ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην οικονομική σου κατάσταση, αλλάζοντας τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου.Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων και των αξιών, σε βοηθά να αποσαφηνίσεις το τι πραγματικά αξίζεις και αναπροσαρμόζεις τις οικονομικές συμφωνίες σου καθώς τώρα επιδιώκεις να αμείβεσαι σύμφωνα με τις ικανότητές σου και τα προσόντα σου. Ίσως έχεις μια επικερδή προσφορά εργασίας ή σου δοθεί η ευκαιρία να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, αλλάζει την πορεία της ερωτικής σου ζωής, είτε με την επισημοποίηση της σχέσης σου ή δίνοντας ένα τέλος. Το φεγγάρι σου ζητά ναασχοληθείς σοβαρά με παλιά ζητήματαπου υπονομεύουντην προσπάθειά σου γιατην κοινή ευτυχία σας. Αν είσαι μόνος, εντός των προσεχών έξι μηνών, βρίσκεις κάποιον/α που σε εκπλήσσει με τη γενναιοδωρία του και την ανοιχτή καρδιά του. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Βρίσκεις το αληθινό νόημα της ζωής αυτόν το μήνα και συνειδητοποιείς τι θέλεις από τους άλλους και τον εαυτό σου. Αν δεν ήσουν σίγουρος τι είναι αυτό που θα σου δώσει χαρά και ευτυχία, το σύμπαν διαλύει τη σύγχυση και την αναποφασιστικότητά σου και βασιζόμενος στη διαίσθησή σου κατευθύνεσαι στο σωστό δρόμο. Ίσως τώρα ασυνείδητα εξεγερθείς εναντίον κάποιων προσώπων καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια επίπονα γεγονότα από το παρελθόν.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας, σε παροτρύνει να ενδιαφερθείς για την υγεία σου, αλλάζοντας τη διατροφή σουκαι τις καθημερινές σου συνήθειες. Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε μια νέα πορεία ζωής καθώς έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται για να γίνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα. Οργάνωσε καλύτερα τον μήνα σου χρησιμοποιώντας ή αποφεύγοντας την Σελήνη κενή πορείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η σεληνιακή έκλειψη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας, αλλάζει τις συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον και απαλλάσσεσαι από άτομα που σε υπονομεύουν στην εργασία σου. Εάν είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης, ίσως προσλάβεις ή απολύσεις προσωπικό ή ακόμα μπορεί να απομακρυνθείς από έναν απαιτητικό και δύστροπο πελάτη ή αναθέτεις σε άλλους κάποιες από τις υποχρεώσεις σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Νιώθεις ανακούφιση στην ερωτική σου ζωή καθώς απομακρύνεις τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος χάρη στην ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου. Το φεγγάρι σου δίνει τα κίνητρα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο, πιο ελπιδοφόρο, καθώς τώρα πιστεύεις στη δική σου αξία. Απομακρύνονται η σύγχυση και το άγχος σου, ξέρεις ποιες είναι οι προτεραιότητές σου, τι θέλεις να πάρεις και τι μπορείς να δώσεις στην αγάπη. Δες περισσότερα για τα αισθηματικά σου αυτόν τον μήνα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template