ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας.Από από 20/2 έως 26/2/2017

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη,για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....
ΚΡΙΟΣΆγχος και ανάγκη για ξεκούραση.
Η εβδομάδα αυτή σε αποπροσανατολίζει από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ενδεχομένως να σε γεμίζει με άγχος για τις καταστάσεις που μοιάζουν μετέωρες, ενώ επωμίζεσαι κι ευθύνες, με την ηλιακή έκλειψη στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου την Κυριακή. Όλη την εβδομάδα όμως μείνε μακριά από οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση που θα μπορούσε να σε εκθέσει, και είναι προτιμότερο να οπλιστείς με υπομονή, καθώς ο Άρης από το ζώδιό σου συμμετέχει σε δυσμενείς πλανητικούς σχηματισμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου κι εσύ μέσα από τη συμμετοχή σου σε παρέες ανεβάζεις τις μετοχές σου στα προσωπικά, από το Σάββατο όμως ο Ερμής περνά στους Ιχθύς, μια θέση που σε προειδοποιεί να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε παρασκηνιακή εμπλοκή ενώ Παρασκευή και Σάββατο είναι πιο βοηθητικές ημέρες για τα σχέδιά σου, σε μια μεταβατική περίοδο όπως αυτή. Απόφυγε όμως να δώσεις λαβές για σχόλια ή να έρθεις σε κόντρα με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.
ΤΑΥΡΟΣ
Ολοκληρώνεις σχέδια και περνάς σε νέα.
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί το τέλος κάποιων στόχων ή σχεδίων που είχες ως τώρα, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή σε βοηθητική θέση, ώστε να περάσεις σε νέα εγχειρήματα για το μέλλον. Ωστόσο θα πρέπει κι εσύ να ζυγίσεις εντός σου τι κρατάς και τι αφήνεις πίσω, καθώς οι επιβεβλημένες αλλαγές δεν είναι στη φύση σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σου να αποδεσμευτείς από τα πρέπει και τις πιέσεις του περιβάλλοντός σου δημιουργεί σοβαρές ρήξεις και προτιμήστε την διπλωματική οδό, αντί να αγχωθείς χωρίς αποτέλεσμα, σε μια μπερδεμένη περίοδο για τα προσωπικά σου. Από το Σάββατο άλλωστε επικοινωνείς ευκολότερα τα θέλω σου και οι φίλοι είναι πιο κοντά σου, με τη νέα φιλικότερη θέση του Ερμή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συνεχίζεις να έχεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων κι αυτή την εβδομάδα, ωστόσο κάποιες οφειλές σου που δεν έχουν τακτοποιηθεί λειτουργούν ως τροχοπέδη για τα ανοίγματα που σχεδιάζεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κλείσιμο κύκλων στην καριέρα, με σημαντικά πρόσωπα να παίζουν ρόλο.
Η εβδομάδα αυτή προλογίζει αρκετές αναταράξεις ως προς τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω, όπως δείχνει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Κυριακή, θα πρέπει λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να κρατάς χαμηλό προφίλ, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Μαΐου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από τον Κριό ευνοεί για σένα την ενασχόληση με τα προσωπικά, όμως είναι φρόνιμο να μπαίνεις στη θέση των άλλων και να μην μοιράζεις τελεσίδικα και δράματα. Επίσης, αυτές τις μέρες ίσως υπάρξουν κάποιες προστριβές με πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καριέρα σου είναι ο τομέας που αυτή η ηλιακή έκλειψη αγγίζει περισσότερο, φρόντισε λοιπόν να μην βάλεις σε κίνδυνο πράγματα για τα οποία έχεις κοπιάσει, καθώς κλείνουν κύκλοι κι ανοίγουν άλλοι. Επίσης κυβερνήτης σου Ερμής από το Σάββατο σε βοηθά στις επαφές σου με προϊστάμενους ή εργοδότες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου.
Η εβδομάδα αυτή φέρνει πίεση, με τον Άρη σε θέση κόντρα, και κάποια ερωτηματικά, καθώς η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή σε καλεί να δεις σε βάθος την κοσμοθεωρία σου και να αφαιρέσεις όλα εκείνα τα στεγανά που δεν συμβαδίζουν με το δικό σου σήμερα. Παράλληλα, κλείνουν κύκλοι με νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών ή επαφών με εξωτερικό, κι ανοίγουν νέοι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι πιο εντατικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ ο Ερμής από το Σάββατο περνώντας στους Ιχθύς, φέρνει για σένα ένα πιο διευρυμένο οπτικό πεδίο, παρόλη την εσωστρέφεια στα ζητήματα καρδιάς. Γενικότερα όμως η εβδομάδα προδιαθέτει για ρήξεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στις αρχές Ιουλίου, κι είναι προτιμότερο να είσαι πιο διαλλακτικός και προσιτός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα είναι ηλεκτρισμένη κι είναι πιθανό να χρειαστεί να τηρήσεις τις ισορροπίες, ενώ η κούραση με τις υποχρεώσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι αρκετή. Επίσης, μην προβείς σε οικονομικές κινήσεις αυτές τις μέρες.
ΛΕΩΝ
Οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο.
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή, όπως και κάθε ηλιακή έκλειψη, φέρνει μια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου που σκοπό έχει να σε κάνει να δεις τα πραγματικά σου θέλω και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Η Δευτέρα όμως σου δίνει ώθηση για να βρεις διεξόδους σε όσα σε απασχολούν, ενώ Παρασκευή και Σάββατο οι άλλοι διαμορφώνουν τις εξελίξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το Σάββατο ο Ερμής περνά σε μια θέση που σε ωθεί σε περισσότερη ενδοσκόπηση και γενικότερα αυτές τις μέρες καλείσαι να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να προστρέξεις σε δικούς σου ανθρώπους που ενδεχομένως να σε χρειάζονται. Μάλιστα, μπορεί να χρειαστεί να προσφέρεις στήριξη ηθική ή συναισθηματική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή αγγίζει τα οικονομικά σου έμμεσα, κυρίως μέσω των οφειλών σου, ενώ αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιον άλλο, τότε κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος, πράγμα που αφορά άμεσα και τη δική σου τσέπη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα νέο κεφάλαιο στα προσωπικά, αφού πρώτα κλείσει το παλιό.
Αυτή την εβδομάδα οι άλλοι θα σε απασχολήσουν πιο έντονα με τις υποθέσεις τους, όπως μαρτυρά και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται απέναντί σου την Κυριακή, η οποία κλείνει οριστικά κάποιο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι ανοίγει ένα καινούριο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Αυγούστου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα προσωπικά σου, έτσι λοιπόν έρχονται σημαντικές αλλαγές, για την ώρα όμως έχεις να παλέψεις και με κάποιες ανασφάλειές σου. ενώ από το Σάββατο ο Ερμής περνά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες κι επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πάνω σε οφειλές σου, ακόμη κι αν είναι πιεστικές, ωστόσο την Τετάρτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικό το κλίμα για τις υποθέσεις σου. Αυτές τις μέρες όμως α οικονομικά ρίσκα είναι σχεδόν απαγορευτικά, ειδικά αν δεν έχεις εξασφαλίσει ένα δίχτυ προστασίας.
ΖΥΓΟΣ
Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα ή τα επαγγελματικά σου.
Ξεκινώντας από την εβδομάδα αυτή, κάτι αλλάζει μέσα στην καθημερινότητά σου, όπως προλογίζει και η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή. Θα πρέπει όμως να δώσεις και τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου, ενώ αν επεδίωκες να αλλάξεις συνήθειες που βάζουν τρικλοποδιά στο πρόγραμμά σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Άλλωστε, ο Ερμής το Σάββατο περνά στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, βοηθώντας σε σε μικροπράγματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι μέρες Παρασκευή και Σάββατο είναι οι πιο βοηθητικές τις εβδομάδας για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το πώς κινούνται τα ερωτικά σου διαφέρει ανάλογα το πότε έχεις γεννηθεί καθώς οι του δευτέρου δεκαημέρου έχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες, ενώ του τρίτου πιέζονται πολύ από τις απαιτήσεις των άλλων. Οι του πρώτου μπορούν να ρυθμίσουν μόνοι τους τις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, οπότε είναι προτιμότερο να σκεφτείς πολύ και να μην παρασυρθείς από βιαστικές αποφάσεις, καθώς έρχονται στο επόμενο διάστημα σημαντικές αλλαγές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανακατατάξεις στα προσωπικά, αλλά και ευκαιρίες.
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή σε μια φιλική θέση για σένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, φέρνοντας ένα νέο κεφάλαιο στα δημιουργικά σου σχέδια, ξεκινάς με όρεξη για νέα δεδομένα, ακόμη κι αν πρακτικά ζητήματα κρατούν τα χέρια σου δεμένα. Επίσης, όλη την εβδομάδα μην αμελείς να φροντίζεις την υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η έκλειψη αυτή αγγίζει και τα προσωπικά σου, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο κι ανοίγοντας έναν άλλο, θα πρέπει όμως να προσέξεις ιδιαίτερα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Άλλωστε το σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου, Ο Ερμής όμως από το Σάββατο φέρνει επαφές, συναντήσεις και περισσότερη επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις συζητήσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως για λογαριασμούς, οφειλές, δόσεις, υπό άλλες συνθήκες όμως ενδεχομένως να ήταν και πιο εποικοδομητικές. Τέλος, ο φόρτος εργασίας μοιάζει πιο κουραστικός από ποτέ και η καθημερινότητα σε εξαντλεί με τους ρυθμούς της.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σπίτι και οικογένεια στο επίκεντρο των αλλαγών.
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή σε μια θέση κόντρα με σένα, φέρνει έντονους προβληματισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα τέλη Νοέμβρη, και ενδεχομένως να κληθείς να αντιμετωπίσεις πιεστικές καταστάσεις ή σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια, μολονότι δεν είσαι διατεθειμένος να δεις την οπτική των άλλων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι ανασφάλειές σου αυτό το διάστημα είναι πολλές και εσύ αντιδράς παρορμητικά, παρά τις ευκαιρίες, όμως οι μέρες Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φορές που πέφτεις με τα μούτρα πάνω σε μια κατάσταση, χωρίς να αφήνεις στο άλλο πρόσωπο αρκετό χώρο. Παρόλα αυτά η εβδομάδα αυτή δεν είναι απαγορευτική για τα ερωτικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις αν δεν έχεις προβλέψει όλες τις εξελίξεις, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, ενώ μην ξεχνάς πως ο Ερμής από το Σάββατο περνά σε θέση κόντρα για σένα και φέρνει κάποια ερωτηματικά στην επικοινωνία σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ολοκληρώνονται κινήσεις στο κοντινό σου περιβάλλον, προσοχή σε έγγραφα!
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή σε ένα φιλικό ζώδιο, φέρνει από τη μία αλλαγές στο κοντινό σου περιβάλλον, παρά το άγχος που σε καταβάλλει. Από την άλλη όμως, θα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, αλλά και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, καθώς ο Άρης σε θέση κόντρα συμμετέχει σε δυσμενείς σχηματισμούς και σε προειδοποιεί για λάθη λόγω βιασύνης ή απόλυτης στάσης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή δεν έχει μεγάλες εκπλήξεις στον τομέα των προσωπικών σου, με τη μόνη διαφορά ότι ο Ερμής περνώντας το Σάββατο στους Ιχθύς σε κάνει πιο επικοινωνιακό, αλλά και περισσότερο ευέλικτο. Άλλωστε από Τρίτη ως και Πέμπτη έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από εντάσεις και προστριβές απέναντι σε πρόσωπα κύρους ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Ταυτόχρονα, τα οικονομικά ρίσκα είναι απαγορευτικά, θα πρέπει όμως να είσαι πιο καχύποπτος με υπογραφές και συμβόλαια, όπως τουλάχιστον μαρτυρά η έκλειψη αυτή για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΣημαντικές αλλαγές στα οικονομικά.
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να σε προβληματίσει ως προς την αξία που δίνεις σε πρόσωπα και καταστάσεις, όμως οι αμφιβολίες που έχεις μοιάζουν να μην βρίσκουν πειστική απάντηση για την ώρα. Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο όμως είναι εξαιρετικά βοηθητικές ημέρες για να βρεις υποστηρικτές στις σκέψεις και τις θέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από μικρές αφορμές ξυπνούν μέσα σου φοβίες ή ενοχές του παρελθόντος, ενώ έχεις την ανάγκη να είσαι μόνο με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν απόλυτα και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, καθώς έχεις κάποιες προστριβές με το κοντινό σου περιβάλλον. Παρότι λοιπόν είναι πολύ καλή περίοδος για τα προσωπικά σου, δεν λείπουν και τα σημαντικά εμπόδια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή αγγίζει άμεσα τον τομέα του πορτοφολιού σου, μαρτυρώντας έτσι πως κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα νέο ως προς τα έσοδά σου ή τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Ο Ερμής όμως περνώντας στον ίδιο τομέα το Σάββατο, σε βοηθά φέρνοντας ευκαιρίες και κινητικότητα.
ΙΧΘΥΕΣ

Ένας κύκλος κλείνει οριστικά για να ανοίξει ένας νέος.
Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις καθώς την Κυριακή πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, που σε επηρεάζει ακόμη περισσότερο αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, μαρτυρώντας πως κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου μέσα από επίπονες διαδικασίας, και ανοίγει ένας νέος. Από την άλλη όμως και εσύ ο ίδιος είσαι προσκολλημένος στις δικές σου επιδιώξεις χωρίς να βλέπεις τις εξελίξεις που τρέχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα καλά νέα της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου το Σάββατο, αποκαλύπτοντάς σου σχόλια που γίνονταν το περασμένο διάστημα και σε αφορούσαν, πρόσεξε όμως αν ανήκεις σε εκείνους που είναι μπερδεμένοι σε αδιέξοδες αισθηματικές ιστορίες, καθώς αποκαλύπτονται πράγματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι οι καλύτερες ημέρες για να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις, ωστόσο μιας και πρόκειται για μια έντονη εβδομάδα, είναι προτιμότερο οι αποφάσεις σου να είναι προϊόν σκέψης. Τέλος, οι οικονομικές απερισκεψίες είναι σχεδόν απαγορευτικές για αυτές τις μέρες. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template