Όμορφη μετά τα 30

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

« Όταν τα κεράκια της τούρτας γίνονται 30, κάθε γυναίκα περνάει την πρώτη κρίση ηλικίας. Είναι η στιγμή που κάνει έναν μακρύ απολογισμό
, μετράει τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της αλλά και τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Οι πρώτες επιφανειακές-ή μη-ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια ενώ η δύναμη της βαρύτητας κάνει πιο αισθητή την παρουσία της αφήνοντας τα σημάδια της σε πρόσωπο και σώμα.

Ιδιαίτερα οι γυναίκες που έχουν ήδη γίνει μητέρες παρατηρούν αυτές τις αλλαγές σε μέγιστο βαθμό αφού με την αλλαγή του ορμονικού στάτους οι μαστοί (ως ορμονοεξαρτώμενο όργανο)υπόκεινται σε αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Οι μεταβολές που παρατηρούνται είναι κυρίως η χαλάρωση και η πτώση των μαστών αλλά και του κοιλιακού τοιχώματος.

Η αυξομείωση του σωματικού βάρους είναι στοιχείο που επηρεάζει το σώμα κάθε ανθρώπου αλλά ιδιαίτερα στη δεκαετία των 30 που το σώμα αρχίζει να χάνει τη σφριγηλότητά του, η εμφάνιση τοπικού πάχους και η δυσκολία απώλειας των περιττών κιλών αποτελεί πηγή ανησυχίας κάθε γυναίκας.
Τα καλά νέα είναι πως η εξέλιξη της επιστήμης και της ιατρικής τεχνολογίας γίνονται οι πιο ισχυροί μας σύμμαχοι στην προσπάθειά μας να διορθώσουμε και να αποκαταστήσουμε καθετί που αλλάζει και μας δυσαρεστεί.

Υπάρχει μια πληθώρα επεμβατικών-και μη-θεραπειών ικανών να αποκαταστήσουν και να εξαλείψουν κάθε σημάδι γήρανσης σε πρόσωπο και σώμα.
Το βασικότερο που πρέπει να κάνουμε πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή είναι να εντοπίσουμε τα σημεία που μας ενοχλούν και κατόπιν εκτενούς ενημέρωσης από το γιατρό μας να προχωρήσουμε στην ιδανικότερη για μας θεραπεία.

Με την πάροδο του χρόνου παρατηρούμε την έλλειψη της λάμψης και της σφριγηλότατος στο πρόσωπό μας και πιθανότατα κάποιες δυσχρωμίες από την εκτενή έκθεσή μας στο ήλιο. Από την ηλικία των 30 μια γυναίκα μπορεί να φροντίσει και να ενυδατώσει πλήρως το δέρμα της με την εφαρμογή της μεσοθεραπείας. Η μεσοθεραπεία ενυδάτωσης προσφέρει τόνωση και λάμψη στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού. Για τις γυναίκες με πιο βαθιά σημάδια γήρανσης ή κακή κληρονομικότητα, η σύνθετη μεσοθεραπεία είναι εδώ για να αποκαταστήσει τη νεανικότητα στο πρόσωπό τους. Πρόκειται για μια θεραπεία που αφορά τη χρήση συνδιασμού υλικών (υαλουρονικού οξέως, κολλαγόνου, συμπλέγματος βιταμινών , ιχνοστοιχείων ,αντιοξειδωτικών, αμινοξέων και συνενζύμων σε ιδανική αναλογία).’Ετσι, επιτυγχάνεται η μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, η τόνωση των κυττάρων του δέρματος και η βέλτιστη ενυδάτωσή του.

Για τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπο αλλά και την περιοχή γύρω από τα μάτια, το BOTOX είναι η ιδανική θεραπεία. Ο μηχανισμός λειτουργίας του συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών του προσώπου που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες (ρυτίδες έκφρασης).Επιτυγχάνεται η σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους των ρυτίδων που ήδη υπάρχουν. Εδώ είναι βασικό να τονίσουμε πως το ΒΟΤΟΧ δεν έχει ηλικία και η παρατατεμένη χρήση του δεν βλάπτει ούτε επηρεάζει την υγεία μας.

Όταν ένα άτομο έχει ένδειξη (κάνει δηλαδή πολύ έντονες ρυτίδες κατά την έκφρασή του) η καταλληλότερη μέθοδος αντιμετώπισης για ένα μέτωπο φρέσκο και νεανικό είναι η εφαρμογή του ΒΟΤΟΧ.

Ο ταυτόχρονος συνδυασμός τηςεφαρμογής botox και υλικών μεσοθεραπείας με μια εξειδικευμένη και επιστημονικά άρτια τεκμηριωμένη τεχνική επιτυγχάνει την πλήρη αναζοωγόνηση ολόκληρου του προσώπου. Με τη χρήση του BOTOX οι μύες του μετώπου και της περιοχής γύρω από τα μάτια αδρανοποιούνται. Έτσι οι ρυτίδες έκφρασης εξαλείφονται και το πρόσωπο δείχνει πιο νεανικό.

Παράλληλα, η εφαρμογή υλικών μεσοθεραπείας και υαλουρονικών (προσαρμοσμένων στην ανάγκη κάθε προσώπου) γεμίζουν τις επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες σε όλη την περιοχή του προσώπου (μέτωπο, περιοχή γύρω από τα μάτια «πόδι της χήνας», ρινοπαρειακές, τρίγωνα θλίψης και πώγωνας). Το αποτέλεσμα αυτής της ολοκληρωμένης εφαρμογής χαρίζει πλήρη αναζωογόνηση, βαθιά ενυδάτωση, βελτίωση της υφής του δέρματος, αύξηση του πάχους, σύσφιξη και λάμψη χωρίς αλλαγή στη δομή ή στις εκφράσεις του προσώπου.

Μια ακόμα τεχνική ιδανική για τη σύσφιξη και την αναζωογόνηση στις περιοχές του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) που βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος και την μείωση των επιφανειακών ρυτίδων.

Η περιοχή των ματιών και ιδιαίτερα τα άνω βλέφαρα είναι εκείνα που εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης. Με καινούριες και εξελιγμένες τεχνικές, η βλεφαροπλαστική είναι σήμερα μια επέμβαση ανώδυνη και με τάχιστη επούλωση.


Με τη μεταμόσχευση λιποκυττάρων, σήμερα μπορούμε να αποκαταστήσουμε κάθε ασυμμετρία
στο σώμα και να βελτιώσουμε την όψη κάθε σημείου που έχει χάσει τον όγκο και τη σφριγηλότητά του. Με άλλα λόγια, με την ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση από ένα σημείο του σώματός μας που έχει τοπικό πάχος και την εναπόθεσή του με την κατάλληλη τεχνική έπειτα από τη φυγοκέντριση του, μπορούμε να επιτύχουμε την αναζωογόνηση κάθε περιοχής που που το έχει ανάγκη, τη βελτίωση του περιγράμματος του κορμού μας αλλά και την αποκατάσταση ασυμμετρίας των μαστών καθώς και την περιορισμένη αύξηση του όγκου τους.

Όσο αναφορά τις γυναίκες που έχουν ήδη γευτεί τη χαρά της μητρότητας και έχουν δει αλλαγές σε διάφορες περιοχές του σώματος, πρέπει να γνωρίζουν ότι η περιοχή του πρόσθιου κοιλιακού τοιχώματος και του πιθανού κρεμάμενου δέρματος μετά τον τοκετό μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως με την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής. Ταυτόχρονα, για εκείνες που είδαν τον αριθμό της ζυγαριάς να αυξάνεται επικίνδυνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, με συνδυασμένες τεχνικές και επεμβάσεις σήμερα μπορούμε να διορθώσουμε διάφορες περιοχές του σώματος.

Με τη λιποαναρρόφηση και το lifting μηρών-γλουτών μπορείτε να χαρείτε και πάλι το νεανικό σας σώμα.
Η ομορφιά κάθε ανθρώπου μπορεί να αναδειχθεί πλήρως εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές και χαρίζοντας την αρμονία σε κάθε πρόσωπο και σώμα».



Μούτογλης Γεώργιος
Πλαστικός Χειρουργός
Συνεργάτης επί σειρά ετών των Νοσοκομείων Δ.Θ.Κ.Α. “ΥΓΕΙΑ” και “ΜΗΤΕΡΑ”
Τηλέφωνο: 210- 7787383
Κινητό: 6973 220520
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template