ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΙΧΝΗ του μανιακού δολοφόνου η Αστυνομία.

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

«Είμαστε σε καλό σημείο» και «ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας για την
επιχείρηση εντοπισμού του αγνώστου που έχει δολοφονήσει έναν ταξιτζή στην Κηφισιά και έχει τραυματίσει άλλον έναν στην ίδια περιοχή, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.
Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος δήλωσε ακόμα ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει μία εντατική έρευνα, συστηματική, από το τμήμα ανθρωποκτονιών. Συλλέγονται όλες οι πληροφορίες, είτε αφορούν υλικό από κάμερες, είτε μαρτυρίες, είτε από οτιδήποτε άλλο, ώστε να εντοπίσουμε το κίνητρο του δράστη και στην τελική τον ίδιο τον δράστη».

«Φυσικά υπάρχουν ήδη θετικά στοιχεία για την έρευνα», τα οποία αξιολογούνται, ωστόσο περιμένουμε και οποιαδήποτε άλλη μαρτυρία, την παραμικρή λεπτομέρεια που είναι κρίσιμη για να τον εντοπίσουμε, είπε ακόμα ο κύριος Χρονόπουλος και πρόσθεσε πως στην ευρύτερη περιοχή που έχουν σημειωθεί οι επιθέσεις «έχουν αναπτυχθεί διακριτικά δυνάμεις έτσι ώστε να μην έχουμε άλλο περιστατικό».

«Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνονται όλα τα ενδεχόμενα υπ' όψιν. Φαίνεται να μην μιλάμε για κάποιον μανιακό, αλλά περισσότερο για έναν άνθρωπο με εμμονές, ωστόσο όλα λαμβάνονται υπ' όψιν και όλα αξιολογούνται. Εξετάζουμε οι εμμονές αυτές να προέκυψαν από κάποιο περιστατικό που πιθανόν είχε με κάποιον ταξιτζή» εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.
«Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ψυχραιμία και ιδιαίτερη παρατηρητικότητα έτσι ώστε η παραμικρή λεπτομέρεια να συμπληρώσει το παζλ, καθώς εμείς έχουμε την πλήρη εικόνα», τόνισε.

Πόρτα πόρτα η έρευνες


Με τον παραδοσιακό τρόπο της έρευνας πόρτα-πόρτα και δρόμο-δρόμο επιχειρούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να λύσουν τους γρίφους γύρω από το δολοφόνο.

Ηδη έχουν λάβει πάνω από 200 καταθέσεις ταξιτζήδων, με 10 εξ' αυτών να αξιολογούνται ως σοβαρές. Με βάση αυτές τις μαρτυρίες και τις διαδρομές που ακολούθησαν οι οδηγοί τους έχοντας στο πίσω κάθισμα -πιθανότατα- τον μανιακό δολοφόνο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε σημεία από όπου πέρασαν και κυρίως από τα σημεία επιβίβασης-αποβίβασης.
Στόχος των ανδρών της Ασφάλειας είναι να συγκεντρώσουν περισσότερα χαρακτηριστικά του μανιακού δολοφόνου να σχηματίσουν μια καθαρότερη εικόνα για το παρουσιαστικό του και ίσως, αν προκύψουν κοινά στοιχεία στις διαδρομές να βοηθηθούν ως προς τα σημεία κίνησης του υπόπτου, τον τόπο διαμονής.    newsonly.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template