ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ..Εμμονή μαζί τους έχει ο μανιακός δολοφόνος

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ..Εμμονή μαζί τους έχει ο μανιακός δολοφόνος.Πανικός στις πιάτσες των ΤΑΞΙ.Πυρετωδώς συνεχίζονται οι
έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του "μανιακού δολοφόνου της Κηφισιάς" του ανθρώπου που πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό ταξί αργά τη νύχτα της Τρίτης. 
«Και την πρώτη φορά ήθελε να σκοτώσει. Δεν ήξερε τις δυνατότητες του όπλου που είχε μετασκευάσει. Ο 32χρονος σώθηκε επειδή τον πυροβόλησε εξ επαφής» αναφέρουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, αναλύοντας την εκδικητική μανία που έχει επιδείξει ο δολοφόνος του 52χρονου οδηγού ταξί.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν πως οι δυνατότητες του μετασκευασμένου όπλου με σιγαστήρα ή του τροποποιημένου αεροβόλου είναι περιορισμένες. Και στις δύο περιπτώσεις το όπλο ρίχνει βολίδες των 6,35 ΜΜ. Από το συγκεκριμένο όπλο εξαιτίας της μετασκευής, η ταχύτητα της βολίδας μειώνεται στο 50%, ενώ αν έχει σιγαστήρα πέφτει στο 30%. Έτσι σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, εξηγούν οι αστυνομικοί το γεγονός ότι στην περίπτωση του 32χρονου οι σφαίρες δεν διαπέρασαν το κρανίο του, επειδή ο δράστης πυροβόλησε εξ επαφής πριν η βολίδα προλάβει να αναπτύξει την απαιτούμενη δολοφονική ταχύτητα, ενώ τον βρήκαν σε σκληρό οστό.

Στην περίπτωση του 52χρονου ο δράστης τον έχει πυροβολήσει από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου, στην βρεγματική χώρα, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να τον πλήξουν θανατηφόρα.

Αν και η ταυτοποίηση των βολίδων από τα δύο περιστατικά δεν έχει έρθει επίσημα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ή τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνει με απόλυτη πιστότητα εξαιτίας της μετασκευής του όπλου και της αλλοίωσης των βολίδων, οι αστυνομικοί είναι κάτι παραπάνω από βέβαιοι ότι προέρχονται από το ίδιο όπλο.


Ο δράστης έχει εμμονή γενικά προς τους οδηγούς ταξί

Μεγάλο βάρος δίνουν αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση στον εντοπισμό του κινήτρου της εκδικητικής εμμονής, ερευνώντας το παρελθόν των θυμάτων και περιστατικά που ενδεχομένως σχετίζονται με τον δράστη. Εξετάζουν αν οι επιθέσεις ήταν στοχευμένες προς τους συγκεκριμένους δύο οδηγούς, οι οποίοι ενδεχομένως πρωταγωνίστησαν σε ασήμαντα περιστατικά, που όμως θα μπορούσαν να αποτελέσουν αφορμή εκδίκησης για κάποιον με διαταραγμένη προσωπικότητα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει σύνδεση των δύο θυμάτων, θεωρούν ότι η επιλογή των ταξί ήταν τυχαία και ερευνούν επεισόδια, συμπλοκές και άλλα περιστατικά με εμπλοκή οδηγών ταξί που μπορεί να σχετίζεται ο δράστης. Εκτιμούν δηλαδή πως επικρατέστερη ίσως εκδοχή είναι ο δράστης να έχει εμμονή γενικά προς τους οδηγούς ταξί, με αφορμή ένα ασήμαντο περιστατικό που έχει προκαλέσει το δολοφονικό του μένος.
Ο 32χρονος που κατέθεσε εκ νέου στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, είπε πως δεν γνώριζε το 52χρονο θύμα, ωστόσο και οι δύο κινούνταν στην περιοχή της Κηφισιάς εξυπηρετώντας πελάτες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template