ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ:Τα ζώδια σήμερα 4 Ιουνίου 2017

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Πολλά τα μέτωπα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, με πρώτο εκείνο των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου, δείχνει πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις και σε πολλά εσύ έχεις αντίθετη γνώμη, πράγμα που δεν φοβάσαι να επισημάνεις. Απόφυγε όμως για σήμερα τις παρακινδυνευμένες ενέργειες, ενώ οι απρόβλεπτες εξελίξεις στο σπίτι δεν λείπουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο πλέον με πολλές κοινωνικές επαφές και συναντήσεις, παρόλα αυτά από σήμερα ο κυβερνήτης σου Άρης περνά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας αρκετά προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις εσύ το ρόλο του ειρηνοποιού παρά το έντονο κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική ημέρα σήμερα για να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα και να κάνεις βήματα στην καριέρα σου, ενώ παρότι τα οικονομικά σου δυνητικά θα μπορούσαν να περάσουν κάποια σκαμπανεβάσματα, εσύ βρίσκεις λύσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες να μείνεις εντός προγραμματισμού, ωστόσο δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Έτσι λοιπόν, δεν είναι λίγες οι φορές που θέλεις να τα παρατήσεις, όμως τελικά βρίσκεις δύναμη και πατάς στα πόδια σου, παρόλα αυτά, οι υποχρεώσεις σήμερα μοιάζουν να σε πνίγουν αρκετά. Επίσης, δώσε σήμερα προσοχή παραπάνω στην υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλλιέργησε σήμερα την ευελιξία, αλλά και την επικοινωνιακή σου δεινότητα και άσε στην άκρη τους εγωισμούς που δυσχεραίνουν τις σχέσεις σου. Άλλωστε, η μέρα σήμερα σε καλεί σε ενδοσκόπηση καθώς ερευνάς μέσα σου αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα αποδεσμεύεσαι από την πίεση που υπήρχε στα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες και περισσότερο δυναμισμό, πρόσεξε όμως στο εξής τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη σήμερα, μπορεί να παραμένει σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, ωστόσο συμμετέχει και σε δυσμενείς όψεις, έτσι λοιπόν μπορεί να βρίσκεις διεξόδους, ωστόσο οι δύσκολες καταστάσεις είναι υπαρκτές. Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων είναι πολλές και αυτό σε φορτίζει, προτίμησε λοιπόν να στηριχτείς στην πιο επικοινωνιακή πλευρά σου για να βρεις λύσεις και να χτίσεις γέφυρες προς αυτούς που αγαπάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα λοιπόν που ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σου, καλείσαι να προσέξεις περισσότερο καθώς έρχονται απρόσμενα έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα οι χειρισμοί θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από φειδώ.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν στο προηγούμενο διάστημα ένιωθες πως έχεις παραμεληθεί ή και προδοθεί από δικά σου πρόσωπα, έρχεται η στιγμή για να πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση κι εγκράτεια, μένοντας μακριά από καβγάδες και παρορμητικές αντιδράσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά το έντονο της ημέρας, τα οικονομικά σου μπορούν να σταθεροποιηθούν, φρόντισε όμως να έχεις εξετάσει τις μεταβλητές και όχι να παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τις υποθέσεις σου, ταυτόχρονα όμως από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα, καθώς ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία μπορεί να γεφυρώσει τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, ενώ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει βήματα για να σε προσεγγίσει. Μπορείς λοιπόν να εκφράσεις αυτά που θέλεις να πεις, παρότι βγάζεις προς τα έξω ένα απερίσκεπτο και αδιάλλακτο προφίλ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επαφές και συζητήσεις σε ωφελούν σημαντικά σήμερα, ενώ αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για θέματα που σχετίζονται άμεσα με τα επαγγελματικά σου, άδραξε λοιπόν τις ευκαιρίες!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Αυτό όμως που εσύ θα πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία, αντί να δράσεις παρορμητικά, θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η μέρα σήμερα ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, διατηρώντας μια σταθερότητα, αλλά δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το ταίρι σου. Επίσης, αν έχεις γεννηθεί γύρω μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, τότε αυτές οι μέρες φέρνουν ευκαιρίες και μια θετική απάντηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά το γεγονός ότι είσαι σε μια πιεστική περίοδο ως προς τις οφειλές, τις επαφές με δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, ένα οικονομικό θέμα που σε είχε απασχολήσει έντονα, σήμερα μοιάζει να μπαίνει σε μια διαδικασία ευνοϊκή για σένα.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σου συμμετέχει και σε δυσμενείς σχηματισμούς, θυμίζοντας ακόμη μια φορά όσα δεν έχεις τακτοποιήσει εδώ και πολύ καιρό, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο. Ταυτόχρονα, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου αυτή την περίοδο περνούν από πολλά κύματα, ειδικά για τους γεννημένους τον Οκτώβριο, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει λόγω συνθηκών σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι τόσο σε αυτά που θέλεις. Γενικότερα όμως αν έχεις γεννηθεί το Σεπτέμβριο μπορείς να κάνεις πολλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας αρκετή πίεση και τρέξιμο στον τομέα της καριέρας, ενώ οι υποχρεώσεις σου είναι σαφώς περισσότερες, οπότε θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες σου. Παράλληλα, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή προστριβές με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα δεν σε βοηθά να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, όπως την χθεσινή, ενώ είναι γεγονός ότι αγχώνεσαι προσπαθώντας να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα όμως από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό κι ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Άρη στον Καρκίνο από σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα συναισθηματικά σου ζητήματα σήμερα μοιάζουν πιο σταθεροποιημένα. Εντούτοις, σήμερα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές στον τομέα των προσωπικών σου, ενώ θυμήσου πως σε πολλές περιπτώσεις ενδεχομένως να χρειαστεί να βάλεις τα όριά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν πιεστεί πολλάκις και δεν είναι λίγες οι φορές που σε πιάνει αγοραστική μανία, φέρνοντας ακόμη περισσότερη πίεση στο πορτοφόλι, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον είναι προτιμότερο να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο κι επιβολή. Επίσης, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να βρεθείς με ανθρώπους που συμβαδίζουν τα θέλω σου, αλλά κυρίως με τον τρόπο σκέψης σου, ωστόσο έχεις μπει σε μια διαδικασία ενδελεχούς εξέτασης όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το κοντινό σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά όμως παραμένεις αισιόδοξος/η, ενώ οι ευκαιρίες δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν δεν σιγουρευτεί ότι θα είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις θα πρέπει να προσέχεις, καθώς ξεκινά μια περίοδος όπου έρχονται πιέσεις από εφορίες, δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, οπότε φρόντισε τον τρόπο που προσεγγίζεις τις οφειλές και τα έξοδά σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια αρκετά πιεστική ημέρα για σένα, αφού εγείρονται πάλι θέματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, κυρίως πάνω στην κοινωνική σου ζωή ή στην ανάγκη σου για αναγνώριση των προσπαθειών σου και καταξίωση. Εντούτοις, ο Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ξεκινά από σήμερα ένα διάστημα που οι σχέσεις σου δοκιμάζονται με διενέξεις, ειδικά οι ερωτικές, θα πρέπει λοιπόν να μείνεις μακριά από καβγάδες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου είναι έντονες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον κράτα κατά νου πως το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο και είναι ορθότερο να υιοθετήσεις μια πιο συνετή στάση, αποβάλλοντας εριστικές συμπεριφορές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις κατά νου σήμερα, καθώς η ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξεις δράση, παρότι δεν λείπουν κάποιες μικροαναποδιές σε επίπεδο πρακτικών υποθέσεων μέσα στην καθημερινότητά σου, αν όμως γεννηθεί τον Φεβρουάριο, είναι καλύτερα να αποφύγεις να κάνεις βιαστικές κινήσεις που σε εκθέτουν, ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ζήλια και η κτητικότητα είναι στην συναισθηματική ατζέντα της ημέρας, ενώ παράλληλα δείχνεις έντονη ελεγκτικότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως, αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, είσαι εριστικός και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα στο ερχόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερες εντάσεις στη δουλειά με τον Άρη που περνά σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, ενώ ταυτόχρονα, η περίοδος αυτή δεν ευνοεί απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά.
ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου σήμερα έχει κάτι να σου πει, ενώ γενικότερα σήμερα οι επαφές σου παίζουν ένα σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου. Από σήμερα όμως προετοιμάσου για κάποια παράπονα από δικούς σου ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σου και οι οικονομικές υποθέσεις τρίτων που σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι έμμεσα είναι σήμερα η πρώτη σου προτεραιότητα, παρότι τα εισοδήματά σου είναι αρκετά πιεσμένα, ενδεχομένως και λόγω κάποιων περιττών εξόδων που κάνεις. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template