ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΠΑΟ-Παραίτηση Λυμπερόπουλος ,έτοιμος ο Ουζουνίδης,ντου των οπαδών!

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πλέον ο Παναθηναϊκός εκπέμπει SOS με το καράβι να βουλιάζει, την ώρα που ο «καραβοκύρης»
λείπει στο εξωτερικό για δουλειές και ο αντ’ αυτού προπηλακίζεται από μερίδα έξαλλων φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Πολλά και πάλι τα θέματα στο «πράσινο» στρατόπεδο, με κυριότερη είδηση την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μια παραίτηση που έγινε την Πέμπτη το βράδυ και παρά τις μάλλον μουδιασμένες αντιδράσεις από πλευράς διοίκησης, αυτές δεν στάθηκαν ικανές να την αποτρέψουν. Από το πρωί της Παρασκευής η φήμη απλώθηκε, ώσπου λίγο πριν από τις δύο το απόγευμα ήρθε η τυπική επιβεβαίωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του».

Οι λόγοι της παραίτησης κάτι παραπάνω από προφανείς και είναι άσκοπο να αναφερθεί κανείς σε αυτούς.

Το μόνο για το οποίο είμαστε κατηγορηματικοί είναι ότι η παραίτηση δεν έγινε για το θέμα Μπεργκ και υπάρχει ένα μόνο ένα όνομα στο οποίο μπορεί κανείς να αναζητήσει ευθύνες για αυτό: Χρήστος Παναγόπουλος.

Εκείνο που τρέμουν στον Παναθηναϊκό είναι η ιδέα να τον ακολουθήσει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος κατά το κοινώς λεγόμενο τα «έχει πάρει», έχοντας φθάσει στα όριά του με την απόλυτη ανυπαρξία της διοίκησης.

Από εκεί θα γίνει προσπάθεια ώστε να βρεθεί το συντομότερο ο αντικαταστάτης του Λυμπερόπουλου, αλλά το ερώτημα είναι ποιος αυτή τη στιγμή θα «βάλει το κεφάλι του στον ντορβά» και θα αναλάβει ένα τέτοιο πόστο, όταν μάλιστα δεν υπάρχει πρόσφορο πεδίο συνεννόησης με την ανυπαρξία της διοίκησης.

Ο Ουζουνίδης επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη και πέρασε πολλές ώρες χθες στα γραφεία της ΠΑΕ. Ηταν μάλιστα εκεί όταν μερίδα οπαδών επιχείρησε να εισβάλει στα γραφεία. Επιτέθηκαν φραστικά στους πάντες, προκάλεσαν μικρές φθορές και τα έβαλαν με τον Παναγόπουλο, προπηλακίζοντάς τον.

Ολα αυτά και ενώ τη Δευτέρα υπάρχει η πρώτη της νέας σεζόν.

Δεδομένα απόντες θα είναι οι Μπεργκ, Κλωναρίδης, Εμποκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος (συμμετέχει με την εθνική ομάδα της U23 της Γερμανίας), Μπουμάλ (με το Καμερούν στο Κονφεντερέισονς) και Μολέδο, με τον τελευταίο να παίρνει άδεια ύστερα από επέμβαση στη μύτη, εξαιτίας του τραυματισμού του στα πλέι οφ.

Ο Βιγιαφάνες ζήτησε μία μέρα άδεια, δεν την πήρε και δείχνει και αυτός μουτρωμένος, από τη στιγμή μάλιστα που έχει προτάσεις ο μάνατζέρ του από γερμανικές ομάδες.
Στην υπόθεση Μπεργκ, το νεότερο είναι ότι έφθασε στην ΠΑΕ μια μάλλον απολογητική επιστολή από την Αλ Αΐν, στην οποία η ομάδα από τα Εμιράτα αποποείται των ευθυνών της, αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι έχει ενεργήσει παράτυπα στην υπόθεση του Σουηδού. Καλεί τον Παναθηναϊκό με δύο λόγια να τα βρει με τον Μπεργκ και να κλείσει το θέμα χωρίς να φθάσει στα δικαστήρια, αναγνωρίζοντας ότι εκεί θα βγουν χαμένες όλες οι πλευρές.

Τέλος, χθες δημοσίευμα από την Γκάνα κάνει λόγο για δικαίωση του Εσιέν ο οποίος εκπροσωπείται από δύο γυναίκες δικηγόρους. Δικαίωση από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών που αφορούσε τη μη καταβολή του «μηνιάτικου» των 91.250 ευρώ για έξι μήνες, με το συνολικό χρέος να ανέρχεται στα 651.000 ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό αλλά και στην ΕΠΟ δεν έχει φθάσει η παραμικρή ενημέρωση επί του θέματος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να έχει λογικά «σερβίρει» το θέμα που φυσικά και υπάρχει και αργά ή γρήγορα θα απασχολήσει και αυτό τον Παναθηναϊκό.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template