ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ:Για 20 ευρώ π@ρνες στην οδό Φυλής φοιτήτριες!!!

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Μια έρευνα σοκ.Γροθιά στο στομάχι της ελληνικής κοινωνίας για την πορνεία των φοιτητριών στην Ελλάδα.
Τώρα αν είναι ικανοποιημένοι οι πολιτικοί μας με το κατάντημα που έφεραν στον ελληνικό λαό...

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση που εκπονήθηκε απο κοινού απο τον Τομέα Εγκληματολογιας του Παντείου Πανεπιστημίου, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνων (ΕΚΚΕ) και τον Συνήγορο του Πολίτη, τα στοιχεία ειναι δραματικά, καθώς η πορνεία τα χρόνια της κρίσης αυξήθηκε κατά 1.500%.

Όπως σημειώνει το αρθρο του ΒΗΜΑgazino, παρα πολλά κοριτσια εγκλωβιζονται στο φασμα της ανεργίας και τελικά προστίθενται στα διαρκώς αυξανόμενα θύματα του trafficking.


Φοιτήτριες στη Φυλής για να συνεχίσουν τις σπουδές τους
Στην οδο Φυλης φοιτητριες αναγκαζονταν να παρουν αυτο το δρομο, για να βρουν οικονομικους πορους για τη συνεχιση των σπουδων τους.

Πολλες απο αυτες λενε πως εχουν παει και με δεκα αντρες. Αναφερουν οτι η κινηση εχει πεσει αισθητα συμπαρασυροντας και τις τιμες. Πλεον, στους οικους ανοχης η «ταριφα» κυμαινεται μεταξυ 20-30 ευρω.

Οι περισσοτεροι απο τους οίκους ανοχής που λειτουργούν στην Αθήνα δεν εχουν αδεια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβαστηκαν στη Βουλη για το 2013, απο τις υπηρεσιες του δημου πραγματοποιηθηκαν 20 σφραγίσεις και 167 επανασφραγισεις οίκων ανοχής.

Στην πραγματικοτητα, ειναι σαν μια ατυπη τελετουργια χωρις κανενα περιεχομενο και αποτελεσμα. Όλοι οι οικοι που σφραγιζονται ξανανοιγουν την ιδια ημερα. Υπαρχουν οικοι που εχουν σφραγιστει συνολικα πανω απο δεκα φορες.

Οι πορνες των πλουσιων

Στο εσωτερικο αυτης της ιδιαίτερης υποκουλτουρας υπάρχει μια αυστηρή διαστρωματωση που αναπτύσσεται πυραμιδωτα. Στην κορυφη της πυραμιδας ειναι η «ελιτ» πορνεία. Οι πόρνες «σκληρών βιτσιων» αποτελούν το 2%-3% της συνολικής πορνείας και απευθυνονται κυρίως σε ανωτερα κοινωνικά στρώματα. Δουλεύουν στα σπιτια των πελατών η σε καλά ξενοδοχεία μέσω τηλεφωνικού ραντεβού η ειδικών μπαρ.

Η συγκεκριμενη μορφη πορνειας κοστιζει ακριβα, απο 120-150 ευρω την ωρα μεχρι 2.500 ευρω για ολοκληρο το 24ωρο, και δεν εχει πληγει απο την οικονομικη κριση.

Ακολουθουν τα στουντιο. Στον πατο της πυραμιδας ειναι οι πιάτσες, κυρίως με γυναίκες μεταναστριες-θύματα trafficking. Μια ιδιαίτερη υποκατηγορια εδώ, και ισως η πλέον εξαθλιωμενη, ειναι οι τοξικοεξαρτημενες που εκδιδονται. Σύμφωνα με ερεύνα του ΚΕΘΕΑ, 6 στις 10 τοξικοεξαρτημενες γυναίκες εκδίδονται για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.

Εξαιτιας της εξαρτησης ειναι ευαλωτες στις πλεον επικινδυνες συνθηκες, οπως το σεξ χωρις προφυλακτικο, που κατα βαση ζητουν οι πελατες και γι’ αυτο απειλουνται με λοιμωδη και σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα. Οι τιμες σε αυτες τις κατηγοριες ειναι εξευτελιστικες και κυμαινονται μεταξυ 5 και 15 ευρω.

Μια τελευταια ξεχωριστη κατηγορια ειναι η πορνεια των τρανς γυναικων που γινεται σε διαφορετικες πιατσες και ειναι λιγοτερο εκθετες στη βια εξαιτιας του ισχυρου αλληλοϋποστηρικτικου πλαισιου που εχουν δημιουργησει μεταξυ τους.

Οι γυναικες που δεν ξερουν τι μερα ειναι

Η καταναγκαστικη πορνεια, οσο και αν θρυμματιζει το δημοκρατικο προσωπο της Ευρωπης, αποτελει το πλειοψηφικο κομματι της πορνειας. Το εμποριο γυναικων υπολογιζεται οτι αποφερει περιπου 80 δισεκατομμυρια δολαρια τον χρονο στην Ευρωπη.

Συμφωνα με παλαιοτερη μελετη του Διεθνους Οργανισμου Μεταναστευσης, μολις το 45% των γυναικων-θυματων του trafficking καταφερνει να δραπετευσει το πρωτο 12μηνο. Υπαρχουν πολυ σαφεις ενδειξεις οτι μια γυναικα ειναι θυμα σεξουαλικης εκμεταλλευσης.

Δεν μπορει να αρνηθει πελατη, δεν κανει διαλειμματα, εξαναγκαζεται να εκδιδεται ακομα και σε περιοδους ασθενειας η εγκυμοσυνης, δεν εχει μετρητα μαζι της. Συνοδευεται παντα, ακομα και στους ιατρικους ελεγχους. Καποιες εχουν τατουαζ που υποδεικνυουν σχεση εξαρτησης απο μια συμμορία.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template