«ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΟΛΑ Διαζύγιο για τον Άκη και... γάμος για τον γιο του

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος παντρεύτηκε την ηθοποιό Ιωάννα Παλαιοπάνου
Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη


Αποφασισμένη να απαρνηθεί τον σύζυγό της για να αποτινάξει από πάνω της τη ρετσινιά του επωνύμου που πρόσθεσε στο δικό της εμφανίζεται η Βίκυ Σταμάτη, η οποία ζητάει εδώ και τώρα διαζύγιο από τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλο, μόλις λίγα 24ωρα μετά την καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, που εξέδωσε χθες το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αγαπηνού, η εδώ και δεκατρία χρόνια σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας κάνει λόγο για διαρραγή του οικογενειακού της ιστού και ανάγκη προστασίας του ανήλικου παιδιού της, ενώ δηλώνει έτοιμη να υψώσει το ανάστημά της απέναντι στην αδικοπραξία ενός συστήματος, που -όπως αναφέρει- τους εκτέλεσε οικογενειακώς.



«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου, “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω, αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω. Αυτό μού το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου, αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε» γράφει συγκεκριμένα.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Μπορεί η απόφαση της Βίκυς Σταμάτη να έσκασε σαν βόμβα, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται, αφού και το 2013 (κατά τη διάρκεια της κράτησής της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού) φημολογούνταν πως σκεπτόταν να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Τότε, μετά τις αποκαλύψεις των ημερολογίων και των σημειωμάτων του Ακη Τσοχατζόπουλου, επικαλούνταν ισχυρό κλονισμό στον γάμο της, με την ελπίδα πως η Δικαιοσύνη θα έκρινε ότι εκείνη δεν είχε συμμετοχή στις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Ο τότε δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας είχε διαψεύσει τις φήμες και τα κακόβουλα σχόλια, με αποτέλεσμα η κρίση του γάμου τους να μην επιβεβαιωθεί ποτέ. Άλλωστε, την ίδια περίοδο απασχόλησε τα μέσα μία φορά με την απόπειρα αυτοκτονίας της μέσα στο κελί, όταν πήρε μεγάλο αριθμό υπνωτικών χαπιών, και άλλη μία με τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε και την ταυτόχρονη αποκατάσταση των μαστών της σε ένα χειρουργείο διάρκειας επτά ωρών.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1994 σε μια εκδήλωση, αλλά επίσημα είναι μαζί από το 2000. Όπως έχει δηλώσει η Βίκυ Σταμάτη, τότε γνώρισε τον Ακη, όταν πήγε να του ζητήσει δουλειά στο υπουργείο. Από εκείνη την ώρα τα πάντα άλλαξαν για τον ισχυρό πολιτικό, που είδε στα μάτια της όμορφης Βίκυς από το Ζέλι Φθιώτιδας τη γυναίκα που ονειρευόταν και θα έδινε ένα τέλος στον γάμο του με τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν και το γιόρτασαν με μια μεγάλη δεξίωση στο πολυτελές εστιατόριο Βeau Βrummel, στην Κηφισιά. Το 2004 παντρεύτηκαν, πρώτα με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Νεάπολης - Συκεών Θεσσαλονίκης και στις 11 Ιουλίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, στο βροχερό Παρίσι, όπου έφτασαν με μια μπλε Τζάγκουαρ.

Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Παρισίων Εμμανουήλ και κουμπάρος ήταν ο Γάλλος πολιτικός μηχανικός Μισέλ Καντάς. Πιο πολύ, πάντως, σχολιάστηκε η δεξίωση στο πανάκριβο ξενοδοχείο «Four Seasons», μέσα σε κρύσταλλα Swarovski. Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο γάμος τους κόστισε μερικά εκατομμύρια ευρώ.

ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΒΙΚΥ ΜΕ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ... ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
Η παρουσία δημοσιογράφων έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι έκανε πυρ και μανία την ήδη εκνευρισμένη Βίκυ Σταμάτη, η οποία θα επιστρέψει στη φυλακή μετά την απόφαση του Εφετείου. Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά της και αρνήθηκε να ακολουθήσει τους άνδρες της Ασφάλειας που πήγαν να την πάρουν για να τη συνοδεύσουν στο Εφετείο! Μάλιστα, κλείστηκε στο διαμέρισμα φωνάζοντας ότι δεν θα έβγαινε αν δεν έφευγαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ! Το ολοήμερο... σόου της είχε ως αποκορύφωμα την επίδειξη του… μεσαίου δαχτύλου της τη στιγμή που έμπαινε στο ταξί (φωτό)!



Στην αίθουσα του Εφετείου η κυρία Σταμάτη κάθισε δύο σειρές πίσω από τον Ακη Τσοχατζόπουλο και μάλιστα προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι δεν του μίλησε καθόλου. Οταν εκείνος αντιλήφθηκε την παρουσία της, πήγε κοντά της, όμως συνέχισε να μην του δίνει σημασία. Στη δεύτερη απόπειρα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ να την πλησιάσει, η σύζυγός του έστρεψε το κεφάλι της προς την άλλη κατεύθυνση, σηκώθηκε από το εδώλιο και βγήκε από τη δικαστική αίθουσα. Οταν ο εισαγγελέας πρότεινε τη δήμευση του διαμερίσματός της στο Χαλάνδρι, η Βίκυ Σταμάτη ξέσπασε... με φωνές και ουρλιαχτά! Αρχισε να φωνάζει ότι δεν μπορεί το δικαστήριο να δημεύσει το 68 τετραγωνικών σπίτι, καθώς είναι γονική παροχή από τον πατέρα της και δεν σχετίζεται με τον σύζυγό της. Αν και η πρόεδρος ζήτησε από έναν αστυνομικό να καθίσει και να την προσέχει, η κυρία Σταμάτη κατάφερε να τον αποφύγει και να πλησιάσει την έδρα, όπου πέταξε ένα χαρτί εξακολουθώντας να φωνάζει.

«Είναι γονική παροχή, απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο. Πριν γεννηθώ! Ο πατέρας μου δεν υπήρξε υπουργός! Ηταν οικοδόμος, γιατί να κατασχεθεί το σπίτι;

Ο Σταμάτης δεν υπήρξε υπουργός! Ηταν εργάτης!» ούρλιαζε και εκτόξευε απειλές κατά του δικαστηρίου, με την πρόεδρο να ζητά από τη γραμματέα να σημειώσει ακριβώς τις φράσεις της.


Ο γιος του Αλέξανδρος ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ιωάννας Παλαιοπάνου

Γάμος για τον γιο, διαζύγιο για τον πατέρα! Μπορεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος να χωρίζει από τη Βίκυ Σταμάτη, ο γιος του Αλέξανδρος (μικρή φωτό πάνω), όμως, πριν από λίγες μέρες ντύθηκε γαμπρός... Μακριά από φλας και κάμερες και με ελάχιστους καλεσμένους, ο γιος του πρώην υπουργού, ο πολιτικός 
μηχανικός Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την ηθοποιό και μούσα του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη Ιωάννα Παλαιοπάνου (μικρή φωτό κάτω), σε ένα άκρως ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του, που μετράει αρκετά χρόνια, δίνοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και εκλεκτών καλεσμένων. Κουμπάρος τους ήταν ο συνάδελφος της νύφης Γρηγόρης Πατρικαρέας.

Για αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής της η νύφη εμπιστεύθηκε τη φίλη της, ηθοποιό και σχεδιάστρια Κατερίνα Σαβράνη, η οποία δημιούργησε το headpiece, τα παπούτσια και τα στέφανα, όλα χειροποίητα, ενώ το νυφικό έφερε την υπογραφή «made bride by Antonea».
Η Ιωάννα Παλαιοπάνου έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στις σειρές «Οίκος αντοχής» και «Αν μ’ αγαπάς» στον Alpha και «Για την Αννα» και «Amore Mio» στον ΑΝΤ1. Ομως, εκεί όπου ξεχώρισε ήταν στοn ρόλο της Γκίτα στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Στην τόσο σημαντική για το ζευγάρι μέρα έλαμψε διά της απουσίας του ο πατέρας του γαμπρού Ακης Τσοχατζόπουλος. Ο λόγος; Η Βίκυ Σταμάτη, η οποία βρίσκεται σε «πόλεμο» με την κόρη του πρώην υπουργού και αδελφή του γαμπρού Αρετή Τσοχατζοπούλου και δεν ήθελε να τη συναντήσει στον γάμο. Να θυμίσουμε ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο, καθώς πριν από πολλά χρόνια υπήρξε παντρεμένος με τη φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει μια καλλονή κόρη, την Κιάρα, η οποία πριν από δύο χρόνια έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια και έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΜΥΡΤΩ ΚΟΜΝΗΝΟΥ       πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template