Οι βουλευτές του Σύριζα τρέμουν τους ξυλοδαρμούς για τους πλειστηριασμούς

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Κι όμως υπάρχουν βουλευτές του Σύριζα που τρέμουν στην ιδέα του άγριου κυνηγητού μετά ξυλοδαρμού από τους πολίτες την ώρα που οι
Τσακαλώτος-Σταθάκης θα απολαμβάνουν ζάπλουτοι την γλυκιά ζωή σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη.

Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης έντρομος για όσα έρχονται ακούστηκε να λέει:

Η πρώτη κατοικία μας αφορά και το λέω, γιατί ο χρόνος μετράει αντίστροφα, κύριε υπουργέ. Μας χωρίζουν πενήντα τρεις μέρες μέχρι τη λήξη του άρθρου 70 παράγραφος 3 εδάφιο 8 του ν. 4389/2016, που λήγει στις 31-12-2017 και ξεπαγώνει το πάγωμα που εμείς κάναμε της δυνατότητας των τραπεζών να πουλούν σε funds ακίνητα μέχρι 140.000 ευρώ”

Λίγες ώρες νωρίτερα ο πλουμιστός Τσακαλώτος είχε κάνει σαφές ότι θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στον τραπεζικό τομέα αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί.

Ο βουλευτής Μηταφίδης ξεκαθάρισε βέβαια ότι “μιλάμε για τα σπίτια και όχι για τις πολυτελείς επαύλεις των γνωστών τρωκτικών του δημοσίου χρήματος, των φοροφυγάδων και αυτών που απολαμβάνουν βέβαια τα άνομα κέρδη τους αφορολόγητα στα εξωτικά νησιά με τους φορολογικούς παραδείσους, ενώ “της γης οι κολασμένοι” βέβαια, εξακολουθούν να υποφέρουν”.

Αντιθέτως ο κ. Τριανταφυλλίδης δεν ‘μάσησε’ τα λόγια του: “Υπάρχει ένας κόσμος που νιώθει ανασφάλεια. Ακούει αυτή τη φάμπρικα του τρόμου, του φόβου “θα σας πάρουν τα σπίτια, ήλθαν οι κομμουνιστές, οι τράπεζες κ.λπ.”. Απαντήστε. Είχατε πει “διαπραγματευόμαστε την παράταση προστασίας της πρώτης κατοικίας για τα κόκκινα δάνεια”. Έχει καταλήξει αυτή η διαπραγμάτευση; Θα γίνει η επέκταση;”

Μάλιστα ο βουλευτής έφερε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της για το θέμα λέγοντας “προσοχή, δεν αναφέρομαι στον Νόμο Σταθάκη ( ν. 4346) που τελειώνει στο τέλος του 2018. Αναφέρομαι στον ν. 4389 άρθρο 70 παράγραφος 3 εδάφιο 8 που ψηφίσαμε το 2016, που τελειώνει το 2017 και επομένως, πλέον από το πρώτο ευρώ αξίας ακινήτου θα μπορεί κάθε τράπεζα να το πωλεί σε fund. Πενήντα τρεις μέρες πριν λήξει αυτή η προθεσμία τι ακριβώς σκοπεύετε να κάνετε γι’ αυτή την οριζόντια ρύθμιση, η οποία – ειρήσθω εν παρόδω- αποτελούσε και δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης”.

Aντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η καταιγίδα πλησιάζει για τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος την ώρα που οι πρώην υπουργοί θα είναι βουτηγμένοι στην κραιπάλη της γλυκιάς ζωής στην υγειά των κορόιδων που πίστεψαν στην κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά η οποία συγκυβερνά με τους καραμανλικούς τους οποίους έχουν στο χέρι όλοι σχεδόν οι ολιγάρχες και τους χορεύουν όπως τότε που καμώνονταν πως κυβερνούσαν…



πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template