Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 3 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη περνώντας στον φιλικό για σένα Λέοντα δημιουργεί θετικό πλαίσιο, ενώ μπορείς λοιπόν να ανοιχτείς με πιο αισιόδοξες προοπτικές σε δημιουργικούς ορίζοντες. Έτσι, η ζωή γίνεται πιο ευχάριστη έστω και αν είναι κάπως σύντομη η μέρα για να τα προλάβεις όλα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια θετική μέρα και για τα ερωτικά σου, καθώς μπορείς να ξεκλέψεις χρόνο από τις υποχρεώσεις για να διασκεδάσεις, να δεις αγαπημένα άτομα, να φλερτάρεις, κυρίως όμως για να προσεγγίσεις με ούριους ανέμους το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που έχεις άλλες προτεραιότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άνοιξε ένα παράθυρο στην τύχη, δοκίμασε την έμπνευσή σου σε τυχερά παιχνίδια, με μέτρο πάντα. Προώθησε λοιπόν σημαντικά σου σχέδια, ενώ παράλληλα πρόσωπα ενισχύουν ουσιαστικά χρέη σου και οφειλές προς τρίτους ή προς οργανισμούς, χάρη στην κοινή πορεία του Άρη με τον Δία στον Σκορπιό.
 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική μέρα, όχι τόσο λόγω κάποιων εξωτερικών παραγόντων, όσο γιατί νιώθεις καλύτερα μέσα σου, είσαι πιο χαλαρός και απολαμβάνεις την ησυχία σου. Αν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κάποια έντονα ζητήματα που έπρεπε να διευθετηθούν σε σχέση με την οικογένεια ή το σπίτι, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να το κάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στρέφεσαι στις ανάγκες του εσωτερικού εαυτού σου και επικοινωνείς με το περιβάλλον σου τα βαθιά σου συναισθήματα. Άλλωστε αυτή η επικοινωνία, αν είναι ουσιαστική, μπορεί να χτίσει στέρεα θεμέλια στην σχέση σου που θα αντέξει στο χρόνο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι στόχοι σου σήμερα είναι αρκετά ασαφείς και αυτό σε μπερδεύει στον χειρισμό των οικονομικών ζητημάτων που αφορούν τρίτους ή οφειλές σου. Ωστόσο, σημαντικές επαφές ή συμφωνίες με ισχυρούς συνεργάτες σου λύνουν τα χέρια.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα το κλίμα είναι πολύ θετικό για σένα, αφού σε μια πρώτη ανάγνωση των τάσεων της ημέρας μπορείς να διευρύνεις σημαντικά τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Επίσης αν ήθελες να κάνεις μια σημαντική συμφωνία ή συναλλαγή, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να εξασφαλίσεις τη μεγαλύτερη δυνατή εύνοια. Δεν πρέπει όμως να στηριχτείς άκριτα στον καθένα, γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι μόνος ή μόνη, μπορείς να εκμεταλλευτείς την μέρα σήμερα για γνωριμίες, για να βγεις και να διασκεδάσεις, αν οι συνθήκες σου το επιτρέπουν. Φρόντισε όμως να μην προβείς σε ενέργειες που θα μπορούσαν να βλάψουν την εικόνα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επίπονες προσπάθειες που καταβάλλεις στην δουλειά, αυτές τις μέρες μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην αύξηση των εσόδων σου. Προσοχή όμως σε πρόσωπα κύρους, γενικότερα πάντως τα επαγγελματικά σου ευνοούνται.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόκειται για μια πολύ θετική μέρα για να «χτίσεις» κάτι σημαντικό σε υλικό επίπεδο ή γενικότερα για να έχεις ουσιαστικό και πρακτικό αποτέλεσμα σε μια υπόθεσή σου. Επίσης, αν είχες κατά νου κάποια σημαντική κίνηση στα οικονομικά, προτίμησε την σημερινή μέρα που είναι πιο βοηθητική. Άλλωστε, μπορείς σήμερα να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί, ακόμη και λύσεις, αρκεί να δείξεις ευελιξία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έλα πιο κοντά σήμερα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να τον αφιερώσεις σε χαρά και διασκέδαση με τους δικούς σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου στο έπακρο αυτή την μέρα για ζητήματα εισοδήματος, καριέρας, αλλά και για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, με την βοήθεια των ανωτέρων σου. Παράλληλα όμως, πρόσεξε νομικές εμπλοκές.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο, και εσύ πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, παρότι είσαι κάπως κυκλοθυμικός. Είσαι λοιπόν στο προσκήνιο έτοιμος να δώσεις την δική σου παράσταση, για να εκφραστείς με έναν ολοκαίνουριο τρόπο. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική μέρα για σημαντικά βήματα, με την προϋπόθεση πως θα εξετάσεις πάρα πολύ καλά όλες τις παραμέτρους σε οικονομικά ζητήματα τρίτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι μόνος η σημερινή είναι μια πολύ καλή μέρα για να κινητοποιήσεις τα ερωτικά σου και να βρεις το ταίρι σου, σε μια περίοδο που γενικότερα έχεις αφήσει τα προσωπικά στην άκρη. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, πρόκειται για μια εξαιρετική μέρα για να αναθερμάνεις την σχέση σου από την αρχή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το μόνο μελανό σημείο που θα μπορούσε να κρύβει η σημερινή ημέρα, είναι ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε παγίδες σε ό,τι αφορά οφειλές σου ή χρέη προς τρίτους ή προς οργανισμούς. Φρόντισε λοιπόν να απαλλαγείς από ζημιογόνες αυταπάτες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόκειται για μια εξαιρετική μέρα, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού ακόμη και χωρίς ιδιαίτερη αφορμή είσαι πλημμυρισμένος μέσα σου με συναισθήματα. Νοσταλγία, ανάγκη για τρυφερότητα, συμπόνοια. Η μέρα λοιπόν, παρά τις διάφορες εκφάνσεις της, για σένα είναι πιο εσωτερική. και αυτό είναι κάτι καλό. Μπορείς έτσι να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα αισθήματά σου και να αφουγκραστείς τα πραγματικά σου θέλω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη μαζί με τον Ήλιο στον τομέα των ερωτικών σου θέτει τις βάσεις για να κινητοποιηθούν τα ερωτικά σου, ενώ ο πύρινος Άρης μαζί με τον Δία σου φέρνουν μια ευχάριστη είδηση. Ταυτόχρονα, ενδεχομένως να έρθεις σε επαφή με τα οικογενειακά σου πρόσωπα και να βγεις κερδισμένος από αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα δεν αποκλείεται να αρνείσαι να ασχοληθείς με θέματα πεζής καθημερινότητας, όπως δουλειά και ρουτίνα. Παράλληλα, σημαντικοί φίλοι σε στηρίζουν.


ΖΥΓΟΣ
Αν έψαχνες για μια ευνοϊκή μέρα για να κάνεις σημαντικές επαφές ή συναλλαγές, η σημερινή θα μπορούσε εύκολα να είναι αυτή που αναζητάς, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Μπορείς έτσι να θέσεις σημαντικούς στόχους οι οποίοι να είναι ουσιαστικοί για την μελλοντική σου εξέλιξη, ενώ παράλληλα, ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο δεν αποκλείεται να σου προσφέρει τη λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολούσε έντονα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα στην εύνοια της ημέρας συμπεριλαμβάνεται και μια ξαφνική ευχάριστη έκπληξη στα προσωπικά, όπως και αν μεταφράζεται αυτό για σένα. Έχεις όμως και σημαντικές ευκαιρίες στο σπίτι ή την οικογένεια αυτές τις μέρες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να δείξεις πως έχεις τα προσόντα να σταθείς επάξια δίπλα σε ανθρώπους που έχουν μια σημαντική παρουσία στον επαγγελματικό σου χώρο. Επιπλέον, οι ουσιαστικές προσπάθειες στα οικονομικά σου μπορούν να αποδώσουν σήμερα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αισιόδοξη στάση σου αυτή την περίοδο και η σκληρή προσπάθεια που καταβάλεις, είναι τα κλειδιά της επιτυχίας, αρκεί να είσαι προσγειωμένος και εστιασμένος στο στόχο σου. Η σημερινή μέρα άλλωστε είναι εξαιρετική για τα επαγγελματικά σου και για την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ενώ αν σχεδιάζεις κάποιο επαγγελματικό βήμα, όπως μια συνάντηση, καν’ το σήμερα αντί για αύριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επειδή έχεις ανάγκη να ζήσεις την συναισθηματική σταθερότητα, υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε μια ουτοπία που στερείται ρεαλιστικής βάσης. Κράτα λοιπόν τον ρομαντισμό και αφαίρεσε τον εγωισμό από τα «υλικά» των ερωτικών σου. Επίσης, ο Άρης και ο Δίας μαζί στο ζώδιό σου φέρνουν μια σπουδαία εξέλιξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να δημιουργήσεις καλές εντυπώσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές με πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου και αυτό να αποδειχτεί κερδοφόρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη περνά σήμερα στον φιλικό για σένα Λέοντα και κινείται σε ένα θετικό πλαίσιο και μπορείς να δεις σημαντικά σου εγχειρήματα να προχωρούν, ενώ η αισιοδοξία που έχεις μεταδίδεται και σε άλλους, ειδικά σε κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που την χρειάζονται. Γενικότερα όμως, νιώθεις και πάλι ζωντανός! Πρόσεξε μόνο κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν είσαι σε μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο, καθώς παρά το γεγονός ότι έχεις πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, εσύ έχεις βάλεις σαν προτεραιότητα τις φιλοδοξίες σου. Παράλληλα όμως μπορείς να ζητήσεις βοήθεια για κάποια ζητήματα ή να βρεις υποστηρικτές για τη δράση σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να δεχτείς κάποια πράγματα που τα περίμενες καιρό, ενώ παράλληλα, κάποια τρίτα πρόσωπα ενισχύουν τα δικά σου οικονομικά με τα δικά τους εισοδήματα ή σου βοηθούν να διευθετήσεις οφειλές.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το γενικό πλαίσιο της ημέρας είναι αρκετά θετικό για σένα και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Παράλληλα, κάποια ευχάριστη έκπληξη στο σπίτι σε περιμένει, ωστόσο πρόσεξε σημαντικές επαφές που θα κάνεις σήμερα διότι δεν αποκλείεται η άλλη πλευρά να μην είναι τόσο ξεκάθαρη. Παράλληλα, προσπάθησε και εσύ από την πλευρά σου να μην παρασυρθείς από μεγαλοστομίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια ημέρα μέσα στην οποία μπορείς να νιώσεις στήριξη και σιγουριά με τον ερωτικό σου σύντροφο, η λίμπιντο σου είναι στο ζενίθ, ενώ θέλεις να μοιραστείς συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος, άνοιξε τις «κεραίες» σου, κάποιος εκεί έξω σε περιμένει, όπως δείχνει και η Αφροδίτη μαζί με τον Ήλιο μαζί στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαίσθησή σου μπορεί σήμερα να σου βοηθήσει σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν άλλους ή οφειλές που έχεις προς τρίτους. Παράλληλα, κοπιάζεις για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και σημαντικοί συνεργάτες είναι αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα να θέλεις να προγραμματίσεις μια συνεργασία, μια ερωτική υπόθεση ή γενικότερα μια σημαντική συναλλαγή, μιας και οι άλλοι παίζουν έναν πολύ θετικό ρόλο στην εξέλιξη της ημέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια εξαιρετική μέρα για τα ερωτικά σου σήμερα, καθώς αν είσαι ελεύθερος, μια ξαφνική γνωριμία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο σοβαρό αργότερα, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κλείσεις πληγές, να γεφυρώσεις χάσματα και να αναζωπυρώσεις την σχέση από την αρχή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να θέσεις νέους στόχους, με την προϋπόθεση να είναι ρεαλιστικοί και να συμφωνούν με τον προϋπολογισμό που έχεις κάνει στα οικονομικά, ώστε να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα λάθος εκτιμήσεων που θα σου κόστιζαν στο πορτοφόλι. Ταυτόχρονα, η εργασία σήμερα είναι ένας τομέας που μπορείς να βγεις κερδισμένος.

ΙΧΘΥΕΣ
Μια πολύ καλή μέρα για τις επιδιώξεις σου σε ό,τι αφορά καριέρα ή εργασιακό περιβάλλον γενικότερα και αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, είναι μια ευνοϊκή μέρα, τηρουμένων των αναλογιών, για τις υποθέσεις. Παράλληλα, αν ψάχνεις μια καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές επαφές με ουσιαστικό και πρακτικό αποτέλεσμα, αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη. Η Τύχη πάντως είναι με το ταίρι σου, χάρη στους Άρη και Δία από τον ένατο ηλιακό σου οίκο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν ψάχνεις το ταίρι σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στα πρόσωπα που έχεις γνωρίσει ή θα γνωρίσεις. Αν από την άλλη είσαι ήδη σε σχέση, είναι μια όμορφη μέρα για να την περάσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο, πρόσεχε όμως και τις διενέξεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να ζητήσεις την στήριξη ανθρώπων κύρους ή ατόμων από το εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα, μια ξαφνική ευχάριστη έκπληξη σε σχέση με τα εισοδήματά σου, θα μπορούσε να έχει και μακροπρόθεσμα θετικό αντίκτυπο.       πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template