ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΡΙΛΕΡ παίρνει το διπλό φονικό.4 οι δράστες...!!!

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Στη σύλληψη και ενός 22χρονου από τη Λευκωσία προέβη η κυπριακή αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών για τον φόνο του 60χρονου
Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου στον Στρόβολο της Λευκωσίας, στις 18 Απριλίου.
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ήδη ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού και η 22χρονη σύντροφος του Τζιωνή, Σάρα Σιανς. Τα δύο αδέρφια επιρρίπτουν το ένα στο άλλο την ευθύνη για το έγκλημα, ενώ η 22χρονη δηλώνει εντελώς αμέτοχη. Το DNA και των τριών έχει βρεθεί σε διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με τον φόνο, ενώ τον Λοίζο Τζιωνή έχει αναγνωρίσει ο 15χρονος γιος των θυμάτων.

Διαστάσεις πραγματικού θρίλερ φαίνεται πως λαμβάνει πλέον η υπόθεση, καθώς ένα νέο πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη από τις κυπριακές Αρχές, φέρεται να εμπλέκεται στο διπλό άγριο έγκλημα σε βάρος του ζευγαριού.

Ο 22χρονος νέος ύποπτος ονομάζεται Μάριος Χατζηξενοφώντος και τον ενέπλεξε με την κατάθεσή της η 22χρονη ύποπτη Σάρα Σιάνς.

Η αστυνομία εξετάζει εναντίον του κατηγορίες για διάπραξη φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσία, διάρρηξη, ληστεία και κατοχή επιθετικού οργάνου. Ο ύποπτος εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. Η αστυνομία ζητά την έκδοση διατάγματος κράτησης για οκτώ ημέρες, ώστε να ανακριθεί.

Η 22χρονη Σάρα Σιανς στην κατάθεσή της ανέφερε πως ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος είναι αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στην οδό Ζαλόγγου ο Λοίζος Τζιωνής το βράδυ του φόνου.

Η 22χρονη κατέθεσε ότι πριν τον φόνο είχαν συναντηθεί και οι τέσσερις συλληφθέντες για να οργανώσουν τη ληστεία. Στόχος τους ήταν το χρηματοκιβώτιο. Υπάρχει πλέον το ερώτημα, για το πώς ήξεραν ότι υπάρχει χρηματοκιβώτιο και αν αυτό έχει χρήματα;

Ο ανακριτής είπε ότι στα δύο σημειωματάρια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του 33χρονου Λοϊζου Τζιωνή είναι καταγεγραμμένα τα γεγονότα που αφορούν τον διπλό φόνο και άλλα στοιχεία που εξετάζονται.

O 22χρονος που οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο φαίνεται να παραδέχθηκε ότι ήταν ο δευτερος δράστης που μπήκε στο σπίτι με την κουκούλα. Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.
Σε συνάντηση που είχε γίνει πριν το διπλό φόνο, ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής ανέφερε στους υπόλοιπους τρεις το σχέδιο του. Είπε ότι ήξερε που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και επίσης ότι αν υπήρχε αντίδραση ίσως χρειαζόταν να γίνει και φόνος. Αρχικώς το σχέδιο ήταν να φιμώσουν και να δέσουν τα θύματα. Πιθανότατα ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template