ΦΟΝΙΚΟ ΚΥΠΡΟΥ-Αυτός είναι ο εγκέφαλος και δολοφόνος λένε οι τρεις για τον Λοϊζο Τζιωνή..!

Τρίτη 1 Μαΐου 2018


Θα πάω για ληστεία αλλά μπορεί και να σκοτώσω κιόλας είχε πει στους 3 συνεργούς του ο εγκέφαλος και δολοφόνος Λοϊζος Τζιωνής του άτυχου ζευγαριού που βρήκε τραγικό θάνατο απο τα χέρια του..


Αν και η υπόθεση του διπλού φόνου, με θύματα τον 60χρονο καθηγητή του English School Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του, υπάλληλο της ΚΤΚ, Ντίνα Σεργίου, ουσιαστικώς έχει εξιχνιαστεί, τυπικά θα πρέπει να γίνουν αρκετά ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος και ο γενικός εισαγγελέας να παραπέμψει τους υπόπτους στη δικαιοσύνη. 


Ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος κατονομάστηκε από τους άλλους τρεις υπόπτους ως ο εγκέφαλος του εγκλήματος, θα κληθεί να δώσει νέα ανακριτική κατάθεση και ενδεχομένως να αναγκαστεί να παραδεχθεί τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο λουτρό αίματος, στην οδό Ζαλόγγου 7 στον Στρόβολο στις 18 Απριλίου.Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ένας μετά τον άλλον ομολογούν - Ξεκαθάρισαν οι ρόλοι

Αν και η υπόθεση του διπλού φόνου, με θύματα τον 60χρονο καθηγητή του English School Γιώργο Χατζηγεωργίου και την 59χρονη σύζυγό του, υπάλληλο της ΚΤΚ, Ντίνα Σεργίου, ουσιαστικώς έχει εξιχνιαστεί, τυπικά θα πρέπει να γίνουν αρκετά ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος και ο γενικός εισαγγελέας να παραπέμψει τους υπόπτους στη δικαιοσύνη



Ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος κατονομάστηκε από τους άλλους τρεις υπόπτους ως ο εγκέφαλος του εγκλήματος, θα κληθεί να δώσει νέα ανακριτική κατάθεση και ενδεχομένως να αναγκαστεί να παραδεχθεί τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο λουτρό αίματος, στην οδό Ζαλόγγου 7 στον Στρόβολο στις 18 Απριλίου.

Παραμύθια του 33χρονου

Η Αστυνομία έχει πλέον την πλήρη εικόνα της υπόθεσης, αλλά θα πρέπει να καλύψει κάθε κενό που υπάρχει και να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που παραμένουν χωρίς κάποια εξήγηση. Ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της δουλειάς θα καλυφθεί με την ανάκριση του 33χρονου Λοΐζου Τζιωνή, ο οποίος από τη στιγμή της σύλληψής του φαίνεται να είπε όσα περισσότερα παραμύθια μπορούσε να σκεφτεί. Αρχικώς αράδιασε στους ανακριτές όσα είχε διαβάσει στο facebook, για ρωσικές μαφίες, για βιολογικούς γονείς κ.λπ. 
Στη συνέχεια αναγκάστηκε να πει ότι ξέρει ποιος το έκανε «μέχρι ενός σημείου». Αργότερα κάρφωσε τον ετεροθαλή αδελφό του Λευτέρη Σολωμού ως αυτουργό και τη σύντροφό του Σάρα Σιάνς ως συνεργό. Τελικώς, υπέδειξε πού βρίσκονταν το μαχαίρι του φόνου αλλά και τα ματωμένα ρούχα, τα οποία υποστήριξε ότι ναι μεν ήταν δικά του, όμως το βράδυ του εγκλήματος τα φορούσε ο αδελφός του.

Οι καταθέσεις που έθεσε χθες υπόψη του Δικαστηρίου η Αστυνομία προκειμένου να εξασφαλίσει διάταγμα κράτησης και του τέταρτου υπόπτου, 22 χρόνων, ο οποίος φέρεται να ήταν το πρόσωπο που συνόδευσε τον 33χρονο Λοΐζο Τζιωνή το μοιραίο βράδυ της 18ης Απριλίου στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου, δείχνουν να κλείνουν τα περισσότερα κενά στη διερεύνηση του ειδεχθούς εγκλήματος. 

Ως το άτομο που διέπραξε τους φόνους υπέδειξε ο 22χρονος τον 33χρονο Λ. Τζιωνή, ενώ η 21χρονη συμβία του Τζιωνή Σάρα Σιάνς κατέθεσε ότι ο 22χρονος είχε περάσει στο πρόσωπό του ένα σάλι, το οποίο η ίδια του είχε δώσει. Βάσει της μαρτυρίας της 21χρονης, η ίδια και ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή, παρέμειναν σπίτι περιμένοντας τηλεφώνημα για να μεταβούν να παραλάβουν τα κλοπιμαία, τα οποία αναμενόταν να ήταν ένα χρηματοκιβώτιο. 

Ο Τζιωνής φέρεται να τους προειδοποίησε κατά την προετοιμασία της ληστείας ότι μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσει τους ενοίκους.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template