Διαπλανητικός ο Γουϊλιαν! Οι «χορευτές» κέρασαν τεκίλα το Μεξικό 2-0

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Προσωπική άποψη του γράφοντος οτι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μόνο η Βραζιλία δίνει αυτό που θέλει να βλέπει ο φίλαθλος.Θέαμα και Τέχνη..Βέβαια δεν είναι όπως οι προηγούμενες μέχρι το 2006 τότε που ''έδυαν'' τα αστέρια των Ρονάλντο ,Ροναλντίνιο ,Κακά και πρινΡομπερτο Κάρλος,Ριβάλντο Ρομάριο ,κ.α..


Δεν υπάρχουν οι γητευτές Ζίκο,Σώκρατες,Φαλκάο Καρέκα και πιο πίσω,ο μεγάλος Έντσον Αραντες ντο Νασιμέντο(ΠΕΛΕ) τους Ζαιρ βεντούρα Φίλιο (Ζαιρζίνιο) Ζέρσον Ριβελίνο και πιο πίσω αν θέλετε τον κουτσο Γκαρίντσα...

Δεν πείθει ακόμα (πάντα κατα την προσωπική μας άποψη)οτι αυτή η Βραζιλία είναι το απόλυτο φαβορί ,αλλά όπως αναφέρει το sport-fm.gr:

H αλήθεια είναι πως ο Κουτίνιο ήταν στη φάση των ομίλων ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Βραζιλία. Και η ηγετική του παρουσία βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό την Σελεσάο. Ωστόσο αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι στο πρώτο νοκ άουτ ματς της Βραζιλίας στο παγκόσμιο Κύπελλο, εμφανίστηκε κι άλλος πρωταγωνιστής για την παρέα του Νεϊμάρ.

Ο λόγος για τον Γουίλιαν ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν αυτός που οδήγησε την Βραζιλία στην μεγάλη νίκη και την πρόκριση στη προημιτελική φάση του Μουντιάλ.

Ο ακραίος επιθετικός της Σελεσάο έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση πληγώνοντας το Μεξικό από τα άκρα. Σ' ένα παιχνίδι που οι Μεξικάνοι κατάφεραν να περιορίσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την δημιουργία των Βραζιλιάνων από τον άξονα, βγάζοντας εκτός ματς τον Κουτίνιο, ο Τίτε είδε τον Γουίλιαν να βρίσκει τρόπους για να αναστατώσει την άμυνα του Μεξικού.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν ο πόλος δημιουργίας της Βραζιλίας και από τα δικά του πόδια βγήκε η πάσα για το πρώτο γκολ της ομάδας του, με τον Νεϊμάρ να βρίσκει δίχτυα. Ήταν ο παίκτης που προκάλεσε πολλά “ρήγματα” στην μεξικάνικη άμυνα και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Γουίλιαν έκανε την διαφορά την κατάλληλη στιγμή για την Βραζιλία.

Η Σελεσάο ήθελε τις επιθετικές βοήθειες του Γουίλιαν κι όταν μια άμυνα καλείται να αντιμετωπίσει εκτός από Νεϊμάρ και Κουτίνιο, έναν ακόμα ικανότατο δημιουργό, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Ο Γουίλιαν λοιπόν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Βραζιλίας, αλλά θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στην απόδοση των δύο κεντρικών αμυντικών της Σελεσάο. Σίλβα και Μιράντα έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, είχα πολύ καλή συνεργασία και δεν επέτρεψαν στους Μεξικάνους να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Άλισον.

Η ουσία για την ομάδα του Τίτε είναι ότι κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά και τα κατάφερε απέναντι σε μια καλή και σκληροτράχηλη ομάδα. Η συνέχεια θα είναι φυσικά δύσκολη για τους λατινοαμερικάνους αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε πως ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για τους Βραζιλιάνους πως ο Γουίλιαν έκανε αυτή την πολύ μεγάλη εμφάνιση.

Η Βραζιλία είναι αυτή την στιγμή το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Και είναι ξεκάθαρο πως έχει τις δυνατότητες να φτάσει στην υλοποίηση του στόχου της αν περάσει από τους οκτώ. Αυτό θα είναι το πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους Βραζιλιάνους, αν βέβαια το Βέλγιο προκριθεί στην οκτάδα. Εκεί θα δώσει η Σελεσάο τον πρώτο της “τελικό” στο Μουντιάλ.

Και για να μην ξεχάσουμε μια σημαντική παράμετρο του αγώνα της Βραζιλίας με το Μεξικό, που είχε να κάνει με την απουσία του Μαρτσέλο. Δεν είναι μικρό πράγμα να λείπει ο συγκεκριμένος παίκτης από την εντεκάδα της Σελεσάο.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template