ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Θα τους ανατινάξω!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Θα τους ανατινάξω! Στα μπαρ γαμάει ο κερατωμένος, ο Τσίπρας όχι απλά δεν θα κάνει παρέλαση, αλλά δεν θα
προλάβει και του Αγίου Βαλεντίνου…Θα τον ξεπατώσω…Ξέχασε πως πίναμε μαζί βότκες στη Βουλή όταν είχαμε ξεσκίσει τον Μητσοτάκη…Τώρα με έβαλε απέναντι…

Όπως είπε κι ένας βουλευτής του Σύριζα: Tώρα τη διπλογαμήσαμε…Κι έτσι είναι. Εγώ δεν είμαι Δένδιας, η Μητσοτάκης. Εγώ μεγάλωσα στη Τρούμπα αλλά και στα σαλόνια…Oταν εγώ γύρναγα από τις μαντάμ της Φωκίωνος οι Συριζαίοι διάβαζαν Τerror και Τραστ του Γέλιου για να γίνουν άντρες…Άμα σβήσουν τα φώτα στους διαδρόμους της Βουλής οι 299 θα χαθούν, εγώ με σβηστά φώτα σε 3 λεπτά θα είμαι στη Πανεπιστημίου…Εγώ ήμουνα στη Βουλή με τον Τσαλδάρη, με τον Παπανδρέου, με τον Ηλιού, με τον Αβέρωφ, με μεγαθήρια…

Αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει το ταμπεραμέντο που έχει στην επικοινωνία με τα καφενεία, τη πιάτσα και το λαϊκό κόσμο και να μετατραπεί σε μπουρλοτιέρης είναι ο Πάνος Καμμένος μετά και τον εκρηκτικό διάλογο που είχε στη Βουλή με τον Αλέξη Τσίπρα.

Από τον Ian Ford

Tις αμέσως επόμενες ώρες ο πολιτικός που έγινε βουλευτής στα 28 του χρόνια θεωρεί τον εαυτό του υποχρεωμένο να τα κάνει Κούγκι.

Σε ηλικία μόλις 28 χρονών εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών.

Από τότε εκλεγόταν συνεχώς με τη ΝΔ ως τις εκλογές του 2009. Το 2007 διορίστηκε Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, όπου υπουργός και πολιτικός του προϊστάμενος ήταν ο Γιώργος Βουλγαράκης. Συμμετείχε πολλές φορές ως ειδικός μεσολαβητής και επίσημος παρατηρητής σε εκλογικές αναμετρήσεις σε χώρες του εξωτερικού.



Μπορεί τα πρώτα βήματα στην πολιτική να τα έκανε μέσα από τη Νέα Δημοκρατία ωστόσο κάποια στιγμή διαχώρισε τη θέση του. Όταν αρνήθηκε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου τότε διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Στις 13 Φεβρουαρίου 2012 διαγράφηκε οριστικά από τη Νέα Δημοκρατία μαζί με άλλους 20 βουλευτές, ύστερα από την επιλογή του να καταψηφίσει τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης για την Ελλάδα.

Περίπου έναν χρόνο μετά ανακοίνωσε τη δημιουργία δικού του κόμματος που όπως αποκάλυψε στις 23 Φεβρουαρίου θα λεγόταν «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έλαβαν 670.329 ψήφους, ποσοστό που ανέρχεται σε 10,6% και αναδείχτηκαν τέταρτο κόμμα.

Τον Ιανουάριο του 2015 και ύστερα από συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκίνησε συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Καμμένος ορίστηκε Υπουργός Άμυνας. Το ίδιο έτος και λόγω του δημοψηφίσματος για τη δανειακή σύμβαση, η κυβέρνηση παραιτήθηκε αφού πρώτα ψήφισε το 3ο μνημόνιο. Το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπερψήφισε τη συμφωνία. Στις δεύτερη εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ σχημάτισε ξανά κυβέρνηση με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με τον Πάνο Καμμένο να τοποθετείται και πάλι στη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Στις 13 Ιανουαρίου 2019 παραιτήθηκε από την θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών και ζήτησε την απομάκρυνση των στελεχών του κόμματός του από τα αρμόδια υπουργεία. Φυσικά αυτή η κίνηση δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση απομάκρυνση από την πολιτική σκηνή.

Έχει τιμηθεί με τον Ανώτερο Ταξιάρχη των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Πανάγιου Τάφου από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Αυτή τη φορά καλείται να αποδείξει πως μπορεί να αναγεννηθεί από τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ και να ξαναβρεθεί στη Βουλή. Οι επόμενες μέρες θα είναι εκρηκτικές.  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template