ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 5 έως 11 Αυγούστου 2019

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ


ΚΡΙΟΣ


Χαρά, ανεμελιά, τύχη και διασκέδαση!Το κύριο μέλημά σου αυτή την περίοδο είναι η δημιουργικότητά σου που είναι στα ύψη και στα σχέδια εκείνα που ετοιμάζεις, ωστόσο εσύ νιώθεις πως πιέζεσαι αρκετά να ικανοποιήσεις τις υψηλές απαιτήσεις όλων. Ωστόσο, Παρασκευή και Σάββατο είναι ιδιαίτερα θετικές και δημιουργικές ημέρες, ενώ γενικότερα, ακόμη και στα δύσκολα δεν είσαι μόνος. Την Κυριακή μάλιστα ο Ερμής περνά ξανά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, ωθώντας σε νέα σχέδια, ενώ δίνει ώθηση και στα προσωπικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος και Αφροδίτη φροντίζουν για όμορφες και ρομαντικές στιγμές σε εκείνους που έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο, αν και στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθεις ότι οι άλλοι είναι σε φιλοπόλεμη διάθεση απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα μέσα της εβδομάδας μπορείς να καταφέρεις πολλά στο εργασιακό περιβάλλον χάρη στην πρακτικότητα και την παραγωγικότητά σου, ενώ μπορείς και να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σπίτι, οικογένεια και επιστροφή στις ρίζες!
Αυτή η περίοδος έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, ωστόσο νιώθεις ότι η καθημερινότητα σου «κλέβει» λίγη από την ανεμελιά σου και υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν εδώ και τώρα, καθώς σχετίζονται και με το παρελθόν ή τις ρίζες σου γενικότερα. Από τα μέσα της εβδομάδας αυτής όμως μπορείς με περισσότερη άνεση να προωθήσεις δημιουργικά σχέδια, έχε όμως τα αυτιά σου ανοιχτά σε όσα σου λένε οι δικοί σου άνθρωποι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το σπίτι και η οικογένεια παίζουν ρόλο στα αισθηματικά σου και εσύ εστιάζεις σε εκείνα που σου λείπουν αισθηματικά, όμως από την Τρίτη ως την Πέμπτη μπορείς να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια. Επίσης, την Κυριακή ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας ή τους οικείους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα επαγγελματικά στην παρούσα φάση σε αγχώνουν και εσύ προσπαθείς να δώσεις το 150% των δυνατοτήτων σου, πρόσεξε όμως και την υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Στρέφεσαι στο οικείο περιβάλλον για στήριξη.
Η εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημά της δίνει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις με επιτυχία τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που σε ενδιαφέρει η σταθερότητα, βιώνεις όμως και εσωτερικές συγκρούσεις όταν τα θέλω σου δεν υλοποιούνται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος θετικά τοποθετημένοι για το ζώδιό σου φέρνουν ειδήσεις, έρωτα και εξελίξεις στον κοντινό σου περίγυρο, σε μια περίοδο που πιέζεσαι αρκετά με άλλα θέματα, πάντως έχεις ευκαιρίες αν δεν παρασυρθείς σε υπερβολές.. Το κλίμα γενικότερα όμως είναι θετικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι και πάλι ορθόδρομος στον τομέα των οικονομικών σου, δείχνοντας περισσότερη κινητικότητα, ενώ την Κυριακή περνώντας ξανά στον Λέοντα δείχνει για σένα πως γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός και πετυχαίνεις πολλά χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Σταθεροποιείς τα οικονομικά, ενώ στα προσωπικά έχεις ευκαιρίες.
Έχεις αποφασίσει να γυρίσεις οριστικά σελίδα σε κάποιους τομείς της ζωής σου, όμως κάποιες ανασφάλειες σε κρατούν πίσω. Ωστόσο από την Τρίτη απόγευμα μέχρι την Πέμπτη, μπορείς να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες σου στους γύρω, ενώ γενικότερα είσαι σε ένα θετικό κλίμα, πρόσεξε όμως τις βιαστικές κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή ευνοεί όσους είναι ήδη σε σχέση, αλλά και τους αδέσμευτους, χάρη στην Σελήνη από φιλική θέση στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου στα μέσα της εβδομάδας, ενώ την περίοδο αυτή μπορεί να ευνοηθείς από κάποια θέματα που σχετίζονται με τους οικείους ή την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πορτοφόλι δεν αδειάζει τελείως, πρόσεξε όμως προστριβές στο εργασιακό περιβάλλον. Την Κυριακή ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά και πάλι στον τομέα των οικονομικών σου, δείχνοντας πως κάνεις συμφωνίες και επαφές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, ολοκληρώνοντας πράγματα που άρχισαν τον προηγούμενο μήνα.



ΛΕΩΝ

Τώρα είναι η ώρα!
Ο Ήλιος από το ζώδιό σου σε καλή όψη με τον τυχερό Δία σε κάνει ιδιαίτερα ευνοημένο από τις συνθήκες, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, αρκεί να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια. Επίσης το πέρασμα του Ερμή ξανά στο ζώδιό σου την Κυριακή βγάζει προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου, ενώ ολοκληρώνεις πράγματα που ξεκίνησαν στις αρχές Ιούλη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου συνεχίζει να αυξάνει τη γοητεία σου και να φέρνει ευκαιρίες στα ζητήματα καρδιάς, ενώ αυτές τις μέρες μπορείς με άνεση να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις πολλά αυτό το διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που καλείσαι να επωμιστείς ευθύνες ή υποθέσεις άλλων, πράγμα που σε κουράζει. Παράλληλα, στα μέσα της εβδομάδας κινητοποιείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά, γενικότερα άλλωστε η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προετοιμάζεις μεθοδικά το επόμενο βήμα.
Είσαι αποφασισμένος να προωθήσεις τους στόχους σου με κάθε τρόπο, ωστόσο δεν είσαι αρκετά ευέλικτος στις προκλήσεις που συναντάς, καθώς έχεις και κάποιες δυσκολίες πρακτικής φύσης. Η εβδομάδα αυτή φέρνει στο δρόμο σου βοήθεια, αρκεί να τη ζητήσεις. Την Κυριακή ο Ερμής περνά και πάλι στο προηγούμενο ζώδιο, προειδοποιώντας σε να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια το προσεχές διάστημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου έχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες χάρη στην Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σου στα μέσα της εβδομάδας, πρόσεξε όμως τις… κρυφές σχέσεις και είναι καλύτερο να επιλέξεις να μην κοινολογήσεις προσωπικά σου ή σχέδια που ετοιμάζεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά μοιάζουν να είναι το κύριο «αγκάθι» αυτής της περιόδου και ο λόγος που πολλοί στόχοι σου δεν ευοδώνονται, ωστόσο με προσεκτική διαχείριση, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Επιπλέον, τη Δευτέρα και την Τρίτη μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να ενισχυθείς από άλλους.


ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρίες! Πολλές ευκαιρίες!
Μετά από μια μακρά περίοδο εσωστρέφειας, νιώθεις πιο αποφασισμένος από ποτέ και αυτό σε κινητοποιεί σε δράση, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Οκτώβρη, καθώς μέσα στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού βλέπεις την τύχη να σου χαμογελά. Παρόλα αυτά θα πρέπει να διατηρείς και τις ισορροπίες, αν δεν θέλεις να βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από μια βοηθητική θέση δείχνουν ότι οι φίλοι δρουν επικουρικά στην προσωπική σου ζωή, με πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γενικότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο επίκεντρο και δείχνεις τα ταλέντα σου. Επίσης, την Κυριακή ο Ερμής περνά ξανά σε μια πιο φιλική θέση για σένα και τους στόχους που θέτεις, κάνοντάς σε πιο επικοινωνιακό. Τέλος, κλείνεις ευκολότερα συμφωνίες με προϊστάμενους και εργοδότες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ενώ δείχνεις και τα ταλέντα σου.
Έχεις πολλά στο μυαλό σου που δεν έχουν μπει σε τάξη, ενοχές, φοβίες ή ανασφάλειες και αυτό σε κρατά κάπως πίσω. Από την άλλη αναγνωρίζεις και εσύ τα σημεία που έγιναν λάθη και στα μέσα της εβδομάδας αυτής μπορείς με περισσότερη άνεση να τακτοποιήσεις τους στόχους σου.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρες χρόνο για ξεκούραση μέσα στο σαββατοκύριακο, ενώ γενικότερα η προσωπική σου ζωή αυτή την περίοδο έχει πολλές ευκαιρίες καθώς μέσα από φίλους και παρέες εσύ προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μολονότι έχεις τις φιλοδοξίες σου ως προτεραιότητα και έχεις αφήσει τον έρωτα ένα βήμα πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βάλε όρια στις απαιτήσεις των άλλων προς εσένα, ενώ ακόμη και αν υπάρχει οικονομική στενότητα, η καριέρα σου μπορεί να λειτουργήσει με πολύ καλούς ρυθμούς. Επίσης, την Κυριακή ο Ερμής περνά ξανά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες συζητήσεις και κινητικότητα με πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικά πρόσωπα στηρίζουν τα εγχειρήματά σου.
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της έχει θετικό κλίμα για να κυνηγήσεις στόχους και ουσιαστικά εγχειρήματα, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που σε ενδιαφέρει η ουσία και προσπαθείς να εναρμονιστείς με τις ανάγκες των άλλων γύρω σου για ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Την Κυριακή ο Ερμής περνώντας και πάλι στον Λέοντα φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις κοινωνικές επαφές περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, ενώ το σαββατοκύριακο σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία έχουν πολύ σημαντικά πράγματα να σου πουν αυτή την περίοδο και σου φέρνουν ευκαιρίες, ακόμη και αν κάποιες σχέσεις δοκιμαστούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για την καριέρα σου και για να προσεγγίσεις σημαντικά πρόσωπα με τα αιτήματά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο, ενώ και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προωθήσεις εγχειρήματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ρυθμίζεις με άνεση οφειλές, ενώ τα προσωπικά προχωρούν.
Σε γενικές γραμμές αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ακολουθήσεις το πρόγραμμα των άλλων και τις ανάγκες τους, κάτι που κάποιες φορές μπορεί να σε κάνει να αντιδράς έντονα. Ωστόσο από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, μπορείς να δεις τα εγχειρήματά σου να προχωρούν ικανοποιητικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα ελεγκτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ενώ ήδη έχεις περάσει σε μια πιο σταθεροποιητική περίοδο για τα αισθηματικά, το κλίμα βελτιώνεται περισσότερο καθώς η Αφροδίτη ανεβάζει τη λίμπιντο σου. Πρόσεξε όμως τα συναισθήματα μνησικακίας και μην κρατάς μέσα σου αρνητικά συναισθήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενδεχομένως να αισθανθείς πίεση από σημαντικά πρόσωπα, εργοδότες ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Την Κυριακή όμως ο Ερμής περνά και πάλι στον Λέοντα, μια θέση που δείχνει για σένα πως είσαι πιο φειδωλός στις δηλώσεις σου, ενώ κάνεις συζητήσεις σχετικά με οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άκουσε όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν, ενώ ευνοείσαι και στα οικονομικά.
Όσες φορές αυτή η εβδομάδα σε κουράσει με την καθημερινότητά της είναι ίσως επειδή θα κληθείς να εφαρμόσεις πολλές φορές τη θεωρία σου στην πράξη. Παράλληλα, ο Αφροδίτη και ο Ήλιος απέναντί σου θετικά τοποθετημένοι, μαρτυρούν πως οι άλλοι έχουν το κλειδί για όσα σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις μέρες βρίσκεις περισσότερες αφορμές για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ευκολότερα. Γενικότερα, αυτή η εβδομάδα φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τα ζητήματα καρδιάς! Την Κυριακή ο Ερμής περνά και πάλι απέναντί σου και φέρνει μηνύματα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι γεγονός ότι αυτό το διάστημα έχει πολλά να σου δώσει σε οικονομικό επίπεδο, κυρίως χάρη σε κινήσεις που κάνουν άλλοι και ευνοούν τελικά το δικό σου πορτοφόλι με έμμεσο τρόπο ή και εσύ ο ίδιος ρυθμίζεις οφειλές. Παράλληλα, στα μέσα της εβδομάδας σε απασχολούν και κάποιες οικονομικές σου υποχρεώσεις.


ΙΧΘΥΕΣ

Μια σημαντική ευκαιρία στα προσωπικά, ενώ τακτοποιείς υποχρεώσεις.
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παίζουν ένα σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο και εσύ αισθάνεσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, παρότι πολλές φορές «σκοντάφτεις» σε δυσκολίες λόγω των μπερδεμένων συνθηκών. Από την Τετάρτη άλλωστε οι άλλοι σε στηρίζουν, ενώ το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να βάλεις σε σειρά την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά μοιάζουν να μην είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, μέχρι την Πέμπτη όμως βρίσκεις τρόπους για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως είναι μια εξαιρετική εβδομάδα αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο, καθώς μαθαίνεις πως η αγάπη ζει στα απλά και τα καθημερινά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η επανείσοδος του Ερμή στον τομέα των επαγγελματικών σου δείχνει πως υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά. Οι οικονομικές σου οφειλές είναι ιδιαίτερα πιεστικές κυρίως το σαββατοκύριακο, παρόλα αυτά μέσα από την καθημερινότητα της δουλειάς σου αυξάνεις το εισόδημά σου και είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template