ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 20 Αυγούστου 2019

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου σήμερα, συναντά όμως ισχυρά «τείχη» από τον εκρηκτικό Πλούτωνα, σημάδια πως θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση, καθώς ένα πιθανό σενάριο είναι να παρασυρθείς και να πεις πράγματα που δεν θα έπρεπε υπό άλλες συνθήκες. Παράλληλα, ένα νέο που μαθαίνεις μπορεί να σε πιέσει και γίνεσαι περισσότερο κυκλοθυμικός.



ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις σε βάθος με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και νιώθεις πως δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Επίσης, κάποια άτομα σε προβληματίζουν με τις κινήσεις τους, μέσα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα όμως βρίσκεις λύσεις, τόσο σε συναισθηματικά, όσο και σε πρακτικά ζητήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα κύρους σήμερα μπορεί να σε πιέσουν στο εργασιακό περιβάλλον και νιώθεις ότι υπάρχει ένα πλαίσιο που υποσκάπτει τις προσπάθειές σου, τα οικονομικά όμως κινούνται σε θετικές γραμμές και μπορείς να επωφεληθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Την σημερινή ημέρα νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς λίγο από τον πολύ κόσμο γύρω σου, να αδειάσεις λίγο το μυαλό σου που είναι γεμάτο με πολλά και να ξεκουραστείς. Πρόσεξε όμως να μην εξατμιστεί η εξαιρετική εύνοια αυτών των ημερών, καθώς πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον σου φέρνουν… γούρι!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η προσωπική ζωή σήμερα δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, παρόλα αυτά νιώθεις την ανάγκη να βοηθήσεις με κάποιο τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή να στου σταθείς σε κάτι που σε χρειάζεται. Επίσης, δεν χρειάζεται όλοι να συμφωνούν μαζί σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τέλη Απρίλη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η αποφασιστικότητά σου είναι ένα όπλο στην φαρέτρα σου, αλλά μόνο όταν σε βοηθά να κατακτήσεις τους στόχους σου. Διαφορετικά γίνεται πείσμα και ξεροκεφαλιά που δημιουργεί διενέξεις με τους συνεργάτες σου, παρόλα αυτά οι συνεργάτες σε «ξελασπώνουν».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα σε μια θέση που σε βοηθά φέρνοντας ευκαιρίες στο διάβα σου, ωστόσο η σημερινή μέρα σε μια βαθύτερη ανάγνωση δείχνει πως δυσκολεύεσαι να δεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και ο συναισθηματισμός θολώνει την κρίση σου. Επίσης, οι άλλοι εισπράττουν από εσένα ένταση, υπάρχουν όμως και λύσεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Για όσα θα θελήσεις να μιλήσεις σήμερα, μπορείς να απευθυνθείς στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, άλλωστε η περίοδος αυτή είναι περισσότερο σταθεροποιητική για τις σχέσεις που ήδη προϋπάρχουν, αλλά και για όσες ξεκινήσουν τώρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες οφειλές που δεν έχουν τακτοποιηθεί ή οι σχέσεις σου με εφορίες και τράπεζες γίνονται σαν εμπόδια που δεν σε αφήνουν να υλοποιήσεις πλήρως τους στόχους σου, ωστόσο μέσα από την εργασία σου βγαίνεις ωφελημένος που τελικά μεταφράζεται και σε εισροή εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα συνεχίζει να σε πιέζει, όπως και η χθεσινή, μιας και ο κυβερνήτης σου η Σελήνη συμμετέχει σε δύσκολους συσχετισμούς με τον Πλούτωνα, που δείχνει πως θα πρέπει να είσαι περισσότερο διπλωμάτης και να μην είσαι τόσο εύθικτος, καθώς βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα σε όσα οι άλλοι σου λένε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από αύριο ξεκινά μια περίοδος εξωστρέφειας και ευκαιριών στα προσωπικά χάρη σε κοντινές εκδρομές, βόλτες και λοιπά. Οι σχέσεις σου όμως σε παιδεύουν σήμερα, κυρίως γιατί ακούς αλήθειες από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες σε ξεβολεύουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι περίοδος που μπορείς να επωφεληθείς από χρήματα άλλων, για παράδειγμα έσοδα από τον/την σύντροφο ή ένα συνεργάτη, παράλληλα όμως μπορείς να δεις και κάποιες οφειλές σου να τακτοποιούνται. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στη δουλειά!


ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα συνεχίζει να σε πιέζει με τις πολλές υποχρεώσεις της που πρέπει να διαχειριστείς, ειδικά αν έχεις επαφές με το δημόσιο, θέματα σπουδών ή σχέσεις με εξωτερικό που σε πιέζουν. Παράλληλα όμως το μυαλό σου σήμερα ταξιδεύει και φουντώνει πάλι η φλόγα μέσα στην καρδιά σου που διψά για περιπέτεια!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις πολλά να τακτοποιήσεις και αυτό κάνει τον έρωτα να προσγειώνεται στην ωμή πραγματικότητα, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο υπάρχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τον Ερμή στις δικές σου ημερομηνίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εργασιακό περιβάλλον σήμερα νιώθεις πως σε «στεγνώνει», θα πρέπει όμως να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι νομικά ή διαδικαστικά θέματα, καθώς μπορεί να κάνεις επιπόλαια λάθη. Επίσης, πρακτικά ζητήματα απαιτούν την προσοχή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Είσαι πιο εσωστρεφής σήμερα και ενώ έχεις πολλά πράγματα που ετοιμάζεις ταυτόχρονα, μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας η ψυχολογία σου έχει μεταπτώσεις, όταν νιώθεις πως δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σου, γενικότερα όμως έχεις πολλές ευκαιρίες, αρκεί να μιλήσεις στους άλλους για όσα σε προβληματίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές οι μέρες χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα θολές, ειδικά στα αισθηματικά και σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις, προκειμένου να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Επίσης, αν εκμεταλλευτείς την... παρθενίσια φύση σου και προσφέρεις υπηρεσίες σε άλλους, η αγάπη σε βρίσκει ευκολότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένα οικονομικό θέμα σε προβληματίζει καθώς δεν έχεις όλη την κατάσταση στα χέρια σου, ειδικά για μια οφειλή ή για οικονομικό ζήτημα που αφορά και άλλους. Έχεις όμως θετικές εξελίξεις πάνω στην δουλειά.
 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου και κρατά τους άλλους στο προσκήνιο της προσοχής σου, μέσα στην ατζέντα της ημερινής ημέρας όμως υπάρχει η δυσκολία στην επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον και αυτό γιατί οι οικείοι σου μπορεί να «πατούν» πάνω σε δικές σου ανασφάλειες, και αυτό σε φορτίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το σπίτι και η οικογένεια σήμερα νιώθεις πως σου «ρουφάει» την ενέργεια και προτιμάς να αποστασιοποιηθείς από αυτό, ενώ αν συγκατοικείς με το ταίρι σου θα πρέπει να δείξεις περισσότερη υπομονή. Γενικότερα όμως έχεις ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν σαφώς περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, με την βοήθεια της θετικής όψης Ερμή-Δία, μια συνεργασία όμως δεν προχωρά με τον ρυθμό που θα ήθελες και θα κληθείς να βρεις τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα έχει πολλές υποχρεώσεις για σένα και γενικότερα αυτό μοιάζει να σε κουράζει αρκετά, είσαι όμως αρκετά παραγωγικός, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να επικοινωνείς όσα θέλεις να μοιραστείς με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς ο Ουρανός είναι απέναντι το ζώδιό σου και σε κάνει εριστικό, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από το πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν συζείς με το ταίρι σου, αυτή είναι μια περίοδος που νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και ζεστασιά, αν όμως δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, τότε αποζητάς τη σιγουριά αλλά οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες. Από αύριο όμως γυρίζεις σελίδα και περνάς σε μια πιο ερωτική περίοδο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Άρης σε φιλικότερη θέση εδώ και λίγες μέρες σε κάνει να τρέχεις με φόρα τις υποθέσεις σου και τις προχωράς, ενώ η οικονομική στενότητα του προηγούμενου διαστήματος, τελειώνει αύριο! Σήμερα πάντως δεν αποκλείονται καλές ειδήσεις σχετικά με οικονομικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ



Η Σελήνη σήμερα από μια θετική ώθηση σε κάνει να προχωράς παρακάτω στις υποθέσεις που θέλεις να τρέξεις, ωστόσο εσύ μένεις προσκολλημένος σε πράγματα και καταστάσεις που σε κρατάνε στάσιμο, αντί να τρέξεις μπροστά. Έχεις ακόμα κάποια άγχη και φοβίες, θυμήσου όμως ότι μπορεί να εμμένεις στο λάθος απλώς γιατί φοβάσαι την αλλαγή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει έντονη διάθεση για φλερτ από μέρους σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες και μολονότι πολλές φορές μπλέκεσαι σε μπερδεμένα πλαίσια, η μέρα σήμερα σε βοηθά να βγεις και να διασκεδάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένα νέο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου μπορεί να σε ξεβολέψει, ωστόσο έχεις τις δυνατότητες να ξεπεράσεις τα εμπόδια, απλώς όχι σήμερα. Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν ξεμένεις! Άλλωστε, ο Ερμής σε θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία δείχνει πως εισπράττεις μια πολύ σημαντική πληροφορία που αποδεικνύεται σωτήρια.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη παραμένει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου δείχνει πως το παρελθόν μοιάζει να παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα στο παρόν σου, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Ωστόσο θέλεις να πάρεις ορισμένες αποφάσεις και κρατάς ιδιαίτερα υποκειμενική στάση, σε σημείο που οι άλλοι δυσκολεύονται να συνεννοηθούν μαζί σου ακόμη και για τα βασικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εντούτοις θυμήσου πως αυτό μπορεί να είναι απόρροια κάποιων δικών σου ανασφαλειών περισσότερο και όχι λόγω των κινήσεων που κάνει (ή που δεν κάνει) αυτό το άτομο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά μοιάζουν να είναι το πιο δύσκολό σου σημείο και ακόμα και αν υπάρχουν δυσκολίες, εσύ προσπαθείς να εξοικονομήσεις απαραίτητους πόρους. Στο εργασιακό σου περιβάλλον επίσης δείξε περισσότερη υπομονή με τους άλλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ασταμάτητη επικοινωνία και θες να πεις πολλά, να βγεις, να κάνεις συναντήσεις και να δεις κόσμο, ως εδώ όλα καλά! Ο μόνος κίνδυνος είναι να πεις πολλά παραπάνω από όσα θα έπρεπε, είτε μεταφέροντας πολύτιμες πληροφορίες σε πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους, είτε επειδή δεσμεύεσαι για πράγματα που τελικά δεν θα πραγματοποιήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ερμής και Δίας φέρνουν τις εξελίξεις πολύ πιο κοντά στα θέλω σου, θα πρέπει λοιπόν να σπεύσεις να επωφεληθείς από την γοητεία που ασκείς στους άλλους, θυμήσου όμως να μην λες αριστερά και δεξιά όσα ετοιμάζεις να κάνεις, αν θες να τα δεις να υλοποιούνται τελικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις έξοδα καλοπέρασης αυτές τις μέρες και αυτό μπορεί να πιέσει λίγο το πορτοφόλι σου, ενώ αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο, κάτι στην καριέρα σου ενδεχομένως να πάει ανέλπιστα καλά.
 

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα κινείται γενικά στο ίδιο μήκος κύματος με την χθεσινή, με την διαφορά ότι έχει λιγότερα γεγονότα μεν, βιώνεις όμως τα πάντα πιο μεταφυσικά δε. Το πλαίσιο πάντως είναι γνώριμο και για σήμερα προτιμάς να ασχοληθείς με απλά και ήρεμα πράγματα, κάνοντας το καλύτερο για τις υποθέσεις σου. Ταυτόχρονα όμως ο Ερμής και ο Δίας κάνουν «ενέσεις» τύχης μέσα στην ρουτίνα σου και μια επιθυμία σου πραγματοποιείται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μια είδηση ή μια εξέλιξη που σχετίζεται με ένα φιλικό σου πρόσωπο μπορεί σήμερα να σε προβληματίσει, η μέρα πάντως σήμερα έχει έναν κρυμμένο ερωτισμό. Είσαι άλλωστε σε περίοδο με έντονο το στοιχείο του κρυμμένου ερωτισμού, οι συνθήκες όμως είναι γενικότερα θετικές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια οικονομική υπόθεση δεν αποκλείεται να σε παιδέψει σήμερα, καθώς τα έσοδά σου δεν είναι αρκετά ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στα σκαριά.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template