Όταν μιλούν οι νεκροί! Ηχητικό Βγενόπουλου «καίει» τη Θάνου για εκβιασμό

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Το site iefimerida.gr σήμερα δημοσιεύει μια συνομιλία στην οποία ο μακαρίτης Αντρέας Βγενόπουλος κατέγραψε με ένα τασάκια - κοριό και συνομιλεί συνομιλεί με την Δήμητρα Μαράτου που εμφανίζεται, κατά δήλωση της, ως απεσταλμένη της Βασιλικής Θάνου.
 

Η συγκεκριμένη κυρία, δεν το λέει το site αλλά το γνωρίζουμε εμείς, είναι κάποια «φερόμενη» ως επιχειρηματίας και στενή φίλη της οικογένειας Σαμαρά, με καταγωγή από την Καλαμάτα. Στη συνομιλία , η κυρία αυτή παζαρεύει με το. Βγενόπουλο κάποια «βιβλία» τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο από το συνθηματικό του χρηματισμού, για να ευνοήσει η Θάνου δικαστικά τον Βγενόπουλο.
Η ηχογράφηση που δημοσιεύεται αφορά υπαρκτή υπόθεση. Το 2016, λίγο πριν ξεκινήσουν οι διώξεις εναντίον της ομάδας Βγενόπουλου και του ίδιου, ο επιχειρηματίας έδωσε διακαναλική συνέντευξη, στην οποία κατήγγειλε πως η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, τον εκβίαζε και του ζητούσε να τη δωροδοκήσει στέλνοντας μία φίλη της για να κάνει τις επαφές. 

Ο Βγενόπουλος ο οποίος τότε αντιμετωπιζόταν ως ευεργέτης, επιχειρηματίας και αναμφίβολα γαλαντόμος χρηματοδότης με την μέθοδο Πέτσα, κατέθεσε μήνυση με τα στοιχεία που κατ’ αυτόν αποδείκνυαν τον εκβιασμό. 

Στην εισαγγελική έρευνα που έγινε, ο Βγενόπουλος μίλησε για τις συναντήσεις του με την κυρία Δήμητρα Μαράτου, η οποία του έλεγε ότι είναι φίλη της Θάνου και είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει έναντι ανταλλαγμάτων επιπέδου «βιβλιοθήκης». 
Στις επίσημες καταθέσεις του ο Βγενόπουλος δεν κατέθεσε κάποια συνομιλία του , αλλά αυτό δεν έχει σημασία. 

Ο επιχειρηματίας είπε στον εισαγγελέα, πως η εν λόγω κυρία, ήταν σίγουρα άνθρωπος και απεσταλμένη της Θάνου και είχε μάλιστα και πολλά μηνύματα που αντάλλασσε μαζί της. Όταν όμως ρωτήθηκε αν ζήτησε να δει τα μηνύματα αυτά που πιστοποιούσαν τη σχέση της με την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, απάντησε πως δεν το έκανε για να μην την προσβάλει.

Η μήνυση Βγενόπουλου αρχειοθετήθηκε γιατί δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να αποδείκνυε πως υπήρξε απόπειρα εκβίασης. 

Ούτε η Δ.Μ. , ομολόγησε κάποια αποστολή της από τη Θάνου. Δηλαδή το συμπέρασμα ήταν πως επρόκειτο για μια προσπάθεια εξαπάτησης του Βγενόπουλου από την Δ.Μ. η οποία πούλαγε φούμαρα και προσπαθούσε να εξασφαλίσει εύνοια και ίσως χρήματα. 

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, μάλιστα, ο δικηγόρος του Βγενόπουλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε δηλώσει πως «ουδέποτε ο κύριος Βγενόπουλος μήνυσε την κυρία Θάνου αλλά μια κυρία που μιλούσε εξ ονόματος της κυρίας Θάνου, μια κυρία που την λοιδορούσε». Το εγχείρημα ματαιώθηκε μετά την απόφαση του Βγενόπουλου να πει ότι εκβιάζεται.

Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια, για να βγει μια ηχογράφηση από κάποιο συρτάρι, η οποία δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα. Μία κυρία μιλάει με τον Βγενόπουλο για τρίτο πρόσωπο, τη Θάνου, του οποίου η σχέση δεν αποδεικνύεται με όσα λέει ο Βγενόπουλος. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, αλλά να που μαζί με το φάντασμα του Βγενόπουλου, βγαίνουν και οι σκιές της σύγχυσης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template