Αβραμόπουλος: Κάρφωνε τον Σαμαρά ,εκθείαζε Μητσοτάκη, Σημίτη, και την...«Μις Ελλάς 1962» πεθερά του

Τρίτη 10 Μαΐου 2022


Του Άρη Σπίνου
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ γελοιότητας και πολιτικού αυτοεξευτιλισμού για να δελεάσει το «σύστημα Μητσοτάκη» να τον αποκαταστήσει.

Αφού δήλωσε γενικά και αόριστα παρών στο σήμερα και το αύριο της παράταξης, έθεσε τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο κυριολεκτικά… αποθέωσε!

Αποθέωσε όμως και την πολιτική Σημίτη, ακόμα και το Ελσίνκι, σηκώνοντας σημαία για την «προθυμία» του να κάνει τα πάντα προκειμένου να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή και φυσικά σε ανάλογο υπουργικό θώκο.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή του ήταν και το διπλό κάρφωμα στον Αντώνη Σαμαρά. Αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis ισχυρίστηκε ότι αυτό αφορά το… 2013 (!!) δηλαδή την κυβέρνηση Σαμαρά και όχι την εποχή που ο ίδιος ήταν υπουργός υγείας…

Το δεύτερο κάρφωμα ήταν εξόχως πολιτικό: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εμφανίστηκε ως διαχρονικά Μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη! Διατυμπάνισε την σχέση του με τον Κώστα Μητσοτάκη, ισχυριζόμενος ότι τον είχε πάρει υπό τις φτερούγες του. Λησμονώντας φυσικά ότι ήταν ο ίδιος που εξασφάλισε την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, τραβώντας το χαλί κάτω από την Ντόρα Μπακογιάννη! Η οποία φυσικά δεν του το συγχώρεσε και τον σφυροκόπησε στοχεύοντας ακριβώς στα πεπραγμένα του στο υπουργείο υγείας!

Ποιος θα ξεχάσει την ερώτηση – βόμβα που κατέθεσε η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» της Ντόρας Μπακογιάννη στον τότε υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο, όπου κατήγγειλε ακόμα και παράνομο πλουτισμό στον χώρο της υγείας;

Εκεί όμως που πραγματικά πάγωσε το πανελλήνιο, ήταν όταν άκουσε την πρόταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου να επιτρέπονται οι χορηγίες σε πολιτικούς και κόμματα με την ανάλογη δημοσιοποίηση τους, προκειμένου έτσι να χτυπηθεί το «μαύρο πολιτικό χρήμα»! Γελάσανε και οι πέτρες. Ειδικά αυτές που είναι γύρω από το υπουργείο υγείας! Το μεγαλύτερο γέλιο όμως έπεσε όταν μίλησε για την πεθερά του. Ο Αβραμόπουλος χαρακτήρισε «εκπληκτική» την πεθερά του, προσθέτοντας ότι είναι ο στυλοβάτης της οικογένειάς του.

«Έχω μια εκπληκτική πεθερά, την αγαπώ πάρα πολύ, πράγματι το 1962, και γω δεν το ήξερα, είχε βγει Σταρ Ελλάς. Είναι ένας από τους στυλοβάτες της οικογένειάς μας. Τη σέβομαι και την αγαπώ πάρα πολύ!», δήλωσε με προκλητικό ύφος στην εκπομπή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Πώς να μην είναι άλλωστε αφού η ίδια κατέθεσε στον λογαριασμό του διακόσια χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, ήτοι 100.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το ποσό εντοπίστηκε κατά την έρευνα της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο της Novartis, όμως μαζί με τα υπόλοιπα, χαρακτηρίστηκαν από τον εισαγγελέα ως «αδιευκρίνιστα ποσά», με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπει στο αρχείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την πράξη αρχειοθέτησης τα χρήματα που κατατέθηκαν σε δεσμίδες των 500 ευρώ «ούτε δικαιολογούνται με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα τω ν ελεγχόμενων προσώπων», ούτε «αντιστοιχεί σε προηγούμενη ανάληψη ίσου ή μεγαλύτερου ποσού από άλλον λογαριασμό». Επίσης, όπως και στην περίπτωση Γεωργιάδη οι εισαγγελείς κατονομάζουν συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο κάθε μήνα καταθέτει σε λογαριασμό του Αβραμόπουλου χρήματα, τα οποία όπως αναφέρουν «προσιδιάζουν στο ύψος της μηνιαίας δόσης δανείου που βάρυνε τον Αβραμόπουλο συνολικού ύψους 267.820 ευρώ για αγορά κατοικίας»
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template