ΒΟΜΒΑ-Die Welt: Ο Καγκελάριος Olaf Scholz συμμετείχε σε κλειστό πάρτυ στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν χάπια βιασμού σε τουλάχιστο 9 κορίτσια

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022


Μετά τον Biden, τον Μacron και τον Draghi, ένας ακόμη θιασώτης της μείωσης του πληθυσμού (σχετική μεγάλη έρευνα για τη προέλευση του ιού Covid-19 και το ρόλο των εμβολίων στην οποία συμμετέχουν πάνω από 200 ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι βρίσκεται σε εξέλιξη) βρίσκεται μπλεγμένος.


Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γερμανού Καγκελάριου Olaf Scholz ο οποίος συμμετείχε σε κλειστό πάρτυ στη διάρκεια του οποίου χρησιμοποιήθηκαν χάπια βιασμού σε τουλάχιστο 9 κορίτσια.

Τουλάχιστον εννέα γυναίκες έλαβαν ναρκωτικό βιασμού ραντεβού σε μια εκδήλωση μόνο με πρόσκληση στην οποία συμμετείχαν ο καγκελάριος Olaf Scholz και βουλευτές, ανακοίνωσε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του (SPD) το Σάββατο.

Ο συναρχηγός του SPD, Lars Klingbeil, δήλωσε ότι ήταν «σοκαρισμένος» με τα νέα.

«Με κάνει να θυμώνω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το SPD»,
είπε στην καθημερινή Die Welt.

Πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι οι υπεύθυνοι θα συλληφθούν και θα ερευνηθούν.

«Υπάρχει πολύ μεγάλη οργή», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Tagesspiegel του Βερολίνου.

Η αστυνομία του Βερολίνου δήλωσε ότι οι αστυνομικοί διερευνούν καταγγελίες για σοβαρές σωματικές βλάβες μετά από καταγγελία μιας 21χρονης γυναίκας μετά από «θερινό πάρτι πολιτικού κόμματος».

Πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα, έχοντας καταναλώσει μόνο φαγητό και μη αλκοολούχα ποτά στην εκδήλωση.

«Συμβουλεύω όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν καταγγελία», είπε η Katja Mast του SPD στο Twitter.

Ο εκπρόσωπος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο περαιτέρω υποθέσεων να προστεθούν στις εννέα που έχουν ήδη δηλωθεί, σύμφωνα με το κόμμα.

Το SPD έστειλε ένα email σε όλους όσους προσκλήθηκαν στην εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης καταδικάζοντας μια «τερατώδη πράξη την οποία δηλώσαμε αμέσως στην κοινοβουλευτική αστυνομία».

Περίπου 1.000 άτομα συμμετείχαν μαζί με τον Καγκελάριο και τους βουλευτές στο παραδοσιακό καλοκαιρινό πάρτυ του SPD ενόψει των διαλειμμάτων του κοινοβουλίου.

«Ήταν ένα εσωτερικό γεγονός. Θα μπορούσατε να μπείτε μόνο με μια πρόσκληση», είπε ο εκπρόσωπος.

«Υπάρχει ακόμη μεγάλη ανησυχία, η αστυνομία το ερευνά».


German Chancellor Olaf Scholz, right, reacts after he addresses a plenary session next to Klaus Schwab, Founder and Executive Chairman of the World Economic Forum during the 51st annual meeting of the World Economic Forum, WEF, in Davos, Switzerland, on Thursday, May 26, 2022. (KEYSTONE/Laurent Gillieron)

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία του Βερολίνου είπε ότι η γυναίκα που υπέβαλε την καταγγελία δεν θυμόταν το πάρτι την επόμενη μέρα, κάτι που την ώθησε να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση και να υποβάλει την καταγγελία.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ένιωσε ναυτία και ζάλη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μετά την κατανάλωση φαγητού και μη αλκοολούχων ποτών.

Η αστυνομία είπε ότι μέχρι στιγμής είχε ενημερωθεί για άλλες τέσσερις περιπτώσεις.

Για το 2021, η αστυνομία του Βερολίνου ανέφερε 22 περιπτώσεις που αφορούσαν ναρκωτικά για βιασμό, σύμφωνα με την εφημερίδα Berliner Zeitung.

Ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανό να είναι πολύ μεγαλύτερος, με τα θύματα συχνά να μην μπορούν να θυμηθούν τι ακριβώς συνέβη ή να ντρέπονται να κάνουν μια καταγγελία.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template