Donald Trump: Κατέβηκα δύο φορές, κέρδισα δύο φορές και τώρα ίσως χρειαστεί να το κάνουμε ξανά!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022


Οι ισχυρισμοί του Donald Trump
ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 ήταν νοθευμένες, απέσπασαν χειροκροτήματα από ένα πλήθος νεαρών του ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Tampa, το βράδυ της Παρασκευής. Σε ένα άλλο σημείο, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατήγγειλε την παγκόσμια κλιματική κρίση ως «φάρσα» που πρέπει να «νικηθεί».

Από το Fox News

Αφού έφτασε με καθυστέρηση μεγαλύτερης από μία ώρα στην προγραμματισμένη εμφάνισή του στο Turning Point USA Student Action Summit, ο πρώην πρόεδρος εκφώνησε μια μακροσκελή ομιλία μισής ώρας, στην οποία επιτέθηκε σφόδρα στην κυβέρνηση Biden, για την ατζέντα των Δημοκρατικών, τη συνοριακή κρίση και άφησε περισσότερα υπονοούμενα ότι θα μπορούσε να κατέβει στις εκλογές και να τα αλλάξει όλα αυτά το 2024.

«Η χώρα μας δεν ήταν ποτέ σε τέτοια θέση. Οι εκλογές κλάπηκαν, νοθεύτηκαν», είπε ο πρώην πρόεδρος στην ομιλία του. «Κατέβηκα δύο φορές, κέρδισα δύο φορές και τα πήγα πολύ καλύτερα τη δεύτερη φορά από την πρώτη» ανέφερε. «Και τώρα ίσως χρειαστεί να το κάνουμε ξανά» πρόσθεσε. Τότε, το κοινό ξέσπασε σε φωνές, «Πάρε το πίσω», ενώ ο πρώην πρόεδρος παρακολουθούσε επιδοκιμαστικά.







Το μήνυμα του Trump για την εκλογική νοθεία που αντηχεί σε νεαρές φωνές θα ήταν μια σημαντική μετατόπιση από τις προειδοποιήσεις αρκετών Ρεπουμπλικανών ότι οι ψηφοφόροι δεν ενδιαφέρονται να επαναδικάσουν το παρελθόν.

Σε μία άλλη επίθεση κατά του Λευκού Οίκου, προς το τέλος της ομιλίας του, ο Trump ανέφερε, «αν συμφωνούσα να μείνω σιωπηλός, αν έμενα σπίτι, αν ανακοίνωνα ότι δεν πρόκειται να θέσω υποψηφιότητα, η δίωξη του Donald Trump θα σταματούσε. Αλλά αυτό θέλουν να κάνω -και ξέρετε τι, δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω», πρόσθεσε.

Ο γιος του πρώην προέδρου, Donald Trump Jr, άνοιξε την ομιλία του πατέρα του, στην πρώτη εμφάνιση του μετά τον θάνατο της μητέρας του, Ivana Trump, λίγες μέρες πριν. «Αν δείχνω με χαμηλή ενέργεια όπως ο Jeb, ελπίζω ότι θα με συγχωρήσετε και θα το προσπεράσετε για μία φορά», είπε ο Don Junior στους υποστηρικτές του, αναφερόμενος και στον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων του 2016 Jeb Bush. Η ομιλία του και του πατέρα του χρηματοδοτήθηκαν από την Turning Point Action.




Εν τω μεταξύ, οι γραμμές μάχης για τον εκλογικό κύκλο του 2024 φαίνεται να έχουν χαρακτεί στην πολυήμερη φοιτητική εκδήλωση των Ρεπουμπλικανών. Την ημέρα πριν από την ομιλία του Trump, ο Κυβερνήτης της Florida, De Santis απηύθυνε μια ομιλία που έμοιαζε με προεκλογική εκστρατεία σε ένα ενθουσιώδες κοινό, την πρώτη ημέρα της συνόδου κορυφής, την Παρασκευή.

Ενώ επέμεινε ότι εστιάζει στην επανεκλογή του το 2022 στη Florida, ο DeSantis δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Trump σε μια σίγουρα αμφιλεγόμενη προεδρική προκριματική διαδικασία του ρεπουμπλικανικού κόμματος, κάτι που φέρεται να εξόργισε τον πρώην πρόεδρο, σύμφωνα με το Politico. Ο DeSantis στράφηκε κατά της κυβέρνησης Biden και κορόιδεψε τη διάγνωση του προέδρου με COVID-19, ευχόμενος στη χώρα «μια πολύ γρήγορη ανάρρωση από τον Joe Biden».

Μίλησε επίσης για την «ηγεσία» του στην εκπαίδευση και τη δημόσια διαμάχη του με τη Disney, ενώ έριξε βολές κατά του κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Gavin Newsom, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως υποψήφιος των Δημοκρατικών για το 2024, εάν ο Biden δεν είναι υποψήφιος. Ωστόσο, ο δημοφιλής Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης δεν έκανε καμία αναφορά στον Trump κατά τη διάρκεια της 30λεπτης ομιλίας του.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template