Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης επαναφέρει όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν ήταν εμβολιασμένοι

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης επαναφέρει όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν ήταν εμβολιασμένοι. Διατάσσει μάλιστα την επιστροφή των αποδοχών τους.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός «δεν εμποδίζει» την εξάπλωση του COVID-19

By Anders Hagstrom | Fox News


Στην Ελλάδα τώρα ο κ. Μητσοτάκης διατηρώντας εκτός εργασίας του Υγειονομικούς αποδεικνύει ότι στερείται αντανακλαστικών. Το “παιγνίδι” γυρίζει-η καταιγίδα της αποκάλυψης ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας πλησιάζει.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της πολιτείας της Νέας Υόρκης επανέφερε όλους τους υπαλλήλους που απολύθηκαν επειδή δεν εμβολιάστηκαν, διατάσσοντας μάλιστα να πληρωθούν αναδρομικά ενώ επεσήμανε ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά τους.

Το δικαστήριο διαπίστωσε τη Δευτέρα ότι «ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει ένα άτομο να προσβληθεί ή να μεταδώσει τον COVID-19».

Μόνο η Νέα Υόρκη απέλυσε περίπου 1.400 υπαλλήλους επειδή δεν εμβολιάστηκαν νωρίτερα φέτος, αφού η πόλη υιοθέτησε εντολή εμβολιασμού υπό τον πρώην δήμαρχο Bill de Blasio.

Πολλοί από τους απολυμένους ήταν αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πυροσβεστών FDNY-Uniformed Fireighters, Andrew Ansbro και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου FDNY-Uniformed Fire Officers Lt. James McCarthy καταδίκασαν τον δήμαρχο Adams νωρίτερα αυτό το έτος, αφού ο δήμαρχος επέτρεψε εξαίρεση από την εντολή εμβολίου για αθλητές και καλλιτέχνες, παρόλο που οι πυροσβέστες εξακολουθούσαν να απολύονται για την κατάστασή τους.


«Είμαστε εδώ για να πούμε ότι υποστηρίζουμε την ανάκληση της εντολής εμβολίου που ανακοίνωσε ο δήμαρχος την Πέμπτη», είπε ο McCarthy. “Πιστεύουμε ότι πρέπει επίσης να επεκταθεί. Υποστηρίζουμε την ανάκληση της εντολής για τους αθλητές και τους ερμηνευτές που εργάζονται στη Νέα Υόρκη”




«Εάν πρόκειται να καταργήσετε την εντολή εμβολίου για ορισμένα άτομα στην πόλη, πρέπει να την καταργήσετε για όλους στην πόλη», είπε ο Ansbro. «Εάν πρόκειται να ακολουθήσετε την επιστήμη, η επιστήμη θα σας πει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αυτή τη στιγμή, και το να θέσετε εκτός εργασίας εκατοντάδες πυροσβέστες, αστυνομικούς και άλλους εργαζομένους έκτακτης ανάγκης δεν είναι προς το συμφέρον της πόλης. Δεν είναι ασφαλές»


 



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template