Ένα πάζλ μόνο για μύστες! Η δολοφονία του «συμβολαιογράφου» Βασίλη Ρουμπέτη και του «εκπαιδευόμενου» γαμπρού του από τον «πατριάρχη» που εκδικήθηκε.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023


Οι επόμενοι μήνες θα είναι γεμάτοι με εκτελέσεις χωρίς έλεος! Τούτες τις ώρες τα πολλά λόγια είναι περιττά. Όλα τα ρεπορτάζ δυστυχώς η ευτυχώς δεν απευθύνονται σε όλους. 

Χρειάζεται γνώση, βαθιά προϊστορία και γνώση ανθρωπογεωγραφίας στον υπόκοσμο, τέχνη στην κατασκευή πάζλ για να μπορείς να βγάζεις συμπέρασμα. Η εκδίκηση του «πατριάρχη» εξαντλείται μόνο όταν δει το αίμα να χύνεται στους δρόμους και να ανήκει σε αυτούς που δολοφόνησαν ότι αγαπούσε περισσότερο στον κόσμο. 

Ο Βασίλης Ρουμπέτης ήταν ευάλωτος γιατί είχε αδυναμία τις ουσίες. Αυτές είναι μαρτυριάρες! Η μεγαλύτερη αδυναμία του όμως είναι ότι είχε πολλά «αφεντικά». 

Νόμιζε ότι και ο ίδιος μπορεί να έχει την δύναμη τους επειδή μιλούσε μαζί τους. Ένα φτωχό και όχι ιδιαίτερα έξυπνο παιδί που δούλευε σε ενοικιασμένο ταξί για να βγάλει το μεροκάματο. Τα λεφτά όμως είναι γλυκά και ειδικά όταν είναι βουτηγμένα σε λαθραία κάυσιμα. Μυρίζουν απαίσια αλλά σε κάποιους αρέσει αυτό. Στον Ρουμπέτη η νύχτα έχει χρεώσει 3 «χτυπήματα». 

Το ένα είχε αποτύχει. Το άλλο ήταν η αιτία της δολοφονίας του από επαγγελματίες που δεν συγχωρούν ούτε δείχνουν έλεος όταν έχουν πληρωθεί αδρά. Το «χτύπημα» αυτό που του χρεώθηκε θα έχει συνέχεια. 
Ήταν μαζί με άλλους εκείνο το πρωινό. Η οικογένεια που θέλει να δει το αίμα να τρέχει έφυγε εκτός Ελλάδος και έμεινε εδώ μόνο ο πατριάρχης εκδικητής. 

Η ΕΛΑΣ θα μαζεύει πτώματα και τα δελτία ειδήσεων θα κάνουν ρεπορτάζ με εντυπωσιακά πλάνα. Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το δόγμα του όποιος προλάβει πρώτος θα φάει το κεφάλι του αλλουνού. 

Η ισορροπία στην μαφία που ελέγχει την διακίνηση των λαθραίων καυσίμων στην Ελλάδα είναι απόλυτα στοιχισμένη σε υψηλότατο επίπεδο και ελέγχεται από την πιο σκληρή και μη αμφισβητούμενη από κανέναν, ομάδα Ελλήνων και Αλβανών με αρχηγό «κορυφαίο» Έλληνα που δεν ασχολείται με 50ευρα εκβιασμών από καφετέριες της γειτονίας. Αυτά τα έκανε όταν ήταν 20 ετών. 

Τώρα μετράει δεσμίδες με 500ευρα. Μιλάει με τις «κορυφές» και τα «βουνά» τους είδους. Κάποιοι, αυτόνομα με 5 ή 10 βυτία από γειτονικές χώρες προσπαθούν να βγάλουν το κάτι τις, προσέχοντας ιδιαίτερα να μην ενοχλήσουν την φαμίλια που ελέγχει τα Τάνκερ! Εκεί χαλάει η δουλειά και κροταλίζουν τα καλάσνικοφ.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template