Στην Αξό Μυλοποτάμου «μίλησαν» οι σφαίρες. Μάχη για την ζωή του δίνει στο ΠΑΓΝΗ ιδιοκτήτης καφενείου

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023


Όλα δείχνουν πως πρόκειται πιθανότατα για την κατάληξη χρόνιων διαφορών μεταξύ του καφετζή και ενός συγχωριανού του ο οποίος αναζητείται


Μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ δίνει 50χρονος ιδιοκτήτης καφενείου από την Αξό Μυλοποτάμου που δέχτηκε κατάστηθα δυο σφαίρες. Η αιματηρή συμπλοκή είχε ως συνέπεια και τον τραυματισμό του υπαλλήλου του καφενείου που έκλεινε την ώρα εκείνη, με την Αστυνομία να αναζητά τα ίχνη του δράστη.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται πιθανότατα για την κατάληξη χρόνιων διαφορών που είχε με συγχωριανό του ο οποίος καταζητείται.


Αναλυτικότερα, σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από τα ξημερώματα ο ορεινός Μυλοπόταμος μετά το μακελειό στην πλατεία της Αξού, με θύματα ένα 50χρονο και ένα 56χρονο.

Αστυνομικοί αναζητούν σφαίρες, κάλυκες και στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Όπως φαίνεται, με αίμα και σφαίρες γράφτηκε ένα ακόμη επεισόδιο στις ταραγμένες σχέσεις του 50χρονου ιδιοκτήτη καφενείου με συγχωριανό του ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον του την ώρα που έκλεινε το κατάστημα.

Ο καταιγισμός πυροβολισμών σήκωσε στο πόδι την Αξό στη 1 τα ξημερώματα. Κάτοικος του χωριού που βγήκε στο δρόμο βρήκε αιμόφυρτο τον 50χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου αλλά και τον 56χρονο υπάλληλο και σήμανε συναγερμό στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.


Με δυο σφαίρες κατάστηθα ο 50χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ και λίγο αργότερα ο 56χρονος υπάλληλός του ο οποίος είναι ελαφρύτερα τραυματισμένος και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο 50χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ καθώς έχει δεχτεί δύο σφαίρες στη δεξιά πλευρά του θώρακα.

Αστυνομικοί της Σήμανσης και της Ασφάλειας Ρεθύμνου, που σάρωσαν το χώρο μέσα και έξω από το καφενείο, περισυνέλλεξαν 5 κάλυκες και 3 βολίδες που εξετάζονται στα εργαστήρια της ΔΕΕ. Αυτόπτες μάρτυρες για το μακελειό δε φαίνεται να υπάρχουν, ωστόσο υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως πρόκειται πιθανότατα για την κατάληξη χρόνιων διαφορών που είχε με συγχωριανό του ο οποίος καταζητείται.
πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template