Η σύλληψη και η προφυλάκιση στο Ναύπλιο του (Α.Δ.) οπαδού της ΑΕΚ ως εμπλεκόμενου στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023


Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, ταυτοποιήθηκε το DNA του κατόχου του μαχαιριού που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.
Πρόκειται για άτομο που είναι γνωστό από προηγούμενες υποθέσεις στις διωκτικές αρχές. Κατά τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία είναι αρκετά γεγονός που το οδήγησαν ήδη στην προφυλάκιση του.


Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το άτομο που συνελήφθη είναι ο Α.Δ. ο οποίος κατηγορείται πως ευθύνεται για οπαδικά επεισόδια στην πόλη του Βόλου. Επί της ουσίας δηλαδή μπλέκονται δυο διαφορετικές υποθέσεις που αφορούν το ίδιο πρόσωπο. Επίσης αναφέρεται αρμοδίως πως το πρόσωπο αυτό φαίνεται σε φωτογραφία το βράδυ των επεισοδίων να βρίσκεται δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη και όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές ήταν οπλισμένος με σουγιά.

Το 2017 διεξήχθη ο τελικός κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
Στην πεζογέφυρα του σταδίου σημειωθήκαν βιαιότατα επεισόδια και συνελήφθησαν οπαδοί και από τις δυο πλευρές. Μάλιστα τουλάχιστον 15 άτομα είχαν μεταφερθεί με τραύματα στο νοσοκομείο. Εκείνο το απόγευμα συνελήφθη ο Α.Δ. Σχηματίστηκε δικογραφία, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια και καταδικάστηκε. Κινητοποιήθηκαν λοιπόν οι αστυνομικές αρχές για τη σύλληψη του Α.Δ. προκειμένου να εκτίσει την ποινή του. Όπερ και εγένετο. Ειδικότερα, είχε καταδικαστεί σε 12μηνη φυλάκιση από το τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως πρωτοδικών Αθηνών η οποία εξέδωσε παραγγελία για φυλάκισή του στις φυλακές Ναυπλίου.

Μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ο Α.Δ. είχε δηλώσει πως βρισκόταν στη Φιλαδέλφεια πλησίον του δολοφονηθέντος Μιχάλη και ότι έφερε έναν σουγιά τον οποίο όμως έχασε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.


Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται καθαρά ο συγκεκριμένος οπαδός της ΑΕΚ, Α.Δ., να τρέχει δίπλα από τον Μιχάλη Κατσουρή και σε κάποια στιγμή να συγκρούεται μαζί του ενώ και οι δυο καταδιώκονταν και προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού.



Αυτός ο σουγιάς βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές με ίχνη αίματος. Μετά από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως το αίμα αυτό ανήκε στον Μιχάλη Κατσουρή. Πάνω στον σουγιά ιχνηλατήθηκε dna, προφανώς, του κατόχου.

Στο πλαίσιο της κατάθεσής του τον περασμένο Αύγουστο, ο Α.Δ. ανέφερε ότι δεν ανήκε σε σύνδεσμο της ΑΕΚ, ωστόσο μπορεί να θεωρηθεί οργανωμένος φίλαθλος της ομάδας. Αναφορικά με τον Μιχάλη Κατσουρή, ο Α.Δ. σημείωσε ότι ήταν φίλος με τον δολοφονηθέντα για τουλάχιστον 10 χρόνια και εν συνεχεία περιγράφει αναλυτικά πώς έζησε τη μοιραία νύχτα της φονικής επιδρομής των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλευρό του Μιχάλη, με τον οποίο συναντήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ο Α.Δ. ισχυρίζεται ότι είχε πετάξει τον σουγιά προτού έρθει σε επαφή με τον Μιχάλη, αλλά δεν είναι απολύτως βέβαιος. Ωστόσο, δηλώνει ότι ακόμη κι αν κρατούσε τον σουγιά τη στιγμή της επαφής με τον Μιχάλη, σίγουρα δεν τον ακούμπησε με αυτόν αλλά υπήρξε ωστόσο επαφή είτε χέρι με χέρι είτε ώμο με ώμο.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κατάθεσή του πατώντας εδώ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template