Σε ποιους περνάει πλέον ο έλεγχος του οργανωμένου εγκλήματος και τα 3 «συμβόλαια θανάτου» που έρχονται μετά την δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024


Η δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη
για τους μελετητές του οργανωμένου εγκλήματος ως προς το χτύπημα ισχύος θα μπορούσε να συγκριθεί σαν αυτό που έγινε στις 25 Ιουλίου του 2000 σε βάρος του Θέμη Καλαποθαράκου.

Αν κάποιος κουβέντιαζε με σημερινούς βαρόνους του οργανωμένου εγκλήματος αλλά και με τον ίδιο τον δολοφονηθέντα δύσκολα θα έβρισκε κάποιον που θα μπορούσε να οργανώσει μια τέτοια πολεμική επιχείρηση σε βάρος του και κυρίως να βρει εκτελεστές από την εγχώρια αγορά. 
Ο Ζαμπούνης τα τελευταία 10 χρόνια με το «ελεύθερο» που είχε από πανίσχυρα επιχειρηματικά κέντρα που φτάνουν μέχρι τις παρυφές της κυβέρνησης είχε καταστήσει τον εαυτό του Ν1 στο είδος του

Ο δεύτερος βρισκόταν χιλιόμετρα πίσω του. Όπως συμβαίνει πάντα όμως όταν υποτιμάς κάποιον που προπονείται κρυφά για να σε νικήσει όταν έρθει η ώρα συμβαίνει το μοιραίο. Τα οικονομικά συμφέροντα που προστάτευε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, γεγονός που δεν επέτρεπε σε άλλους να μπουν σε αυτά τον είχε φέρει αντιμέτωπο όχι μόνο με εγχώριους αντιπάλους αλλά και εκτός Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο edolio5 από γνώστες των ισορροπιών που πλέον θα αναγκαστούν με καταιγιστική μορφή και ενδεχομένως με επιπόλαιες κινήσεις να αλλάξουν μορφή θεωρείται απολύτως βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν τουλάχιστον 3 «συμβόλαια θανάτου». 

Ήδη η πιάτσα κουβεντιάζει τους 6 κύκλους με τους εκφραστές αυτών που θα μπορούσαν να δώσουν εντολή για την δολοφονία του 44χρονου Ζαμπούνη. Θεωρείται επίσης βέβαιο ότι η ΕΛΑΣ δεν πρόκειται να προβεί σε καμία σύλληψη για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το όνομα του Βαγγέλη Ζαμπούνη είχε ακουστεί μετά από 11 θανατηφόρα χτυπήματα σε πρόσωπα της νύχτας χωρίς ποτέ όμως να μπορεί να δεθεί κάτι σε βάρος του και να τον οδηγήσει στο εδώλιο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Σε πολλούς είναι άγνωστο το σοβαρό επεισόδιο που έγινε πριν αρκετό καιρό σε γνωστό Club Στριπτίζ με σκληρούς Αλβανούς που ζήτησαν προστασία από τον γνωστό ιδιοκτήτη του και βρήκαν εμπόδιο τον δολοφονηθέντα Ζαμπούνη. 

Για τους ερευνητές της υπόθεσης είναι ξεκάθαρο ότι τουλάχιστον ένας εκ των 2 εκτελεστών που συμμετείχε στην ενέδρα και πυροβόλησε σε βάρος του τον γνώριζε προσωπικά. Τα 3 «συμβόλαια θανάτου» που θα ακολουθήσουν σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από γνώστες της νύχτας αφορούν συγγενικά πρόσωπα γνωστού ποινικού που έχει φύγει πλέον από την ζωή και ήταν ανταγωνιστής του Ζαμπούνη στην διακίνηση καυσίμων. 

Θεωρείται επίσης βέβαιο και ότι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του δολοφονηθέντα πριν λίγες μέρες έξω από το βενζινάδικο του στον Νέο Κόσμο βρίσκεται στο στόχαστρο των ίδιων που δολοφόνησαν και τον αρχηγό του και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη παίρνει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ετοιμάζει αντίποινα προκειμένου να προλάβει την επίθεση σε βάρος του καταγράφοντας 4 στόχους ως πιθανούς που σχεδίαζαν την δολοφονία Ζαμπούνη. 

Είναι γνωστό ότι στο παρελθόν είχε δολοφονηθεί ένας στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Ζαμπούνη που η πιάτσα του είχε χρεώσει 3 δολοφονικές ενέργειες. Ο τρίτος στόχος είναι ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ που αποτελούσε σύμφωνα με πληροφορίες τον κύριο σύνδεσμο Ζαμπούνη, μεταξύ τουλάχιστον άλλων έξι ανώτερων αξιωματικών, με άκρες που τον διευκόλυναν στις δουλειές που έκανε κάτι που άλλωστε θα φανεί χωρίς βέβαια απαραίτητα να πάρει δημοσιότητα, από τον έλεγχο των 6 κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσε ο Ζαμπούνης. 

Οι 5 «κύκλοι» που διακινούν το λαθρεμπόριο καυσίμων, τους πολυτελείς οίκους ανοχής, την διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, την εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία και την Γερμανία και το στήσιμο ποδοσφαιρικών αγώνων έχουν γνωστούς εκφραστές και αφεντικά, που θα μπορούσαν να εκτελέσουν αυτό το ακριβό συμβόλαιο θανάτου

Ένα από τα κέντρα αυτά έχει και στην Κύπρο παρυφές εξουσίας και συνδέσμους στην Αθήνα που νοσταλγούν να πάρουν τα ηνία. Χωρίς αμφιβολία κυρίαρχο ρόλο πλέον στο οργανωμένο έγκλημα θα παίξουν εισαγόμενες ομάδες σκληρών και αδίστακτων κακοποιών που προέρχονται από την Αλβανία και την Γεωργία.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template