Αυτό είναι το βίντεο - σοκ που κατέγραψε την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη!

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024


Νέο καθαρό βίντεο απο την στιγμή της εκτέλεσης .28 δευτερόλεπτα διήρκησε η επιχείρηση της εκτέλεσης απο τους φονιάδες. 
Το edolio5 από την πρώτη στιγμή της ιδρύσεως του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι «ταχυδρόμος». Καταγράφει το ρεπορτάζ, αναφέροντας πληροφορίες που φτάνουν στην διάθεση μας, πάντα έγκυρες, με διάθεση αναλυτικής προσέγγισης των γεγονότων και χωρίς ποτέ να παίζουμε ρόλο «δολοφονίας» χαρακτήρων προκειμένου να καταστήσουμε υπόπτους κάποιους ανύποπτους. 

Ο ρόλος μας τελειώνει εδώ και τα υπόλοιπα είναι θέμα των αρχών ασφαλείας που έχουν και την θεσμική αρμοδιότητα. Το edolio5 από τις 17/12/22 είχε με σχετικό ρεπορτάζ «φωτογραφίσει» την μεθόδευση εκτέλεσης του Ν1 της νύχτας Βαγγέλη Ζαμπούνη. Οι πληροφορίες είχαν ως πηγή νόμιμες επισυνδέσεσεις της ΕΥΠ που είχαν επεξεργαστεί από την διεύθυνση ανάλυσης πληροφορίων της Κατεχάκη και προερχόντουσαν από περιφερειακό δίκτυο της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος. 

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης γνώριζε ότι αποτελεί στόχο εκτελεστών αλλά όπως συμβαίνει συνήθως ο αιφνιδιασμός είναι πάντα το προτέρημα του επιτιθέμενου. Τουλάχιστον 3 φορές τα τελευταία 2 χρόνια είχαν σχεδιαστεί ανάλογες επιχειρήσεις εκτέλεσης σε βάρος του αλλά χωρίς αποτέλεσμα, είτε γιατί το έμαθε είτε γιατί οι εκτελεστές δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να υλοποιήσουν την πράξη τους.

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης 24 ώρες το 24ωρο ήταν οπλισμένος για μάχη.
Στην θωρακισμένη BMW που οδηγούσε και γνώριζαν οι εκτελεστές, στο πορτπαγκάζ είχε πάντα οπλισμένο καλάσνικοφ το οποίο βρέθηκε από την ΕΛΑΣ και τώρα. Το ίδιο πάνοπλος ήταν και με το 45αρι όπου βρέθηκε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του. Η άριστη σχεδίαση της εκτέλεσης του και ο επαγγελματικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι δεν του επέτρεψαν χρονικό περιθώριο αντίδρασης. Το βίντεο που δημοσιεύει το edolio5, δείχνει καρέ - καρέ την δολοφονία του και είναι από το κύκλωμα καταγραφής του πρατηρίου καυσίμων φανερώνει ότι επρόκειτο τουλάχιστον για 3 άτομα με απίστευτη ψυχραιμία και σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 από ερευνητές της υπόθεσης μέχρι τώρα προκύπτει ότι υπήρχε και ομάδα υποστήριξη.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template