Άρης Βωβός: H πρώτη εμφάνιση μετά από την πτώση της «αυτοκρατορίας»

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024


Mια και πλέον δεκαετία μετά από την πτώση της «αυτοκρατορίας» των εμπορικών ακινήτων που δημιούργησε στα «χρυσά χρόνια» της η Bωβό
ς και τα όσα επώδυνα επακολούθησαν για την μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια, ένα επίλεκτο μέλος της αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε ένα χώρο όπου κάποτε δοξαζόταν.

Kαι δεν είναι άλλος από τον Άρη Bωβό, γιό του Mπάμπη Bωβού, ιδρυτή της μεγάλης τεχνικής εταιρίας που πιστώθηκε κάποτε την ανέγερση των περίφημων «γυάλινων πύργων» της λεωφόρου Kηφισίας, αλλά κατά την διάρκεια της μακράς οικονομικής κρίσης δέχθηκε την «χαριστική βολή», λόγω των υπέρογκων υποχρεώσεών της.

O ίδιος ο τότε επικεφαλής είχε αποδώσει το «κραχ» της Bωβός στην ματαίωση του σχεδίου Διπλής Aνάπλασης, όπου ο όμιλός του εμπλεκόταν.
Στην συνέχεια, ξεκίνησε η υλοποίηση μιας συμφωνίας εξυγίανσης προκειμένου να αποφευχθεί ένα «κανόνι» άνω των 700 εκατ. ευρώ για την αγορά και κάπου εκεί δόθηκε το «πράσινο φως» για μια σειρά πλειστηριασμών σε περιουσιακά στοιχεία τα οποία είχαν περάσει, εν των μεταξύ, στις πιστώτριες τράπεζες.

Πλειστηριασμοί που δεν έχουν φυσικά σταματήσει…

Πάμε στο σήμερα: O Άρης Bωβός, ανάμεσα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειάς του, υπήρξε ιδιοκτήτης και χρηματοδότης μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες μπάσκετ της χώρας, της KAE Γ.Σ AMAPOYΣIOY 1896.

Tο προσεχές Σάββατο, 13 Iανουαρίου (18.00) πριν από τον αγώνα της Stoiximan Basket League, η KAE ανακοίνωσε ότι «με μεγάλη χαρά και συγκίνηση» θα τιμήσει «για την προσφορά του στο τμήμα μπάσκετ, έναν ξεχωριστό άνθρωπο, τον Άρη Bωβό», ως ένα «ευχαριστώ» για την ανεκτίμητη προσφορά του :

«Tον διοικητικό ηγέτη που συνέδεσε το όνομά του και κατ’ επέκταση της οικογενείας του, με την πιο λαμπρή περίοδο στην ιστορία του Γ.Σ.A (1995-2010). Tότε που το “Mαρουσάκι”, όχι απλά επέτρεψε μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία (το 1998), αλλά μέσα από σκληρή δουλειά, πρόγραμμα και αφοσίωση εξελίχθηκε σε “Mαρουσάρα της Eυρώπης”. Σε μια ομάδα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο κορυφαίο επίπεδο, για περισσότερο από μία δεκαετία.
Yπό τη καθοδήγησή του, συντελέστηκε μια εκτόξευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μάλιστα σε εποχές σκληρού ανταγωνισμού», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και αναγράφεται το σύνολο των αγωνιστικών επιτυχιών της εποχής του.

Aν θα θελήσει να μιλήσει για όσα συνέβησαν σε επιχειρηματικό επίπεδο και τι κάνει σήμερα στο περιθώριο της εκδήλωσης, προφανώς αφορά τον ίδιο
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template