Ξαφνικά ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός ρωτά τώρα τους αιμοδότες εάν έλαβαν το εμβόλιο κατά του COVID-19!

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024


Αίφνης Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός-American Red Cross ρωτά τώρα τους αιμοδότες εάν έλαβαν ποτέ το εμβόλιο κατά του Covid-19!

Εάν απαντήσουν Ναι, ζητούν να καλέσετε εκ των προτέρων για να δείτε εάν εξακολουθείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας

-Νόμιζα ότι το vax ήταν “ασφαλές και αποτελεσματικό”;


Τι πληροφορίες μας κρύβουν;

Ο ίδιος ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός επιχειρεί να δικαιολογήσει κάπως την οδηγία η οποία έχει προκαλέσει νέο κύμα τρόμου στους εμβολιασθέντες πολίτες των ΗΠΑ με τα εμβόλιας ευθανσίας COVID-19.


“Ο Ερυθρός Σταυρός ακολουθεί τις οδηγίες καταλληλότητας για αιμοδοσία του FDA για όσους λαμβάνουν εμβόλιο κατά του COVID-19 και οι χρόνοι αναβολής μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του εμβολίου που λαμβάνει ένα άτομο. 
Εάν έχετε λάβει εμβόλιο κατά του COVID-19, θα πρέπει να δώσετε το όνομα του κατασκευαστή όταν έρθετε να κάνετε δωρεά αίματος. Κατά τον εμβολιασμό, θα πρέπει να λάβετε μια κάρτα ή μια εκτύπωση που να δείχνει το εμβόλιο κατά του COVID-19 και σας ενθαρρύνουμε να φέρετε αυτήν την κάρτα μαζί σας στην επόμενη δωρεά σας. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει χρόνος αναβολής για άτομα που έλαβαν εμβόλιο COVID-19, εφόσον δεν έχουν συμπτώματα και αισθάνονται καλά (!) τη στιγμή της δωρεάς.

Οι ακόλουθες οδηγίες καταλληλότητας ισχύουν για κάθε εμβόλιο COVID-19 που λαμβάνεται, συμπεριλαμβανομένων των ενισχυτικών:


Δεν υπάρχει χρόνος αναβολής για τους επιλέξιμους αιμοδότες που έχουν εμβολιαστεί με αδρανοποιημένο εμβόλιο COVID-19 με βάση το RNA που κατασκευάζεται από τις AstraZeneca, Janssen/J&J, Moderna, Novavax ή Pfizer. 

Οι επιλέξιμοι αιμοδότες που έλαβαν ζωντανό εξασθενημένο εμβόλιο COVID-19 ή δεν γνωρίζουν τον τύπο του εμβολίου κατά του COVID-19 που έλαβαν πρέπει να περιμένουν δύο εβδομάδες πριν δώσουν αίμα. 

Εάν έχετε προγραμματίσει ένα ραντεβού και πρέπει να αλλάξετε την ημερομηνία δωρεάς σας με βάση τις παραπάνω οδηγίες, κάντε κλικ εδώ. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις καταλληλότητας, καλέστε το 1-800-RED CROSS.

Σημείωση> Ο Ερυθρός Σταυρός, ως οργανισμός, δεν είναι πάροχος υγειονομικής περίθαλψης και δεν χορηγεί εμβόλια για τον COVID-19 στις Η.Π.Α. Ωστόσο, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού που είναι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα ενδέχεται να συνεργαστούν με τις τοπικές αρχές για να βοηθήσουν στον εμβολιασμό, εάν το επιτρέπουν οι κρατικές άδειες να το κάνουν. Επιπλέον, ομάδες του Ερυθρού Σταυρού βοηθούν επί του παρόντος στον εμβολιασμό των μελών των αμερικανικών υπηρεσιών σε βάσεις σε όλο τον κόσμο.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template