Ο 32χρονος Ουκρανός σωματοφύλακας Ρώσου αρχιμαφιόζου και ο Β. Ρουμπέτης που είχε την φωτογραφία του στο κινητό του

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024


Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα αλλά τίποτα δεν μένει κρυφό!
Ένας 32χρονος Ουκρανός που εκτελούσε χρέη σωματοφύλακα σε έναν Ρώσο ο οποίος είχε κατηγορηθεί για εκβιασμούς και ληστείες, ενώ σχετιζόταν με ανθρωποκτονία που είχε διαπραχθεί το έτος 2012, στην πόλη Κίεβο της Ουκρανίας, ήταν ο άνθρωπος που τον περασμένο Μάρτιο πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι έναν 16χρονο ο οποίος επέστρεφε πεζός με έναν φίλο του στο σπίτι του στα Καλύβια.
Το περιστατικό είχε γίνει γύρω στις 11 το βράδυ στην οδό Κολοκοτρώνη όταν ξαφνικά ο 32χρονος άνοιξε την πόρτα του τζιπ όπου καθόταν και μιλώντας με βαριά προφορά προσπάθησε να πιάσει από τον ώμο το ένα παιδί αλλά εκείνο πρόλαβε να ξεφύγει μαζί με τον φίλο του. 


Τότε ο 32χρονος τους πυροβόλησε τραυματίζοντας στο δεξί πόδι τον 16χρονο. Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί. Αστυνομικοί αναζητούσαν για καιρό το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε μια Ελληνίδα, και τελικά το εντόπισαν στην περιοχή του Ασπροπύργου ενώ διαπίστωσαν ότι είχε και παραποιημένο αριθμό πλαισίου. Το αυτοκίνητο τέθηκε υπό παρακολούθηση γιατί «μύριζε»... από μακριά ότι κάτι συμβαίνει!

Όμως δεν ήταν το μοναδικό στοιχείο που κέντρισε το ενδιαφέρον των ερευνητών της ΕΛΑΣ που ασχολήθηκαν με την υπόθεση. Φωτογραφία του συγκεκριμένου Ρώσου εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο του Βασίλη Ρουμπέτη ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Κορυδαλλό το καλοκαίρι του 2023 μαζί με τον φίλο του Διονύση Μουζακίτη ενώ επέβαιναν στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου
Το ερώτημα για τις διωκτικές αρχές είναι τι είδους σχέση και επαφή μπορεί να είχε ο Ρώσος με το «βαρύ» ποινικό παρελθόν με τον αποκαλούμενο «Ράμπο», γνωστό οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού, καταδικασμένο για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου αλλά και μέλος της ομάδας του επίσης δολοφονημένου Βασίλη Στεφανάκου.

Στη μεζονέτα πάντως των Καλυβίων έμενε η σύζυγος του Ρώσου με τα δυο της παιδιά.
Σχεδόν μέρα νύχτα ήταν υπό φύλαξη καθώς, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το συγκεκριμένο τζιπάκι περνούσε συχνά πυκνά έξω από το σπίτι και το βράδυ στάθμευε απ’ έξω. Αυτή ήταν η εντολή που είχε δοθεί από τον Ρώσο ο οποίος δεν ήταν στη χώρα μας. Εκτός Ελλάδος, σύμφωνα με την εκτίμηση των αρχών, είναι πιθανότατα και ο 32χρονος σωματοφύλακας από την Ουκρανία σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα.

Μετά από έρευνες η Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση στο Λαγονήσι και να ταυτοποιήσει τον δράστη που τραυμάτισε στο πόδι το ένα από τα δύο παιδιά πυροβολώντας εναντίον τους.

Ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Λαγονήσι τον περασμένο Μάρτιο (24/3/2023) που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε δύο 16χρονους φαίνεται να ανοίγει νέο κύκλο ερευνών για την Greek Mafia και τις εκτελέσεις συμβολαίων θανάτων.

Μετά από έρευνες η Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση στο Λαγονήσι και να ταυτοποιήσει τον δράστη που τραυμάτισε στο πόδι το ένα από τα δύο παιδιά πυροβολώντας εναντίον τους χωρίς κάποιον λόγο.
Μπράβος Ρώσου μαφιόζου

Την υπόθεση τότε κάλυπτε ένα πέπλο μυστηρίου, αφού κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ο δράστης πυροβόλησε τα δύο παιδιά τα οποία δεν είχαν κάποια παραβατική συμπεριφορά ή εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες.

Ο δρόμος που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς τα παιδιά

Τελικά όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα πρόκειται για έναν 32χρονο Ουκρανό που εκτελούσε χρέη φύλακα για έναν 43χρονο Ρώσο μαφιόζο που διέμενε στην περιοχή, ο οποίος απασχολούσε στην χώρα του για υποθέσεις ληστειών, εκβιασμών και ανθρωποκτονίας που είχε γίνει το 2012, στο Κίεβο.

Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον των παιδιών την στιγμή που περνούσαν έξω από την βίλα που έμενε ο Ρώσος μαφιόζος, ενώ απλά μιλούσαν μεταξύ τους.

Μάλιστα ο δράστης πριν τραπούν σε φυγή οι νεαροί προσπάθησε να βάλει δια της βίας το θύμα στο τζιπ του, χωρίς ευτυχώς να το καταφέρει.

Η υπόθεση λαμβάνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού όπως διαπιστώθηκε ο Ρώσος ίσως να σχετίζεται με τις εκτελέσεις συμβολαίων θανάτων κατά μελών της Greek Mafia και με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος για τον έλεγχο στη διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι σχετίζεται με τους εκτελεστές, τους λεγόμενους «Ρώσους», που δολοφόνησαν τον γνωστό στον χώρο της νύχτας Βασίλη Σκαφτούρο ή «θείο Τζο» τον Απρίλιο του 2022 ενώ ίσως να εμπλέκεται και στη διπλή δολοφονία το καλοκαίρι του 2023 στον Κορυδαλλό, του «Ράμπο» και του κουνιάδου του.

Εικάζεται ότι «Ράμπο» θεωρούσε τον 43χρονο ως έναν από τους εκτελεστές του «θείου Τζο» και τον είχε στοχοποιήσει.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template