ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 28 Μαΐου 2022

Σάββατο 28 Μαΐου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου προσεγγίζεις τον κόσμο λίγο πιο άμεσα και με τόλμη και αυτό ισχύει ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, καθώς ο Άρης συναντά τον Δία. Είναι η στιγμή να ανοιχτείς καθώς αισθάνεσαι γεμάτη θάρρος και πρωτοβουλίες. Μπορεί να βιώσεις μια έκρηξη φυσικής ή ανταγωνιστικής ενέργειας. Στόχος να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη δύναμη με σύνεση. Όμορφη η μέρα για διαφορετικές δραστηριότητες και έντονο φλερτ.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 1ο οίκο σου και τα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Ωστόσο μια διέλευση Άρη – Δία είναι στα σκαριά και συμβαίνει σε μια πολύ ιδιωτική περιοχή του χάρτη σου και πολλά συμβαίνουν μέσα σου σήμερα και αύριο. Κάτι που έχεις θάψει μπορεί να βγει στην επιφάνεια και τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σε αναγκάσουν να χειριστείς με θάρρος ένα μακροχρόνιο πρόβλημα ή μια τρέχουσα κατάσταση.

Δίδυμοι

Τα δυνατά συναισθήματα και οι αναταράξεις σήμερα και αύριο μπορούν να ενθαρρύνουν την επιθυμία να επιδιώξεις έναν στόχο ή ένα όνειρο καθώς ο Άρης και ο Δίας οδεύουν προς μια ευθυγράμμιση στο σπίτι της φιλίας, της κοινωνικής ζωής και της κοινότητας. Η προσωπικότητα σου αποκτά μια πιο ζωηρή και ενθουσιώδη ποιότητα. Συναρπαστικές επαφές, συνδέσεις, γνωριμίες και ομαδική εργασία ή συνεργασία μπορεί να είναι θέματα που σε ενθουσιάζουν.


Καρκίνος
Ο εσωτερικός σου επιχειρηματίας αναδεύεται σήμερα με τον ενεργητικό γενναίο Άρη να ευθυγραμμίζεται με τον αισιόδοξο Δία στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή η σύνδεση συμβαίνει μόνο κάθε δυο χρόνια περίπου και αυτήν τη φορά ενεργοποιεί τον επαγγελματικό σου τομέα. Είναι μια περίοδος αυξημένης πρωτοβουλίας και ίσως επιθυμίας να αναλάβεις ένα φιλόδοξο έργο. Το πάθος σου για περισσότερη ελευθερία ή ηγεσία μπορεί να είναι ενοχλητικό αν εμφανιστεί απότομα, αλλά θα μπορούσε να σε παρακινήσει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό.

Λέων
Οι επιθυμίες σου διεγείρουν την ανάγκη σου για δράση σήμερα και αύριο με τον Άρη να ευθυγραμμίζεται με τον Δία. Τα επίπεδα ενέργειας ανεβαίνουν και μπορείς εύκολα να εκνευριστείς για ένα θέμα αρχής ή συγκεκριμένης πεποίθησης που μπορεί να σε παρακινήσει να ακολουθήσεις ένα νέο ενδιαφέρον. Είσαι σίγουρα έτοιμη για κάτι διαφορετικό και πιο αναζωογονητικό και είσαι ιδιαίτερα παθιασμένη με τις ιδέες σου.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν την ανάγκη σου για αλλαγή και βελτίωση. Μπορεί να υπάρχει μια σύνδεση, ένα κίνητρο για να προχωρήσεις σε ένα προσωπικό ή οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για μεγαλύτερη κατανόηση μιας στενής σχέσης ή μπορεί να ανακαλύψεις νέους πόρους ή μια χρηματοδότηση λόγω της ευθυγράμμισης του Άρη με τον Δία. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να κάνεις βήματα για να θεραπεύσεις, να αναπτυχθείς και να ξεπεράσεις παλιές πληγές.

Ζυγός

Ο Άρης και ο Δίας πρόκειται να ευθυγραμμιστούν στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα και αυτή η διέλευση μπορεί να είναι μια έκκληση για δράση. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να βρεις λύσεις σε προβλήματα. Κάποιος μπορεί να σε παρακινήσει και ενώ μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση, είναι μια καλή στιγμή να βγάλεις πράγματα στην επιφάνεια και να καθαρίσεις τον αέρα γύρω σου. Μια σχέση μπορεί να είναι καταλύτης για να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές.

Σκορπιός

Σήμερα και αύριο το επιχειρηματικό σου πνεύμα είναι δυνατό και το να βρεις νέο νόημα σε ένα έργο ή προσπάθεια ενισχύει τα επίπεδα των κινήτρων σου. Θέλεις να κάνεις τα δικά σου πράγματα και να ορίσεις τους δικούς σου ρυθμούς και μπορείς αναμφίβολα να βρεις καινοτόμους τρόπους για να λύσεις παλιά προβλήματα ή να εκτελέσεις τα καθήκοντα και τις εργασίες σου. Αισθάνεσαι εξαιρετικά παρακινημένη να ενισχύσεις μια ρουτίνα υγείας ή ευεξίας ή να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής σου.

Τοξότης

Νιώθεις ιδιαίτερα ενθουσιασμένη ή παθιασμένη με ένα έργο, μια δημιουργική δραστηριότητα ή μια σχέση. Ο Άρης ενώνεται με τον Δία στον ηλιακό οίκο της ψυχαγωγίας, του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης τροφοδοτώντας το θάρρος σου να κάνεις μια κίνηση, να επιδιώξεις την επιθυμία της καρδιάς σου ή να μοιραστείς κάτι από τον εαυτό σου. Η νέα Σελήνη σε μόνο δυο μέρες από σήμερα, θα φέρει την ανάγκη να ξεκινήσεις εκ νέου ιδιαίτερα με τις σχέσεις σου.

Αιγόκερος
Καθώς ο Άρης με τον Δία συναντιούνται στον επιχειρηματικό Κριό, ο ενθουσιασμός σου σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια ή ένα προσωπικό σου θέμα, θα είναι έντονος. Μπορεί να θελήσεις να πρωτοστατήσεις σε ένα νέο επιχείρημα ή να προχωρήσεις προς την ανάπτυξη, την οικοδόμηση ή την επέκταση σε κάτι που ήδη υπάρχει. Καθώς γεμίζεις θάρρος και αποφασιστικότητα θα μπορούσες κάλλιστα να ξεπεράσεις ένα συναισθηματικό εμπόδιο.

Υδροχόος
Μπορεί να νιώσεις έντονο ενθουσιασμό και ανεξαρτησία μαθαίνοντας νέα πράγματα και εξερευνώντας ψυχικά ενδιαφέροντα. Είσαι έτοιμη και πρόθυμη να προσαρμόσεις τον εαυτό σου στα έργα σου ή να εργαστείς με τον Άρη και τον Δία να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των επικοινωνιών σου. Οι ιδέες σου είναι τολμηρές και φαίνεται να έχεις το θάρρος να τις ακολουθήσεις. Είναι καιρός να φροντίσεις τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις στον έρωτα αυτά που σου αξίζουν.

Ιχθείς
Αν και αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να τελειώνεις με τις υποθέσεις που σε απασχολούν, έχεις μεγάλες ιδέες και σχέδια καθώς υπάρχει μια ισχυρή ώθηση σε θέματα που αφορούν σε επιχειρήσεις και χρήματα. Η αυτοπεποίθηση είναι υψηλή και η πρωτοποριακή φύση σου εμφανίζεται έντονα. Επίσης είναι μια στιγμή για να επιδείξεις τα φυσικά σου ταλέντα. Ο έρωτας παίζει διάφορα παιχνίδια για αυτό μην χάνεις τον έλεγχο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template