Focus: «Η Ελλάδα είναι ένας οίκος ανοχής»..Εμπάργκο εδώ και τώρα στους Γερμανούς !

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

 
 
Δεν σέβονται δεν έχουν τον ...θεό τους οι Γερμανοί!Τελικά αρχίζω να γίνομαι ρατσιστής απέναντι τους.Δεν έχει αλλάξει τελικά απολύτως από την ναζιστική εποχή του μακελάρη Χίτλερ.Συμπεριφέρονται αυτά τα υποκείμενα στην Ελλάδα σαν ένα σκουπίδι.Σε αυτό αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι Αμερικανοί που "δημιούργησαν" ξανά την Γερμανία σε παγκόσμια δύναμη μπροστά στον φόβο της Σοβιετικής "απειλής"...Το περιοδικό "Focus"σε μια εμετική άθλια ανάρτηση ξεπέρασε τα όρια .Η Ελλάδα είναι ένας οίκος ανοχής»Ο συντάκτης του άρθρου εμπνεύστηκε τον τίτλο όπως ο ίδιος αναφέρει, από τη δήλωση Έλληνα πολίτη που συνάντησε κατά την επίσκεψη του στη χώρα μας.Κρίση, χρέη και διαφθορά: Οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι απογοητευμένοι και επιλέγουν ως διέξοδο στα διλήμματα που τους ταλανίζουν ή την άκρα αριστερά ή την άκρα δεξιά. Η απελπισία είναι διάχυτη σε όλη την επικράτεια της χώρας" παρατηρεί ο απεσταλμένος του Focus.

"Η αντιμετώπιση που είχα από τους Έλληνες σε καμία περίπτωση δεν ήταν εχθρική, αλλά μάλλον φιλόξενη" παραδέχεται ο κ. Seiffert και σημειώνει: "Το να με κεράσουν, ως Γερμανό μία ρακί ή ένα κρασί ήταν κάτι σαν ζήτημα τιμής".

Ναι κύριε Γερμαναρά..έχουμε τιμή και φιλοξενούμε ακόμα και εσάς διότι είμαστε Ελληνες .Δεν μπορείτε εσείς να μας μοιάσετε στην φιλοξενία καθώς δεν έχετε ούτε την παιδεία που οι προγονοί μας διέδωσαν στην Ευρώπη αλλά ούτε και την κουλτούρα μας...Συντηρούσατε όλα αυτά τα χρόνια μέσω της άθλιας SIEMENS σας μιας εταιρείας "λαμογιές" στα περισσότερα κράτη του κόσμου.

Είστε υπόλογοι εσείς οι ίδιοι για την κατάντια της χώρας μας!Δωροδοκήσατε εκατοντάδες Έλληνες πολιτικούς απατεώνες και έχετε το θράσος να αποκαλείτε οίκο ανοχής την χώρα μας...Να ξέρετε κάτι κανένα από τα προϊόντα σας δεν θα ξανά αγοράσουμε!Δεν τα θέλουμε δεν σας έχουμε ανάγκη..Εσείς μας έχετε.Θα υποκληθείτε ,θα προσκυνήσετε βάρβαροι αφού εμείς σας κάναμε σπουδαίους με το αίμα χιλιάδων μεταναστών στις κωλοφάμπρικές σας.....εμείς θα σας στείλουμε πίσω στα δέντρα πίθηκοι του Ρήνου...Αρκετά ...Μέχρι εδώ! ΑΕΙ στο ..διάολο!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template