Οι Ίβηρες στους δρόμους οι Ελληνες στους ..υπονόμους

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ιβηρική: Οι Ισπανοί δεν θέλουν οικονομικό πραξικόπημα
Η έκρηξη οργής στην Ισπανία και Πορτογαλία λέγεται μνημόνιο. Ένα μνημόνιο το οποίο "σφίγγει" την θηλιά στον λαιμό  και ,της Ελλάδας της οποίας ο ρόγχος δεν θα αργήσει να ακουστεί Ένας ρόγχος επιθανάτιος,ανατριχιαστικός.....
Ενώ οι Ίβηρες αντιδρούν δυναμικά και επί 3 ημέρες συγκρούονται ενάντια στα απεχθή οικονομικά μέτρα ,οι Ελληνες για άλλη μια φορά με την "χλιαρή" αντίδρασή μας τείνει να φανούμε στα μάτια των παθητικοί, αφημένοι στην.."μοίρα " μας.
Προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό . Έχουμε πολλά κουράγια πολύ περισσότερο από όσο φαντάζονται κάποιοι που μας θεωρούν "ξοφλημένους".Το πρόβλημα το οποίο διακρίνουν πολλοί, είναι ότι τα αντιμνημονιακά κόμματα ακολουθούν δικούς τους δρόμους με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αυτή η "δυναμική" που πέρυσι είχε πετύχει με τους αγανακτισμένους.
Ο Σύριζα αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ειδικά οι τελευταίοι έχουν να επιδείξουν μια "αναιμική παρουσία" στους δρόμους με τους προέδρους των ,ο μεν Τσίπρας να περιορίζεται σε δηλώσεις άνευ ουσίας,αφού προορίζεται ......ο μελλοντικός πρωθυπουργός ενός πεθαμένου κράτους,αλλά και  ο Πάνος  Καμμένος ο οποίος φημίζεται για την "πατριωτική" μεν αλλά χωρίς όφελος "δυναμική " καταγγελία  στα διάφορα κανάλια ΣΚΑΙ (Αυτιας) αλλά και σε τοπικά της επαρχίας.Ο πόλεμος κύριοι είναι έξω..
 Όχι στην Βουλή αλλά μαζί με τον κόσμο, μαζί με τον λαό.Τα διάφορα πυροτεχνήματα δεν είναι λύσεις.Είναι πρόσκαιρος ο ενθουσιασμός ότι ο Πρόεδρος τα είπε καλά. Μπράβο του!!..Ε και; Έγινε κάτι άλλαξε κάτι;

Ο λαός  πεινά και όχι εσείς.Σταματήστε επιτέλους την "πεπατημένη" η οποία δυστυχώς δεν οδηγεί πουθενά, αλλά απεναντίας μεγαλώνει  και παρατείνει το πρόβλημα. Σταθείτε στον λαό και τα προβλήματα του, όχι με θεωρίες αλλά με πράξεις.  


Τι θα γίνει;..Δεν ξέρω...θα υπάρξει αντίδραση;.. Η ο οικονομικός θάνατος  αλλά και η εξαθλίωση της Ελλάδας της χώρας που γέννησε τον πολιτισμό, τις ανθρώπινες αξίες, την Δημοκρατία, θα συμπαρασύρει και  τις άλλες χώρες της νότιας Ευρώπης...Φοβάμαι ότι θα ζήσουμε άσχημες ημέρες ακόμα ποιο δύσκολες.

ΜΜ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template