«Στους κορυφαίους όλων των εποχών ο Διαμαντίδης»

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013


 «Στους κορυφαίους όλων των εποχών ο Διαμαντίδης»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δύσκολο αλλά και σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με την Εφές την Παρασκευή και ο Μάικ Μπράμος μέσω του blog των «πράσινων» αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Τούρκους αλλά και δύο συμπαίκτες του που όπως είπε, αυτή την στιγμή κάνουν την διαφορά.Τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Ρόκο Λένι Ούκιτς…
Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του Παναθηναϊκού ο Μπράμος:Ελπίζω να είστε όλοι καλά… Εμείς ετοιμαζόμαστε για έναν ακόμη αγώνα της Ευρωλίγκας. Πηγαίνουμε από τον έναν αγώνα στον άλλο, αλλά έτσι είναι το φετινό Top16 της Ευρωλίγκας. Πήραμε τη νίκη την περασμένη εβδομάδα, είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι επιστροφής, μετά αντιμετωπίσαμε τον Ηλυσιακό και τώρα έχουμε έναν ακόμη αγώνα. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, δεν υπάρχει χρόνος για διάλειμμα, οπότε σ’ αυτή τη φάση είναι σημαντικό να είσαι έτοιμος πνευματικά και όχι μόνο σωματικά. Πρέπει να προετοιμάζεις τον εαυτό σου και πνευματικά. Το σώμα θα ανταποκριθεί όταν μπεις στο γήπεδο. Έχουμε ήδη χάσει εντός έδρας, οπότε είναι σημαντικό να νικήσουμε αύριο.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα διαφορετικό παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Παίζουν καλύτερα από ότι όταν μας αντιμετώπισαν και νομίζω, ή μάλλον ξέρω ότι κι εμείς παίζουμε καλύτερα από όταν τους αντιμετωπίσαμε. Οπότε όλα θα καταλήξουν στις λεπτομέρειες, όπως σε κάθε αγώνα, ιδιαίτερα της Ευρωλίγκας. Θα πρέπει να τους σταματήσουμε σε ότι κάνουν καλύτερα. Ελπίζουμε σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα.

Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο… Αλλά θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε δύο συμπαίκτες μου: Τον Ρόκο Λένι Ούκιτς και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Πρώτα για το Ρόκο… Είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Τον τελευταίο μήνα έπαιξε ίσως το καλύτερο μπάσκετ. Ήταν δύσκολα γι’ αυτόν στην αρχή. Έπρεπε να προσπαθήσει να παίξει με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο Ρόκο είναι ταλαντούχος, έπρεπε να αλλάξει κάποια πράγματα και τώρα είναι εξαιρετικός και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι… Πραγματικά το απολαμβάνω βλέποντάς τον να παίζει έτσι! Είναι πάντα θετικό να βλέπεις ένα συμπαίκτη σου ο οποίος είχε προβλήματα στην αρχή να παίζει όπως παίζει τώρα.

Όσο για τον Δημήτρη… Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να πεις… Είναι πρώτος σχεδόν σε κάθε κατηγορία. Πιστεύω ότι το καλύτερο σ’ αυτόν είναι ότι δεν παίζει για τα στατιστικά του. Είναι ένας τόσο ταλαντούχος παίκτης, που ειλικρινά πολλοί δεν θα καταλάβουν ποτέ πόσο ταλαντούχος είναι. Είναι υπέροχο να παίζεις δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στην Ευρώπη. Είναι εκπληκτικό να τον βλέπεις να δουλεύει τόσο σκληρά και να είναι τόσο «ήσυχος». Είναι το νούμερο ένα σε όλα και το βλέπεις και θέλεις κι εσύ να δουλέψεις όπως κι αυτός.

Είναι ένα μεγάλο συν να δουλεύεις δίπλα του. Προσωπικά, το απολαμβάνω… Μπορεί να είμαι εδώ μόλις λίγους μήνες, αλλά νιώθω ότι είμαι περισσότερο καιρό. Ξέρω τι θέλει η ομάδα και τι θέλει ο προπονητής από μένα και όλοι οι άλλοι παίκτες νιώθουμε το ίδιο, οπότε είναι καλύτερα τώρα για όλους. Ήταν λίγο δύσκολα στην αρχή. Τώρα κάθε φορά που θα βγω στο παρκέ, ξέρω τι πρέπει να κάνω και αυτό προσπαθώ να κάνω. Κάποιες φορές τα καταφέρνω καλύτερα, κάποιες άλλες όχι και τόσο… Όλοι προσπαθούμε και όλοι θα προσπαθήσουμε και για τη νίκη αύριο με τη βοήθεια και των φίλων της ομάδας που θα είναι στην εξέδρα…

Να είστε καλά,

Μάικ



πηγη
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template