Ο Σαμαράς βλέπει έκρηξη δημιουργίας και ευημερίας ..Εμείς γιατί δεν την βλέπουμε

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013


Η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε..Αυτό έρχεται να επιβαβαιώσει ο κ.Σαμαράς ο οποίος βλέπει εκρήξεις ευημερίας τύπου ........big.bang.!!!
«Ναι θα τα καταφέρουμε!», δηλώνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής", αναφερόμενος στην προσπάθεια για ανάπτυξη και εξηγεί πως «έχουμε εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις γι' αυτό». 

Υπογραμμίζει ότι στόχος του είναι να γίνει μια «μεγάλη έκρηξη -big bang δημιουργίας και ευημερίας».

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «κάποιοι ονειρεύονται τη "μεγάλη έκρηξη" που θα οδηγήσει στη διάλυση της κοινωνίας μας! Μόνο που αυτό δεν είναι όνειρο. Είναι εφιάλτης… Εμείς, αντίθετα, παλεύουμε για τη "Μεγάλη Έκρηξη" δημιουργίας και ευημερίας».

Αναφερόμενος στις παθογένειες του κράτους, τις οποίες όπως αναφέρει προσπαθεί να αλλάξει, σημειώνει: «Παραμένουν παρά πολλοί επίορκοι ή "κοπανατζήδες" στο δημόσιο. Τώρα τους εντοπίζουμε. Ενώ, από την άλλη πλευρά, υπάρχουν χιλιάδες νέοι που έχουν περάσει από ΑΣΕΠ και παραμένουν αδιόριστοι…
»Τώρα πρέπει να εντοπίσουμε αυτούς που καταχρηστικώς παραμένουν και πληρώνονται, για να βάλουμε στη θέση τους αυτούς που αξίζουν να μπουν και παραμένουν απ' έξω».

Ερωτηθείς για την πορεία των εσόδων τονίζει ότι είναι εντός των στόχων και επισημαίνει ότι «είμαστε στην πιο δύσκολη χρονιά και πρέπει να έχουμε τα μάτια ανοιχτά, γιατί το παραμικρό μπορεί να πάει στραβά. Αλλά ως τώρα έχουμε πιάσει το συνολικό μας στόχο».
Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα υλοποίησης του Μνημονίου, τονίζει πως προέχουν οι μεταρρυθμίσεις και η αντιμετώπιση αδικιών.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «όλα θα τα διορθώσουμε στην ώρα τους. Όμως η μεγαλύτερη αδικία είναι η τεράστια ανεργία. Αυτή πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατά απόλυτη προτεραιότητα».
Όπως είπε, η ανεργία θα αντιμετωπιστεί με προσέλκυση επενδύσεων και αποκρατικοποιήσεις και εξηγεί.

Ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται βέβαιος πως η χώρα θα τα καταφέρει και θα ξεπεράσει την κρίση επισημαίνοντας πως μέσα στο 2013 θα ξεπληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους, ενώ εκτιμά ότι θα ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έως το Πάσχα, θα πέσει στην αγορά το πρώτο τμήμα από το ΕΣΠΑ, αλλά και χρηματοδοτήσεις από ειδικά εργαλεία ρευστότητας που έχουν εξασφαλιστεί από την ΕΤΕπ και την ΕΚΤ, και ουσιαστικά «θα ανοίξει η κάνουλα της ρευστότητας». «Τους επόμενους μήνες θα φανεί η διαφορά στην πραγματική οικονομία. Κι ύστερα θα αρχίσει να αλλάζει το κλίμα. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν. Ακόμα και οι λεπτομέρειες έχουν κανονιστεί. Αρκεί να έχουμε ήρεμο κλίμα μέσα στη χώρα…» λέει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Τέλος, αναφερόμενος στην ΑΟΖ και τις έρευνες για υδρογονάνθρακες, ο κ. Σαμαράς δηλώνει: «Μόλις προχθές το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε απόφαση με την οποία αναγνωρίζονται τα δικαιώματα στην ελληνική ΑΟΖ. Κι αυτό είναι ήδη πολύ σημαντικό. … Πήγαμε στην Τουρκία κι είχαμε μιαν άμεση και ειλικρινή συνεννόηση με την τουρκική ηγεσία. Καμία από τις δύο χώρες δεν θέλει αυτήν τη στιγμή τριβές μεταξύ μας. Κι αυτήν τη συνεννόηση την επιτύχαμε, χωρίς υποχώρηση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»,χωρίς βέβαια να λέει πως πέτυχε η συννενόηση αφού δεν έγινε από ελληνικής πλευράς καμιά υποχώρηση...


Εμείς κ Σαμαρά το μόνο που βλέπουμε είναι αύξηση αυτοκτονιών,ανέχειας και εξευτελισμού της ελληνικής οικογένειας.Πάλι χαράτσια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ....
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template