Αποκαλύψεις Ανδριαδάκη- Μου την ''έπεσε' η γυναίκα του Λαυρεντιάδη μέσω facebook

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Το χρονικό της βομβιστικής επίθεσης εναντίον του στις 15 Ιουνίου 2012, με ηθικό αυτουργό τον άλλοτε ισχυρό επιχειρηματία και έγκλειστο σήμερα των φυλακών Κορυδαλλού Λαυρέντη Λαυρεντάδη εξιστορεί στις...ένορκες καταθέσεις του στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ ο 43χρονος επιχειρηματίας Αθηναγόρας Ανδριαδάκης.
Στις καταθέσεις του, που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Crimenet.gr, o 43χρονος αποκαλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωρίστηκε με τη σύζυγο του Λαυρεντιάδη, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που στη συνέχεια ανέπτυξε μαζί του και τις πληροφορίες για επικείμενη σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας.
Ενδεικτικά, σε μια από τις ένορκες καταθέσεις του στην Ασφάλεια το Νοέμβριο του 2012, ο 43χρονος επιχειρηματίας Αθηναγόρας Ανδριαδάκης ανέφερε "Το Φθινόπωρο του 2011 γνώρισα μέσω του Facebook την Αικατερίνη Νικολότση Λαυρεντιάδη, σύζυγο του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η γυναίκα αυτή μου έκανε αίτημα φιλίας και εγώ την αποδέχτηκα ως φίλο. Απ' ότι θυμάμαι δεν είχε το κανονικό της όνομα στο facebook, νομίζω κάποιο επώνυμο σε σχέση με "Μακρή". Μιλάγαμε γραπτώς μέσω μηνυμάτων και κανονίσαμε κάποια στιγμή να βρεθούμε από κοντά. Συναντηθήκαμε μόνοι μας στη Γλυφάδα".
Σε άλλο σημείο της ίδιας κατάθεσης, ο 43χρονος συμπληρώνει για τη σχέση του με τη σύζυγο του Λαυρεντιάδη "σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι εικοσι ημέρες αφού γνωριστήκαμε μέσω του facebook και αφού μου αποκάλυψε τα πραγματικά της στοιχεία, εκδήλωσε ερωτικό ενδιαφέρον για εμένα. Κατάλαβα ότι της άρεσα και ότι με φλέρταρε. Επιπλέον, μου έλεγε τα προσωπικά της, ότι δεν είναι καλά με το σύζυγό της και ότι σκέφτεται να χωρίσει. Εγώ της έλεγα να μη χωρίσει γιατί έχει τρία παιδιά και να σταθεί στο πλάι του άνδρα της που είχε προβλήματα με τη Δικαιοσύνη.Της έλεγα χαρακτηριστικά να σκέφτεται την οικογένειά της Χριστιανικά".
Για τη σχέση του με τον Λαυρεντιάδη ο 43χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη καταθέτει ότι, λίγες ημέρες μετά τη γνωριμία του με την 37χρονη σύζυγό, προσεκλήθη στο σπίτι τους τη Βάρκιζα "Στη συνέχεια έκανα παρέα με τον Λαυρεντιάδη στο σπίτι του. Μαζί δεν βγαίναμε ποτέ έξω (...). Τον μήνα Φεβρουάριο του 2012 ο Λαυρεντιάδης μου πρότεινε να συνεργαστούμε επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, μου είπε αν δέχομαι να αναλάβω την εταιρεία φαρμάκων Alapis ιδιοκτησίας του ιδίου, χωρίς να μου διευκρινίσει αν θα είμαι μέτοχος, διευθυντής ή διευθύνον σύμβουλος".
Τελικά η μεταβίβαση της εταιρείας από τον Λαυρεντιάδη στον Ανδριαδάκη δεν προχώρησε καθώς η Alapis διαπιστώθηκε ότι είχε μεγάλα χρέη. Τον Μάρτιο του 2012, λίγους μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους, οι σχέσεις των δύο ανδρών, όπως εξάλλου αναμενόταν, διαταράχθηκαν.
Καταθέτει σχετικά ο Ανδριαδάκης "Κάποια στιγμή, πιθανόν στα τέλη Μαρτίου 2012 , έμαθα ότι υπάλληλοι της Alapis έλεγαν άσχημα και συκοφαντικά πράγματα για τον πατέρα μου και την εταιρεία Interamerican της οποίας είναι ιδρυτής και εγώ μετά από αυτό απευθύνθηκαν στο Λαυρεντιάδη με άσχημο τρόπο.
Συγκεκριμένα, του είπα εντός της οικίας του ότι είναι άδικο να λέγονται τέτοια πράγματα χτυπώντας από τα νεύρα το χέρι μου στο τραπεζι. Ο Λαυρεντιάδης προσεβλήθη και μου είπε "πως τολμάς να χτυπάς το χέρι σου στο τραπέζι μέσα στο σπίτι μου".
Έπειτα από αυτό οι σχέσεις μας πάγωσαν και έγιναν πιο τυπικές". Σε μεταγενέστερη κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ τον Απρίλιο του 2013, ο 43χρονος έκανε λόγο για νέες απειλές για τη ζωή του και για ύποπτα άτομα που τον παρακολουθούν "Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω συλλέξει και την πηγή των οποίων δεν θέλω να αποκαλύψω σχεδιάζεται εκ νέου προσπάθεια από κάποιους να επιχειρήσουν να με δολοφονήσουν. Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου μιλούν για τον Μάιο του 2013 και προφανώς τις Άγιες μέρες του Πάσχα".
Παρέθεσε μάλιστα και λεπτομέρειες για το σχέδιο δολοφονίας του "Τρεις άνδρες αλλοδαποί που δεν είναι χριστιανοί έχουν έρθει στην Ελλάδα με αυτό τον σκοπό. Οι ανωτέρω θα μεταβούν στην Κρήτη με σκάφος και θα έχουν μαζί τους δύο γυναίκες για να μην δίνουν στόχο και να έχουν κάλυψη".
Τέλος, όντας πιθανόν σε κατάσταση πανικού, ο 43χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι την 6η Απριλίου άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ με Πολωνικές πινακίδες τον παρακολουθούσαν ενώ βρισκόταν σε παιδική χαρά της Βουλιαγμένης μαζί με τον γιο του.
Δείτε εδώ την πρώτη σελίδα της επίμαχης δικογραφίας.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template