100.000 λίρες στο Ίδρυμα Τζέραρντ ο Μαρινάκης. Σχεδιάζει το ίδιο και ο Ολυμπιακός

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Το γκαλά του Στίβεν Τζέραρντ πήγε εξαιρετικά, αποτέλεσε την αιτία να μαζευτούν πολλά χρήματα -όπως διαβάσετε πριν στο Gazzetta- και σηματοδότησε την έναρξη μίας ακόμα πιο στενής σχέσης ανάμεσα σε εκείνον, την Λίβερπουλ και τον Ολυμπιακό. Η εκδήλωση αυτή ήταν και πολύ σπουδαία και είχε μεγάλη απήχηση στην Μεγάλη Βρετανία.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως οι οπαδοί των ρεντς έγραψαν στο επίσημο site της ομάδας αλλά και στα social media πολύ καλά λόγια και σχόλια και για τον Ολυμπιακό και για την συμμετοχή του στο ματς του Άνφιλντ με την Λίβερπουλ και για την δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη προς το ίδρυμα του Τζέραρντ που ήταν της τάξεως των 100 χιλ. λιρών.
«Ο αγώνας αυτός δεν θα μπορούσε να γίνει δίχως τον Ολυμπιακό. Ήταν μία εξαιρετική και γενναιόδωρη κίνηση αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη», ήταν μία εκ των τοποθετήσεων οπαδού των «κόκκινων». «Φανταστικό. Απλά εξαιρετικό αυτό που έγινε. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε τα καλύτερα για εσάς και τον κόσμο σας», σημείωσε ένα άλλος.

Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν και για τους Πειραιώτες και για την πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, που προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στο το ίδρυμα του Άγγλου ποδοσφαιριστή για άπορα παιδιά, στο γκαλά που διοργανώθηκε. Υπενθυμίζεται πως μετά το πολύ σημαντικό φιλικό στο Άνφιλντ, προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λίβερπουλ, ακολούθησε και μία σπουδαία εκδήλωση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Τι επισήμανε ο Τζέραρντ

Ο Τζέραρντ διοργάνωσε ένα γκαλά, στην ACC Arena του Λίβερπουλ, για το Steven Gerrard Foundation, το οποίο βοηθάει άπορα παιδιά και παιδιά με ασθένειες, τα οποία έχουν ανάγκη. Στην διάρκειά της ο κ. Μαρινάκης ενημέρωσε τον Τζέραρντ πως δωρίζει στο ίδρυμά του το ποσό των 100.000 λιρών. Ο ίδιος ο παίκτης ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, μαζί με τον παρουσιαστή του γκαλά, και ανακοίνωσε σε όλους τους παρευρισκομένους την κίνηση αυτή.

Οι καλεσμένοι χειροκρότησαν θερμά αυτή την προσφορά και ο Τζέραρντ πρόσθεσε: «Τα λόγια δεν φτάνουν. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δωρίζει στο ίδρυμά μας το σημαντικό ποσό των 100.000 λιρών και για αυτό τον ευχαριστώ θερμά και από τα βάθη της καρδιάς μου. Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη και άπαντες στον Ολυμπιακό για τα ότι είστε εδώ, στο πλευρό μας».

Αμέσως μετά κατέβηκε από τη σκηνή και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, προσωπικά, τον κ. Μαρινάκη, ενώ οι δύο άνδρες συνομίλησαν για λίγο. Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός σχεδιάζει το δικό του φιλανθρωπικό Ίδρυμα, το Olympiacos Foundation και πως η διοίκησή του έχει πάντα σε πρώτο πλάνο την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Το γκαλά είχε την μορφή σιωπηλής δημοπρασίας.

Συλλεκτικές, υπογεγραμμένες φανέλες, αντικείμενα του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, δημοπρατούνταν και οι καλεσμένοι μπορούσαν να γράψουν σε έναν φάκελο την προσφορά τους και να περιμένουν τα αποτελέσματα στο τέλος. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τίμησαν επίσης με την παρουσία τους τον Τζέραρντ, ο οποίος τους χαιρέτησε όλους και τους ευχαρίστησε ξανά. Λίγη ώρα πριν η αποστολή αποχωρήσει, ο Άγγλος μέσος έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους ερυθρόλευκους.

Δείτε στην Gallery ορισμένες φωτογραφίες από το γκαλά που διοργάνωσε ο Τζέραρντ:
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template